Un TGV s-a ciocnit cu un dulap de metal, in Franta. Un TGV care circula de la Tourcoing spre Paris a lovit la ora locala 13:20 un dulap metalic la 35 de kilometri de capitala Frantei, in dreptul localitatii Moussy. Atat trenul cat si infrastructura feroviara au suferit pagube, iar traficul feroviar pe linia de mare viteza a fost intrerupt. Circulatia pe linia de mare viteza a fost reluata in jurul orei 16:30, scrie Libertatea.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Femei cu sani uriasi defileaza intr-un concurs televizat dinJaponia. Japonezii au avut ideea unei emisiuni televizate, de genul unui concurs in care mai multe femei se intrec pentru a vedea care are cei mai mari sani. Ele au defilat in halate, pe care la un moment dat le-au lasat sa cada. Se pare ca show-ul nu s-a desfasurat fara incidente, pentru ca lucrurile au degenrat in momentul in care unul dintre barbatii de pe platoul de filmare i-a atins sanii uneia dintre concurente, scrie Cancan.

Un german va intra in Cartea Recordurilor ca fiind barbatul cu cel mai lung nume. Un barbat din Germania, pe numele sau Bernd Ottovordemgentschenfelde, va intra in Cartea Recordurilor ca fiind omul cu cel mai lung nume din tara. Bernd sustine ca intampina dificultati atunci cand este nevoit sa-si completeze numele in formularele oficiale, noteaza Daily Telegraph. Barbatul in varsta de 45 de ani a declarat ca este nevoit sa-si scurteze numele pentru cartile de credit, iar sotia si fiica lui si-au schimbat numele in Gentschenfelde, scrie Adevarul.

Hotelul de gheata de la Balea va avea 14 camere. Anul acesta hotelul de gheata care va fi construit la Balea Lac va avea 14 camere care vor fi impodobite cu pietre pretioase si semipretioase. Ice Hotel 2011 va fi inaugurat in Ajunul Craciunului, pe 24 decembrie si va fi deschis turistilor pana pe 30 aprilie 2011. Constructia de anul acesta va avea pe langa cele 14 camere, un bar, un restaurant, o esplanada cu sculpturi din gheata. In total, suprafata hotelului va fi de 650 de metri patrati, scrie Click.

"Exportam" maidanezi in Germania. Germanii apreciaza foarte mult cainii vagabonzi pe care romanii ii arunca in strada, pentru ca, afirma ei, sunt loiali, inteligenti si sunt companionii ideali. Numai anul trecut, organizatiile nemtesti au adoptat in jur de 900 de patrupede de la adapostul din Stupini. Recent, au venit dupa alti 20 de caini pe care i-au luat in Occident, scrie Libertatea.

Si-a bagat artificii in fund! Londonezul Chris Lynam, care a participat zilele trecute la emisiunea-concurs "Germany's Got Talent", a prezentat un show de-a dreptul... incendiar. Barbatul si-a imbunatatit reprezentatia muzicala cu un numar de striptease. Ramas in pielea goala, Lynam si-a introdus in fund artificii aprinse si a defilat asa prin fata juratilor, scrie Cancan.

Extraterestrii au vizitat Anglia. Nordul Angliei a fost vizitat ieri seara de un OZN. Englezii sunt atat de obisnuiti cu prezenta extraterestrilor, incat nici nu se mai sperie de aparitiile lor. Expertul in ozn-uri, Nick Pope, a declarat: "Arizona era cunoscuta pentru astfel de aparitii, dar se pare ca nordul Angliei are mai mult decat a cerut", citeaza Click.