Fentau testele antidoping cu penisul! In asteptarea verdictului in cazul Alberto Contador, castigator al Turului Frantei, care e suspectat ca ar fi folosit substante interzise in aceasta vara, un fost ciclist italian face dezvaluiri halucinante despre metodele de dopaj din lumea ciclismului. In ultimii ani, lumea ciclismului a trecut prin mai multe valuri de scandaluri de dopaj. De la cazul Festina din 1998, cand in masinile echipei franceze au fost descoperite sute de doze de EPO (eritropoetina, un hormon raspunzator de cresterea numarului de globule rosii din sange), la afacerea Puerto, scandal izbucnit in mai 2006, doctorul spaniol Fuentes fiind implicat in dopajul sangvin, si culminand cu descoperirea, in aceasta vara, a urmelor de clenbuterol (anabolizant utilizat pentru a stimula functia pulmonara) in probele lui Alberto Contador, triplu castigator al Turului Frantei, toate aceste cazuri au aruncat o umbra de indoiala asupra ciclismului. Mai mult, o televiziune din Italia a obtinut, ieri, marturisirile unui fost ciclist, retras din activitate. Acesta a dorit sa-si pastreze anonimatul. Dezvaluirile sunt infioratoare: "Ne injectam hormoni ca animalele". El explica si cum reusea sa fenteze metodele antidoping: "Luam, inainte de curse sau inainte de control, bicarbonat diluat, pentru a masca substantele interzise. De asemenea, aplicam pe varful penisului o substanta care modifica rezultatul testelor de urina. Ieseam curati ca lacrima", scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Au trimis in spatiu un cartof imbracat in Mos Craciun. Ni-l imaginam mai degraba coborand pe cosul sobei, dar niste pusti de scoala primara l-au trimis in spatiu. E un Mos Craciun mai special, scrie "The Daily Mail", dotat cu o camera careia ar trebui sa nu-i scape nimic! "Mosu e, de fapt, un cartof costumat cu barba alba si fes rosu", si imbarcat la bordul unei "navete" create dintr-o sticla de plastic de doi litri de catre elevii de la scoala Landscove, din Devon, Marea Britanie. Denumita Spudnik2 - in memoria primului satelit artificial al Pamantului, Sputnik, lansat de fosta Uniune Sovietica in 1957 - "naveta spatiala" a fost legata de un balon meteorologic cu heliu, a fost dotata cu o camera de fotografiat si a fost lansata din parcarea satului in care se afla scoala, precizeaza Click!.

Pui de extraterestru, prins intr-o capcana de sobolani, in Mexic! O creatura ciudata a fost descoperita in Mexic de cativa fermieri care pusesera o capcana pentru sobolani in curtea casei. Dimineata au trait surpriza veitii lor cand au vazut pe cine au reusit sa prinda intre fiarele ruginite ale capcanei. Fiinta care are carecteristici intalnite la oameni si la soparle, cu o piele stravezie a fost poreclita "pui de extraterestru". Numeroase dezbateri au avut loc pe tema acestei vietati, dar nimeni nu a reusit sa identifice specia din care face parte si mai ales niciun cercetator nu a stabilit tipul de ADN al acesteia, ceea ce este cel putin ciudat, mentioneaza Cancan.

Politia il cauta pe infractorul cu jumatate de cap. Carlos Rodriguez, 25 de ani, este un barbat care i-a socat pe politistii din Miami, SUA. Si nu pentru gravitatea faptelor sale, ci pentru ca are doar o jumatate de cap. Politistii din Miami, SUA, l-au arestat, zilele trecute, pe Carlos Rodriguez, un infractor in varsta de 25 de ani, dupa ce acesta a incercat sa ofere suma de 80 de dolari unei politiste sub acoperire pentru ca femeia sa faca sex cu el. Tanarul a fost dus la sectia de politie si in timp ce era amprentat si fotografiat ofiterii au ramas socati, constatand ca acesta are doar jumatate de cap. Mai mult, in rapoartele politiei americane, Carlos Rodriguez mai avea cazier pentru consum de droguri si figureaza ca omul cu "aspect fizic unic". Pentru ca barbatul a fost eliberat pe cautiune si a disparut fara urma, el a fost dat in urmarire de autoritati, fotografiile sale fiind postate pe site-ul politiei din Miami, informeaza Libertatea.

El e omul invizibil! Un artist din China se confunda cu... peisajul! Un artist din China, pasionat de fotografie, a devenit cunoscut in toata lumea ca fiind omul invizibil. Tanarul in varsta de 38 de ani obisnuieste sa lucreze indelung la cadrele in care apare pana cand se confunda cu peisajul, anunta Cancan.

Infricosator! A filmat fantoma unui copil intr-un cimitir. Un adolescent din Ohio a surprins cu ajutorul camerei video o imagine infricosatoare, care sustine teoria existentei fantomelor in cimitire. Familia lui Jesse Greathouse, in varsta de 17 ani, si-a petrecut vacanta de Craciun in vizita la o matusa din Savannah, Georgia, asa ca a profitat de ocazie ca sa filmeze diverse obiective turistice. Printre ele se afla si cimitirul Colonial Park, cu peste 9.000 de morminte. In timp ce filma, atentia acestuia a fost captata de silueta unui copil, care alerga. Dintr-odata, copilul a sarit intr-un copac. Cateva secunde mai tarziu, acesta a coborat pe pamant si apoi a disparut, scrie Click!.

Ei sunt oamenii-albina. Doi fermieri din China, care se ocupa cu cresterea albinelor, au devenit vedete in tara lor datorita show-urilor inedite pe care le dau, fiind porecliti "oamenii-albina". Yang Chuanquan si sotia sa se lasa acoperiti aproape in intregime de albine, ramanandu-le libere doar fetele, insa fara sa fie intepati de insecte. Cuplul refuza totusi sa dezvaluie secretul prin care reusesc sa ademeneasca toate albinele pe ei, fara ca acestea sa le faca vreun rau, relateaza Libertatea.

Trei vaci au provocat deraierea unui tren de calatori in Spania. Trei vaci care traversau calea ferata au provocat deraierea unui tren de noapte care face legatura intre Lisabona si Madrid. Trenul transporta 45 de persoane, in momentul in care a deraiat la nivelul localitatii Castelo de Vide, situata la circa 200 de kilometri nord-est de Lisabona, in apropiere de frontiera spaniola. Incidentul a fost cauzat de trei vaci care traversau calea ferata, niciuna din cele 45 de persoane nu a suferit rani grave. Pasagerii si-au continuat calatoria pana la Madrid cu trenul care venea din capitala spaniola si care a fost nevoit sa se intoarca din drum, precizeaza Cancan.