S-au filmat in timp ce faceau sex cu cainele! Un cuplu pervers din Oklahoma este acuzat de pedofilie si de zoofilie dupa ce o caseta cu ei facand sex cu cainele a fost gasita de politie. Locuinta celor doi soti a fost perchezitionata de politisti dupa ce tutorele unei fetite de 13 ani i-a acuzat ca au incercat sa o convinga pe adolescenta sa faca sex cu ei. In timp ce controlau fiecare coltisor din casa lor, oamenii legii au gasit o inregistrare cu o partida de sex in care era implicat si cainele familiei. Cei trei copii ai cuplului au fost luati in custodie, iar sotii vor fi acuzati printre altele de corupere de minori, expunere indecenta in fata minorilor si crime impotriva naturii, scrie Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Chilotii uitati de regina Elizabeth a II-a intr-un avion au fost scosi la licitatie. O pereche de chiloti din garderoba reginei Elizabeth a II-a va fi scoasa la vanzare de o casa de licitatie din Marea Britanie, informeaza tmz.com, citat de Mediafax. Fondul care administreaza averea regretatului baron maghiar Joseph de Bicske Dobronyi a anuntat ca va scoate la licitatie acest articol, ajuns in posesia baronului dupa ce regina Elizabeth a II-a l-a uitat intr-un avion privat, in anul 1968. Fondul a contactat deja casa de licitatie britanica Hansons Auctioneers and Valuers, aceeasi firma care a vandut, in 2008, o pereche de "indispensabili" purtati de regina Victoria, noteaza Libertatea.

I-a dat din greseala SMS unui procuror, oferindu-i droguri. Un dealer de substante stupefiante din Indiana (S.U.A.) a gresit numarul unui client de-al sau, trimitand mesajul in care oferea droguri Procurorului de Stat. Un vanzator de droguri din Martinsville, un oras din Indiana (S.U.A.), se poate considera, pe drept cuvant, cel mai ghinionist infractor. Barbatul, dorind sa-i trimita un SMS unui client fidel, a gresit numarul, trimitand mesajul insusi Procurorului de Stat, Courtney Swank, informeaza Telecinco. Tanarul, in varsta de 26 de ani, a fost arestat pentru trafic si posesie de substante stupefiante, conform "Huffington Post". Procurorul Courtney Swank a primit un mesaj pe telefonul mobil oficial cu urmatorul text: "Roxy 250". A doua zi, a primit altul: "Hei, amice, ma intrebam daca nu vrei niste Fortys", a explicat politia, relateaza Click!.

Hotii din Marea Britanie s-au reprofilat! Fura oi, pentru ca a crescut pretul carnii. Fermierii britanici se confrunta de un an si jumatate, cu o crestere alarmanta a numarului furturilor de oi. Pretul carnii a crescut, iar criza economica isi face simtita prezenta, asa ca hotii s-au reprofilat si fura din ce in ce mai multe oi. Politistii s-au plans si ei de existenta unor grupari infractionale care s-au specializat in furtul de oi, pe care le ademenesc din turme, indepartandu-le de ferme. Principalii factori din spatele acestui fenomen sunt pretul mare al carnii si recesiunea. Pretul carnii de oaie a crescut de la 2,70 lire sterline la 4,80 de lire pe kilogram. Una din cele mai afectate zone este Northumbria, unde peste 400 de oi au fost furate in ultimele luni. Politistii din West Mercia, responsabili de zonele Worcestershire, Herefordshire si Shropshire, au anuntat ca peste 160 de oi au fost furate in 2009-2010, dublu fata de anul precedent, informeaza Cancan.

O cireada de elefanti beti a ucis 3 oameni si a distrus 70 de case. Trei oameni au fost ucisi si un sat aproape distrus in totalitate, dupa ce a fost invadat de cateva zeci de elefanti morti de beti, zilele trecute, in apropiere de Orissa, India. Se pare ca locuitorii satului se pregateau de o sarbatoare ce trebuia sa aiba loc zilele acestea, iar bautura obtinuta din orez fermentat fusese pusa undeva pe un camp. Mai multi elefanti au gasit legumele fermentate si imbibate cu alcool si le-au mancat, dupa care taria li s-a urcat la cap. Prinse in mrejele alcoolului, animalele au inceput sa calce tot ce au gasit in cale. Au ajuns astfel, sa distruga aproximativ 70 de case, ucigand in acelasi timp si trei oameni. Locuitorii satului, speriati de furia elefantilor nu au stiut cum sa procedeze altfel decat sa fuga din calea lor. Dupa ce si-au facut de cap, acestia au inceput sa adoarma, cazand unul cate unul, informeaza Libertatea.

Si-a rupt gatul in direct la TV. Soc! Un student si-a rupt gatul in timpul unei emisiuni transmise in direct de un canal de televiziune german. Accidentul s-a produs sub privirile ingrozite ale 11 milioane de telespectatori. Clipe de groaza in platoul uneia din cele mai de succes emisiuni de televiziune din Europa, transmisa de 29 de ani de ZDF si moderata de Thomas Gottschalk. Studentul german Samuel Koch (23 de ani) si-a frant gatul, sarind cu niste catalige prevazute cu resorturi, precum cangurii, peste o masina la volanul careia se afla insusi tatal sau. Milioane de oameni au inghetat cand tanarul a cazut in cap in urma unui salt nereusit, cauzat de lipsa de apreciere corecta a presiunii asupra arcurilor, mentioneaza Click!.

Peste 1.000 de nord-coreeni, arestati pentru ca au vizionat filme sud-coreene. Peste 1.000 de nord-coreeni au fost incarcerati recent pentru ca au vizionat in mod ilegal filme sud-coreene, in timp ce regimul comunist lupta impotriva afluxului de DVD-uri si CD-uri piratate provenind din China, au anuntat luni transfugii nord-coreeni. Aproximativ 1.200 de persoane sunt incarcerate in prezent in orasul Kaechon (nord-vest) pentru ca au vizionat programe sud-coreene, a declarat un grup de transfugi nord-coreeni instalati in Coreea de Sud, denumit North Korea Intellectuals Solidarity (NKIS), citand un oficial din cadrul unei inchisori. Accesul la cultura si muzica pop straine este total interzis in Coreea de Nord, una dintre tarile cele mai inchise din lume, contravenientii riscand pedepse de doi pana la cinci ani de inchisoare si amenzi. Potrivit grupului de transfugi, care citeaza o alta sursa nord-coreeana, regimul de la Phenian a infiintat in ianuarie o unitate de politie a carei misiune este sa identifice contravenientii. Dar filmele si cultura pop din Coreea de Sud (Hallyu - "New Wave") au devenit din ce in ce mai populare in Nord din cauza traficului cu DVD-uri si CD-uri piratate provenind din China, tara invecinata si principalul partener comercial al Coreei de Nord, potrivit Cancan.