Presedintele SUA, Barack Obama, a ajuns papusa gonflabila. Dupa ce a fost lansata papusa Barack Obama, dezbracata si plina de muschi, presedintele Americii da chip unei noi jucarii, de data acesta sexuala. Barack Obama, in varianta gonflabila, a fost expus la Festivalul Culturii Sexului din Guangzhou. Inconjurat de mai multe papusi gonflabile, presedintele american poarta un costum albastru, o camasa alba si o cravata de culoarea rosie. Papusa gonflabila Barack Obama este creatia unui manufacturier a carui identitate nu a fost facuta publica la cea de-a opta editie a Festivalului Culturii Sexului din orasul Guangzhou, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Super oferta! Vibratoare personalizate dupa penisul clientului! O sculptorita antreprenoare a gasit o modalitate inedita de a condimenta viata sexuala a clientilor sai: vibratoare pe masura lor! Stefanie Dorr mestereste jucariile sexuale astfel incat acestea sa aiba aceeasi masura ca organele genitale ale oamenilor care-i trec pragul. "Cele facute de mana sunt intotdeauna cele mai bune", a declarat nemtoaica, care-si vinde produsele sub marca Playstixx. "Pana si bunica stia acest lucru. Un produs realizat cu pasiune ofera mai multa placere", a continuat ea, citata de Click!.

Unui baietel de 4 ani ii este frica de mancare. Daniel Harrison, un baietel britanic, a devenit atat de speriat de alimentele solide, incat de aproape patru ani nu a pus nimic in gura. Daniel a dezvoltat o fobie foarte rara pentru mancare inca de pe vremea cand era bebelus, dupa ce a suferit o complicatie severa la stomac, ce s-a manifestat printr-un reflux al acidului gastric. Astfel, potrivit medicilor, din cauza durerilor cumplite, Daniel, in varsta de 4 ani, a refuzat de atunci sa inghita alimente. La scurt timp insa, micutul a fost diagnosticat si cu autism, boala ce i-a inrautatit afectiunea, si a inceput sa refuze si lichidele, fapt pentru care parintii au inceput, la sfatul doctorilor, sa il hraneasca fortat, printr-un tub care-i conduce hrana direct in stomac, informeaza Libertatea.

Nu a dormit 968 de ore. Nebunie. Fotograful american Tyler Shields (28 de ani) spera sa intre cat mai curand in Cartea Recordurilor pentru cea mai recenta performanta a sa. Timp de 40 de zile, adica 968 de ore, barbatul nu a pus geana pe geana, din cauza oboselii acentuate ajungand sa sufere de febra, dureri de cap si amorteala a picioarelor. La capatul celor 40 de zile de chin, Tyler a dormit doar sase ore, iar la trezire a fost atat de nauc incat a avut nevoie de 15 minute pentru a-si trage pantalonii pe el, potrivit Cancan.

Cel mai tare job din lume: muncitor in pizzerie pentru 22.000 de euro pe ora. O pizzerie din Japonia a lansat pe piata de joburi cea mai buna oferta auzita vreodata. Pizzeria Domino este pregatita sa ofere bani frumosi. "Cautam muncitor pentru restaurant, fara experienta, i se ofera uniforma si salariu pe ora de 22.000 de euro", cam asa suna anuntul. Salariul enorm este oferit doar pentru o singura ora, cu ocazia sarbatoririi in decembrie a 25 de ani de existenta a companiei, anunta Click!.

N-a fost angajata pentru ca nu era destul de neagra. Grupul de aparare a drepturilor aborigenilor "Generation One" a prezentat scuze unei femei aborigene a carei cerere de angajare a fost respinsa pentru ca pielea ei nu era destul de inchisa la culoare. "Am fost socati si ingroziti cand am aflat acest lucru", spune directorul organizatiei "Generation One", Tim Gartrell, citat de Libertatea.

A trait 114 ani dupa ce "a decis sa ii dea virginitatea sa lui Dumnezeu". Calugarita Eugenie Blancharda a fost femeia care a primit titlul de cea mai batrana persoana din lume. Ea a decedat joi, la 114 ani, intr-un spital de pe insula Saint-Barthelemy, situata la 250 km nord de Guadalupe. Femeia a decedat acolo unde s-a si nascut, acum mai bine de un secol, pe 16 februarie 1896. Stranepotul sau, Daniel Blanchard, fost primar al insulei Saint-Barthelemy, teritoriu francez Caraibe, a declarat ca matusa sa a trait atat de mult pentru ca "a decis sa ii dea virginitatea sa lui Dumnezeu", scrie Click!!.