Pastilele antisughit au facut-o criminala. Jennifer Mee (19 ani), care a socat lumea cu povestea ei, cand s-a aflat ca nu se putea opri din sughitat, a luat-o razna dupa ce s-a vindecat, ajungand sa comita o crima. Americanca Jennifer Mee este implicata intr-o crima urata, dupa ce reusise sa induioseze intreaga planeta cu povestea ei. Din 2007, a inceput sa sughita neincetat, spre uimirea medicilor care nu au putut niciodata sa explice starea sa. Sughita de 50 de ori pe minut si nici un specialist nu reusea sa o vindece. Mama ei, Rachel Robidoux, a dus-o la nenumarate clinici, unde i s-au dat medicamente la greu, dar totul a fost in zadar. In cele din urma, femeia a apelat la serviciile unui expert in acupunctura si la un hipnotizator. Dupa luni de zile de chin, minunea s-a intamplat, tocmai cand familia isi pierduse orice speranta. Jennifer s-a oprit din sughitat, dar a luat-o razna. A fugit de acasa de doua ori si politia a gasit-o cu mare greutate. Recent, ea s-a inhaitat cu doi amici impreuna cu care a pus la cale jefuirea lui Shannon Griffin (22 de ani) in St Petersbourg (Florida). Jennifer a cunoscut victima pe Internet si a ademenit-o intr-o casa. Shannon a incercat sa se opuna jafului si a fost ucis, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Pirotehnistii chemati sa dezamorseze o posibila bomba au gasit... doua pisici. O echipa de pirotehnisti a fost chemata zilele trecute la un sediu al Administratiei de Securitate Sociala din Florida, SUA, pentru a verifica o cutie suspicioasa lasata la intrare. Dupa ce au oprit traficul in zona si au luat masuri de precautii, specialistii au deschis cutia si au gasit inauntru nu o bomba ci.. doua mate. O echipa de zece oameni s-a grabit sa ajunga la fata locului unde, mai intai, au scanat cutia cu ajutorul razelor X. Cand nu au descoperit nimic explozibil inauntru, un pirotehnist a fost ales sa deschida pachetul, pentru a afla ce se afla inauntru. Mai mare surpriza a fost cand doua pisici au sarit din cutie, speriind-ul pe specialist, anunta Libertatea.

Prea beata ca sa stie ca a trecut moartea pe langa ea! A ramas cu masina blocata pe calea ferata, dar a fost salvata de un politist. O femeie din orasel din Texas, Statele Unite, poate fi recunoscatoare Providentei, dar si politistului care tocmai atunci trecea pe langa calea ferata si a vazut masina ramasa pe calea ferata, dar si trenul care se apropia. Omul legii a reusit sa o scoata din automobil, inainte de impactul cu trenul, dar femeia habar nu avea de pericoul in care s-a aflat. Mai mult de atat, ea s-a rastit la politistul care o sprijinea in timpul mersului, spunand ca este capabila sa se tina pe picioare, numai ca fara ajutorul lui, n-ar fi fost in stare sa faca niciun pas, informeaza Cancan.

Hipopotamul care se fotografiaza cu vizitatorii. Otis, hipopotamul, este vedeta Gradinii zoologice din San Diego, California. Recent, el a devenit, insa, un star international, datorita faptului ca adora sa se fotografieze cu vizitatorii. De fiecare data cand o persoana se pozeaza in apropierea tarcului sau de sticla, animalul de trei tone vine cat poate de repede sa apara in fotografie. Nimeni nu il indeamna sa faca asta, scrie Click.

Chilienii salvati din mina au jucat fotbal cu presedintele. Minerii salvati dupa 69 de zile petrecute in subteran au fost decorati de seful statului, iar apoi au jucat un meci de fotbal impreuna. Cei 33 de mineri din Chile au primit de la presedintele Sebastian Pinera medalia celei de-a 200-a aniversare a independentetei statului. Dupa ce au acordat autografe si s-au fotografiat cu capsula de salvare, minerii au incins un meci de fotbal cu seful tarii, care a jucat in echipa cu consilierii sai. La inceput lucratorii in subteran au condus meciul cu doi la zero, insa echipa presedintelui a egalat si apoi a reusit sa castige meciul printr-un gol dat chiar de Sebastian Pinera, anunta Libertatea.

Trezire garantata! Au aparut ceasurile cu alarme asurzitoare. Cei care nu aud dimineata "semnalul" desteptatorului au acum cateva solutii zgomotoase. Producatorii de electronice au lansat o categorie aparte de ceasuri: cele cu alarme asurzitoare, care au efect de trezire garantat. "Majoritatea folosim alarma ceasului pentru a ne trezi, dar cam o treime dintre noi se trezesc inainte ca acesta sa sune", declara pentru "The Wall Street Journal" Matthew Edlund, cercetator la Centrul de Medicina Circadiana din Sarasota, Florida, SUA. El spune ca sunetul, si in special un sunet enervant, stimuleaza nervii auditivi si transmite un mesaj circuitelor "de urgenta" ale creierului, care, la randul lor, stimuleaza productia de adrenalina. In opinia sa, cei care se plang ca nu se pot trezi de dimineata au probleme cu somnul. Pentru ei, producatorii de electronice au inventat niste ceasuri care s-au dovedit utile, informeaza Click.