A murit după ce a făcut sex cu un măgar îmbrăcat cu chiloţi de damă şi papuci! Un bărbat din Portugalia a sfârşit tragic după ce şi-a pus în practică fanteziile sexuale. Acesta a râvnit la un măgar, a făcut sex cu el şi apoi a murit după ce proprietarul animalului i-a tăiat gâtul când a aflat ce s-a întâmplat. Jaime Pires, în vârstă de 68 de ani a fost descoperit purtând chiloţi de damă şi papuci. Localnicii îl ştiau pe bărbat pentru fanteziile sale sexuale dar şi pentru că a fost acuzat recent că a violat mai multe găini. Proprietarul măgarului a fost arestat, deşi susţine că nu el l-a omorât pe zoofil. Russo, animalul abuzat de Jaime Pires, era măgarul preferat al stăpânului său, informeaza Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Şi-a omorât copilul pentru că a deranjat-o în timp ce juca Farmville. Dependenţa de calculator şi internet nu numai că-i face pe oameni să uite de vieţile lor, dar uneori provoacă şi drame incredibile. O tânără din Jacksonville, SUA, care-şi petrecea zilele jucând Farmville pe Facebook, şi-a ucis copilul pentru că o deranja de la joc. O tânără de 22 de ani din oraşul american Jacksonville, Alexandra Tobias, a şocat recent o lume întreagă. Deşi mamă a unui copil de doar trei luni, femeii nu-i păsa de bebeluş şi-şi petrecea zilele pe internet, jucându-se pe diverse reţele de socializare. Într-o zi, deranjată că micuţul a început să plângă tocmai când ea începuse să-şi culeagă roadele de la ferma virtuală din jocul Farmville, pe reţeaua de socializare Facebook, femeia l-a luat pe băieţel şi l-a zguduit atât de tare, încât i-a rupt gâtul acestuia. Alexandra Tobias a declarat anchetatorilor că l-a zgâlţâit de câteva ori pe cel mic, în speranţa că acesta se va opri din plâns şi se va linişti. Criminala, căreia familia îi reproşase de mai multe ori că îşi neglijează copilul din cauza jocurilor pe internet, riscă acum închisoare între 25 şi 50 de ani, deşi procurorii îi doreau pedeapsa cu moartea, precizeaza Libertatea.

Sex în fundul curţii între o poştăriţă şi un cioban. Când pofta de una mică întrece jena, atunci apare sexul în locuri publice. Este şi cazul următoarelor două personaje timişorene, prinse în fapt în timp ce făceau sex aproape de Splaiul Nicolae Titulescu. Iubăreţii se aşezaseră comod pe o plapumă, ascunşi în spatele unor tufe din fundul unei curţi părăsite de lângă Splaiul Titulescu. Oamenii legii au aflat că femeia este poştăriţă de meserie, iar el este cioban. Întrebată cum s-au cunoscut, femeia recent divorţată a precizat că deodată i s-a făcut poftă de o partidă. L-a întâlnit pe viitorul partener în zona Gării de Nord. Pe acesta l-a invitat la o bere, după care au trecut la fapte: sex la iarbă verde după tufişuri, potrivit Click!.

Femeile petrec 5 zile pe an în faţa oglinzii. Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că femeile petrec minute bune în faţa oglinzii pentru a se aranja de fiecare dată când ies din casă. Dar cât timp investesc acestea în coafură şi make up? Ei bine, cercetătorii britanici au aflat răspunsul: reprezentantele sexului frumos petrec, în medie, în faţa oglinzii 5 zile pe an. Potrivit unui studiu realizat recent, britanicele folosesc ruj suficient cât să traseze o linie de la Londra până la New York, 4000 de litri de fond de ten şi mai mult de 16 milioane de rimeluri. Mai mult, peste 40% dintre acestea au spus că nici nu se gândesc să iasă din casă nemachiate, iar 19% preferă să îşi cumpere mai puţină mâncare şi să consume bani pe produse pentru înfrumuseţare, anunta Libertatea.

Cum râde un cocalar de o tocilară! Un elev care se crede foarte la modă încearcă să glumească pe seama unei colege de clasă. Băiatul, care pare mai degrabă un cocalar, pune muzică pe telefonul mobil şi se rupe în figuri de dans în faţa feteie care se chinuie să înveţe. Incidentul are loc în timpul unei ore de curs, într-o şcoală din România şi a fost înregistrat de colegii celor doi care nu pot face altceva decât să se amuze de ce se peterece în jurul lor, relateaza Cancan.

Unicul angajat, în concediu. Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din localitatea Târgu Cărbuneşti, Gorj, care lucrează cu 70.000 de cetăţeni, a fost închis, zilele trecute, după ce unicul angajat al instituţiei s-a îmbolnăvit şi a intrat în concediu medical. Pentru că Primăria nu are bani să plătească un înlocuitor, edilul a anunţat că activitatea serviciului va fi reluată după ce angajatul se întoarce din concediu, informeaza Libertatea.

Un anatomist german vinde corpuri umane online. Guenter von Hagens, un anatomist german, vinde online corpuri umane dar şi părţi de animale. Bărbatul este recunoscut pentru expoziţia sa de corpuri umane şi părţi ale acestora conservate. Magazinul său online care va vinde aceste "produse" se va deschide pe trei noiembrie. În colecţia sa sunt incluse şi bijuterii din bucăţi de animale, conservate, transmite Cancan.

A dat McDonald's în judecată pentru că s-a îngrăşat şi a câştigat 11.500 de euro. Un fost angajat al lanţului McDonald's din Brazilia a dat în judecată restaurantele fast-food, spunând că a pus pe el 25 de kilograme din cauza meselor gratuite şi acum a devenit gras şi nefericit. Judecătorii i-au dat câştig de cauză şi va primi suma de 11.500 de euro (10.000 de lire sterline). Brazilianul, în vârstă de 32 de ani, a acuzat compania că din cauza meselor gratuite pe care le primea zilnic, a consumat prea multe calorii şi s-a îngrăşat 25 de kilograme. Mai mult, el le-a spus magistraţilor că s-a simţit obligat să guste în fiecare zi din mâncarea restaurantului pentru a se asigura că rămâne la standarde înalte. Judecătorii i-au dat fostului angajat câştig de cauză, iar celebrul lanţ de restaurante fast-food are de plătit suma de 11.500 de euro, precizeaza Libertatea.