A cazut de la etajul sapte in bratele unui trecator. O fetita din Paris a supravietuit miraculos dupa ce a alunecat de la balconul apartamentului. Ea a fost prinsa in extremis de un medic. Miracol la Paris, unde o fetita de un an si jumatate a scapat teafara si nevatamata dupa ce a cazut de la etajul sapte al blocului in care locuieste cu familia. Micuta, care fusese lasata de parinti in grija unei surioare de doar patru ani, s-a apropiat periculos de mult de balustrada balconului si s-a prabusit in gol. Caderea fetitei a fost amortizata de prelata unei cafenele, care a propulsat-o apoi drept in bratele unui trecator. Imediat dupa aceasta, copila a fost transportata la un spital din apropiere, unde medicii au constatat cu surprindere ca nu avea nicio rana. "S-a intamplat sa fiu la locul potrivit, in momentul potrivit", a spus medicul Philippe Benseniot, cel care a prins-o pe fetita in brate, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Barbatul perfect se descompune. Fostul cantaret Pete Burns si-a dorit un chip angelic, dar s-a transformat intr-o mumie. Si-a facut nenumarate operatii estetice, dar mai toate au fost un esec. Cu toate acestea, Pete Burns vrea sa se duca iar la estetician pentru ca arata groaznic. Pete Burns, de 51 de ani, fondatorul trupei din anii '80 Dead or Alive si a facut circa 100 de operatii estetice. "Acum o saptamana mi-am facut o alta operatie pentru indepartarea ridurilor, dar unul dintre ochi mi s-a inclinat. Iau pastile si fac tratamente cu Botox, dar parca nimic nu ma ajuta. Interventiile chirurgicale sunt pentru mine exact ca si o redecorare a casei. Schimbarea fetei e ca si cum mi-as cumpara o canapea noua", a spus acesta. Burns a devenit bisexual imediat dupa primele "tunari". "M-am simtit femeie. Aveam chipul unei domnisoare, iar barbatii imi faceau avansuri. Nu pot spune ca nu mi-a placut", a mai spus fostul solist, anunta Click.

S-a deschis magazinul online cu corpuri umane. Doriti sa aveti un trunchi uman perfect conservat? Sau un stomac, un cap taiat in doua sau jumatate de pelvis feminin? Acum puteti sa intrati in posesia articolelor mentionate fara sa mai iesiti din casa, totul cu ajutorul noului magazin online apartinand controversatului profesor Gunther von Hagens, care a fost inaugurat miercuri. Este nevoie sa dispuneti doar de o conexiune la internet, o carte de credit mai mult sau mai putin consistenta si de un certificat care sa ateste ca veti folosi bucatile de corp omenesc sau organele achizitionate exclusiv in scopuri educative sau pentru cercetare. Navigand pe pagina web a lui Von Hagens (www.plastinarium.de) se poate achizitiona un ficat pentru o suma de aproximativ 2.000 de euro, un testicul pentru 360 de euro, un picior sectionat porneste de la suma de 10.000 de euro, un cap depaseste cu putin suma de 22.000 de euroi, iar un corp uman intreg costa minim 57.000 de euro, informeaza Libertatea.

Un chinez avea de 28 de ani in stomac un betigas. O echipa chirurgicala din Shanghai a extras din stomacul unui chinez un betigas pe care l-a inghitit in urma cu 28 de ani si care credea ca fusese digerat. Barbatul de 50 de ani, Zhang, a trait mai bine de jumatate din viata cu un betigas in stomac fara sa aiba dureri, pana cand problemele gastrice l-au obligat sa consulte un medic. Betigasul, care s-a curbat in timp, a fost extras printr-o mica incizie abdominala la Spitalul Tongji din Shanghai. Nu au fost explicate circumstantele in care omul a inghitit betigasul, scrie Cancan.

S-a chinuit 17 ani la o sculptura. Ian Brennan a petrecut 5.000 de ore, in ultimii 17 ani, cioplind o bucata de lemn care a ajuns intr-un final o replica in miniatura a faimoasei nave HMS Victory a amiralului Nelson. Artistul in varsta de 60 de ani, din Anglia, a devenit sculptor cu norma intreaga in urma cu 26 de ani, iar dupa 5 ani a devenit angajatul Casei Regale. Intr-o zi a primit o bucata mare de lemn din corabia sus mentionata, pe care ulterior a decis s-o utilizeze ca material pentru replica vasului. In clipa in care s-a apucat de sculptat si-a dat seama ca bucata de lemn este tare ca betonul, munca lui ingreunandu-se cu mult. 5.000 de ore, timp de 17 ani, a fost nevoit sa mestereasca. Nici nu mai stie cate taieturi a suferit in tot acest proces. Replica dispune de 104 tunuri, de 37 vele, de un steag ce poarta mesajul lui Nelson ("Anglia asteapta ca fiecare om sa-si faca datoria") si de aproape 70 de metri de sfoara "incalcita". Ian a stiut ca aceasta este unica lui sansa de a crea ceva unic, cu o bucata de material provenita din nava lui Nelson urmand sa nu se mai intalneasca, anunta Click.

Un taur a lasat in fundul gol un toreador. Un toreador columbian a avut parte in urmp cu doua zile de corida vietii dupa ce pantalonii i-au fost rupti in urma unei confruntari cu taurul. Mai mult, pentru a incheia lupta, barbatul a fost nevoit sa poarte o pereche de pantaloni inflorati. Corida organizata in Columbia a fost la un pas sa se termine prost pentru toreadorul Alvaro Marin. Acesta a fost luat in coarne de taur, dar a scapat doar cu pantalonii sfasiati. Barbatul nu a continuat apoi lupta cu lenjeria intima la vedere. Matadorul si-a legat o carpa in jurul mijlocului, ca sa acopere ruptura si si-a continuat duelul cu taurul. Improvizatia s-a dovedit ineficienta, pentru ca bucata de carpa cadea la fiecare miscare brusca. Toreadorul a fost ajutat de crainicul arenei care a cerut publicului o pereche de pantaloni. Un spectator a aruncat din tribune o pereche de bermude inflorate. Toreadorul le-a acceptat bucuros, pentru a-si duce numarul la bun sfarsit, informeaza Libertatea.