Un britanic a parcurs 24.000.000 de kilometri! El e cel mai plimbaret om din lume. Un britanic in varsta de 70 de ani a fost desemnat de Guinness Book drept cel mai plimbaret om de pe planeta. In 52 de ani, Fred Finn a parcurs 24.000.000 de kilometri pe tot globul, ceea ce reprezinta echivalentul a 31 de calatorii pana la Luna si inapoi. El a prins microbul calatoritului prin lume de la varsta de 18 ani, cand a zburat prima oara de la Hampshire la New York. De atunci, englezul a reusit performanta de a vizita 139 de tari din lume, mai exact 70% din cele 196 de state de pe Pamant. Fred Finn mai detine si recordul pentru cele mai multe zboruri cu Concorde: 718, ocupand intotdeauna acelasi loc in avion. A fost martorul primului zbor al unui avion Concorde, pe 26 mai 1976, cand a calatorit de la Washington, la Londra. "Am avut si trei zboruri Concorde intr-o singura zi", s-a laudat britanicul, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un indian şi-a vândut toate cele 60 de soţii. Un indian a fost arestat pentru trafic cu persoane, după ce şi-a vândut soţiile unor proxeneţi. Mai exact, Vikky Biswarkarma a dat pe mâna cel care se ocupă de prostituţie 60 de femei. Bărbatul din Bengal, în vârstă de 27 de ani, se întâlnea cu diverse femei şi le spunea că este un soldat venit în permisie acasă şi că ar dori să se însoare înainte de a pleca înapoi în armată. Multe domnişoare cădeau în plasa acestuia şi acceptau să îi devină soţii. Aşa a procedat Biswarkarma cu 60 de femei înainte să fie prins de autorităţi. Se însura cu respectivele, toate provenind din familii sărace, iar apoi le vindea proxeneţilor din Mumbai şi Pune, pentru sume cuprinse între 1.500 şi 2.000 de dolari, anunta Libertatea.

Face lectura gol in fata casei. Un canadian din localitatea Saint-Guillaume din Quebec a fost fotografiat prin Google Street View in fata casei sale. Pana aici nimic iesit din comun, numai ca individul cu pricina apare in imagini citind gol pusca pe veranda casei sale. Barbatul sta pe o banca, langa el fiind o pereche de pantaloni scurti. Individul tine intr-o mana o carte din care citeste, in timp ce cu cealalta mana isi acopera zona intima. Nedita imagine vine la doar cateva zile dupa ce Google Street View a captat mai multe imagini ciudate. Este vorba despre un barbat din Germania care a fost surprins dezbracat in portbagajul masinii sale si despre o femeie din Berlin care a nascut pe strada, informeaza Cancan.

Vrea sa sara de la 3.700 de metri si sa cada cu viteza sunetului. Un barbat din Austria viseaza sa devina primul om care sa sara din troposfera, de la inaltimea de 3.700 de metri, in incercarea de a depasi viteza sunetului. Felix Baumgartner va incerca sa depaseasca viteza de 1.100 kilometri pe ora in cadere libera de la acea altitudine record. Barbatul, zis si "Zeul din Ceruri" vrea, de asemenea, sa depaseasca recordul stabilit de colonelul Joe Kittinger in 1959, care a sarit de la 31.300 de metri, atingand viteza de 988 de kilometri pe ora. Atunci cand un corp atinge o viteza atat de mare, cum este un avion Mach care zboara cu 1.236 de km pe ora, presiunea aerului scade brusc si ca efect vizibil se formeaza un con de vapori, scrie Libertatea.

Pedaleaza pe canapea. Vreti sa iesiti la plimbare, dar va este lene sa va ridicati de pe canapea? Ei bine, nu trebuie sa disperati. Compania canadiana Bicycle Forest, din Ontario, a creat canapeaua cu pedale si roti, care va poate duce unde vreti. Cei care nu au suficienti bani pentru a o achizitiona pot inchiria doar cadrul metalic cu roti si pedale, de care pot atasa sofaua personala, anunta Cancan.

Le-a spus politistilor ca fiica ei e o terorista, ca sa nu plece din tara. O femeie in varsta de 56 de ani din Rusia a fost arestata, dupa ce a anuntat politia ca fiica ei, care se urcase intr-un avion cu destinatia Maroc, adusese o bomba la bord. O mama disperata ca fata a decis sa se casatoreasca cu un marocan a anuntat autoritatile ca fiica ei ar fi o kamikaze, purtatoarea bombei de la bordul avionului. Rusoaica le-a marturisit autoritatilor, dupa ce a fost retinuta, ca era disperata si nu a gasit o alta solutie mai buna sa-si impiedice fata sa plece cu iubitul ei, informeaza Libertatea.