Ce distractie: nemtii se dau in pielea goala pe derdelus. Profitand de prima ninsoare, nemtii n-au stat pe ganduri si au organizat un concurs de sanius nonconformist, in timpul caruia participantii au alunecat pe derdelus aproape in pielea goala. Cum era de asteptat, cei mai apreciati concurenti la neobisnuita intrecere organizata in apropierea orasului Augsburg din landul Bavaria au fost fetele. Nici nu se putea altfel, de vreme ce reprezentantele sexului frumos au "calarit" saniutele cu sanii la vedere! Echipate doar cu tenisi, sosete, chiloti si fulare, curajoasele participante au incantat privirile numeroasei asistente masculine prezente pe marginea partiei. Satisfacute au fost si spectatoarele, intrucat pe derdelus si-au facut aparitia inclusiv cativa barbati imbracati la fel de sumar. Deoarece concursul nu a fost dotat cu premii, concurentii au trebuit sa se multumeasca, la final, cu aplauzele si cu ovatiile publicului, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Protest "sangeros" in pielea goala la Barcelona. Peste 50 de activisti ai unei organizatii pentru protectia animalelor au protestat, duminica, la Barcelona, impotriva hainelor de blana. Protestatarii, "imbracati" doar in vopsea rosie, s-au intins pe jos in centrul orasului. "Cate vieti pentru o haina de blana?", se putea citi pe o pancarta afisata de o participanta la protest. "Oamenii care sunt sensibili la suferinta animalelor considera ca hainele de blana sunt o dovada de cruzime, nu obiecte de lux. Animalele au nevoie de blana, noi nu avem", a declarat Leticia Olivares, purtatorul de cuvant al organizatiei pentru protectia animalelor "AnimaNaturalis", care a initiat protestul, precizeaza Click.

Femeile pot avea trei sani! Sanii sunt de obicei primul lucru la care se uita barbatii atunci cand vad o femeie. Mici, mari, rotunzi, siliconati sau nu, nurii sunt cele mai frumoase "jucarii" de care se bucura domnii. Femeile pot avea trei sani - Este o anomalie si se intampla destul de rar. Fenomenul se numeste polimastie sau sani supranumerari si de obicei se manifesta dupa dupa varsta pubertatii. Pozitionarea celui de-al treilea san este de cele mai multe ori intre ceilalti doi, dar sunt cazuri in care a aparut si prin alte parti, informeaza Cancan.

Un bordel al armatei taiwaneze, transformat in muzeu. Un vechi bordel al armatei taiwaneze, situat pe o insula fortificata din Taiwan, inchis la inceputul anilor '90, a fost transformat in muzeu. Locul a fost redeschis sub numele de "Maison speciale de the" ("Casa speciala a ceaiului") si are ca scop sa creeze o idee despre ce erau asa-zisele "paradisurile militare". Insula fortificata Kinmen a fost, pentru mult timp, baza militara, iar in timpul Razboiului Rece, aproximativ 100.000 de soldati erau stationati acolo, in acest loc fiind 11 bordeluri oficiale. Ultimul bordel militar a fost inchis in 1990, la presiunile grupurilor feministe, anunta Libertatea.

Au alergat goi prin New York pentru Mos Craciun. Aproximativ 100 de americani s-au dezbracat si au participat, sambata, la prima editie a "Annual New York City Santa Streak". "Santa Streak" este o cursa de o mila, desfasurata in cartierul newyorkez Queens, pentru a strange fonduri in folosul organizatiei de caritate "Why Leave Astoria?!". Evenimentul a fost inspirat de cursa "Santa Speedo Run", desfasurata in Boston. Pentru a putea participa, doritorii au fost nevoiti sa poarte doar lenjerie sau costume de baie in "spiritul" Sarbatorilor de iarna, scrie Click.

Un fermier britanic a creat cel mai iute ardei din lume. Un barbat din Marea Britanie a creat Naga Viper, un nou soi de ardei iute care are cel mai "arzator" gust din lume. Naga Viper este mai iute decat Bhut Jolokia, ardeiul care a detinut pana acum recordul de cel mai iute ardei. Specialistii spun ca Naga Viper masoara 1.359.000 unitati pe scara Scoville, comparativ cu ceilalti ardei considerati foarte iuti, Jalapeno, care au 2.500 - 5.000 unitati Scoville, potrivit Yahoo News. Gerald Fowler, creatorul ardeiului, l-a testat pe cativa clienti de ai sai, insa inainte acestia au fost pusi sa semneze o declaratie prin care sa confirme ca actioneaza pe propria raspundere. Cu toate acestea, britanicul isi incurajeaza clientii spunand ca ardeiul face bine pentru sanatatea corpului. Printre soiurile de ardei extrem de iuti se mai afla Naga Morich si Trinidad Scorpion, potrivit Libertatea.