O braileanca s-a masturbat cu un bec si a ajuns la Urgente. Mare le-a fost mirarea medicilor de la Maternitatea Braila cand o pacienta de 37 de ani a fost adusa de urgenta cu leziuni grave in zona vaginului. Femeia le-a povestit ca a incercat sa se autosatisfaca bagandu-si un bec in vagin, insa acesta a facut "poc!" inauntru. Potrivit medicilor care au tratat-o, femeia le-a povestit ca sotul ei marinar e mai mult plecat, iar in lipsa lui trebuie sa gaseasca diferite metode de a se autosatisface, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Mihai Margineanu si Mihai Bendeac i-au dedicat o melodie Biancai Dragusanu. Imbracat in redingote (zavalaidanga danga da),/ Tu l-ai cunoscut pe Bote (zavalaidanga danga da)/ Te-ai uitat in portofel (zavalaidanga danga da)/ Si te-ai combinat cu el (zavalaidanga danga da)/ Ai vrut sa te vada toti (zavalaidanga danga da)/ C-un designer de chiloti (zavalaidanga danga da)/ Dupa ce te-a facut mare (zavalaidanga danga da)/ L-ai lasat cu ochii-n soare (zavalaidanga danga da). Asculta melodia pe mihaibendeac.ro.

Bea si fumeaza cu pustii in cancelaria bisericii. Parintele Constantin Corceagu, de 57 de ani, este cercetat si va fi deferit Consistoriului Eparhial dupa ce a aparut in mai multe fotografii compromitatoare. Este vorba de sute de poze realizate in Cancelaria Parohiala a Bisericii Sfantul Nicolae-Coasta din Slatina si acasa la preotul paroh Corceagu. In ele, acesta apare alaturi de barbati dezbracati, in ipostaze indecente, printre icoane si obiecte de inventar bisericesc, scrie Cancan.

Asasin platit la 12 ani. La numai 12 ani, un baiat poreclit El Ponchis, din Mexic, socheaza lumea. A ucis deja zeci de oameni din bandele rivale si lupta pentru controlul suprem al traficului de droguri. Pana acum a actionat ca asasin platit al cartelului de narcotraficanti Pacificul de Sud, la comanda lui Julio Jesus Radilla. Dar pustiul si-a pus in cap sa devina foarte curand capul tuturor traficantilor de droguri, scrie Click.ro.

Adolescentii care scriu multe SMS-uri au inclinatii catre sex si droguri. Adolescentii care scriu cel putin 120 de sms-uri pe zi dezvolta inclinatii catre sex, alcool si droguri, mai mult decat tinerii care nu sunt mari fani ai mesajelor scrise, informeaza un studiu provocator realizat de cercetatorii americani. Autorii studiului au atras atentia asupra faptului ca nu vor sa sugereze o legatura clara, de tip cauza-efect, intre trimiterea unui numar mare de SMS-uri si varsta de incepere a vietii sexuale, problemele cu alcoolul si drogurile, precizand doar ca au observat o legatura intre cele doua observatii, scrie Libertatea.

Vulturii homo s-au despartit. Au stat opt luni impreuna, s-au iubit, dar acum trebuie sa se desparta pentru ca altfel nici unul dintre ei nu va avea mostenitori. Doi vulturi, Detlef si Guido, au fost separati pentru ca relatia lor nu ducea nicaieri. "Stateau lipiti unul de celalalt, isi imparteau cuibul chiar daca se inghesuiau si nu socializau cu celelalte oratanii", spune, pentru Bild, ingrijitorul Dirk Wewwers, de 39 de ani, scrie Click.ro.