Planta de canabis ornata ca pom de Craciun, confiscata de la un sexagenar. O planta de canabis de doi metri inaltime, decorata ca brad de Craciun, a fost confiscata de la un batran de 60 de ani, pus sub acuzare pentru posesie de droguri. Batranul le-a spus oamenilor legii ca voia sa mai puna si alte decoratiuni "pomului" sau, care era deja ornat cu ghirlande luminoase, si sa puna sub el diverse cadouri, conform traditiei. In apartamentul sau, politistii au mai descoperit si 150 gr de marijuana, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Acoperiti cu vopsea alba in urma unui accident rutier. O familie din Africa de Sud a fost acoperita din cap pana in picioare cu vopsea alba, dupa un accident de circulatie minor. Ei transportau pe bancheta din spate a automobilului un bidon de 25 de litri de vopsea, relateaza Daily Mail. Din cat se pare, in momentul impactului, recipientul s-a spart iar vopseaua a fost imprastiata in interiorul autovehiculului. Din fericire, cei patru membrii ai familiei, doi adulti si doi copii, au scapat nevatamati, anunta Click.

Presedintele Ugandei a lansat o piesa rap. Presedintele Ugandei, Yoweri Museveni, a lansat recent o piesa rap care sa il ajute sa obtina cat mai multe voturi la alegerile din februarie. Piesa se bucura de un succes nebun in randul populatiei si este ascultata la radio si in cluburi. La 65 de ani, Yoweri Museveni s-a gandit ca n-ar fi rau daca ar canta o piesa rap pentru a fi pe placul tineretului din ziua de azi. Melodia sefului statului nu este despre bande sau droguri ci despre cum individul poate sa realizeze ceva din nimic. Piesa poarta numele de "Do you want another rap" si a facut furori in Uganda, informeaza Libertatea.

S-a sarutat cu sotia si a ramas fara jumatate de limba. Un pensionar de 79 de ani din SUA a ramas fara jumatate de limba dupa ce sotia sa l-a sarutat de noapte buna. Willard Lueders a cantat colinde de Craciun cu sotia sa, Karen, care l-a sarutat de noapte buna numai ca l-a si muscat in acelasi timp, lasandu-l fara jumatate de limba. Barbatul a sunat imediat la ambulanta. Medicii i-au gasit jumatatea de limba, au pus-o in gheata pentru a incerca sa o reataseze ulterior. Politistii au aflat mai tarziu ca doamna Lueders se comporta cam ciudat in ultimile zile si au arestat-o sub acuzatia de violenta domesica si ii vor face o evaluare psihiatrica, scrie Cancan.

Renii au iesit la pensie! Uite cu ce vine Mosul! Anul acesta Mos Craciun a ales o metoda inedita de a se deplasa pentru a aduce cadouri. Criza mondiala l-a afectat si pe Mos Craciun. Renii lui, nemultumiti de diminuarea dulciurilor primite pentru cursele facute, au iesit anticipat la pensie. Mosul a fost fortat sa gaseasca un alt mijloc de transport pentru a face milioane de copii fericiti pentru ca lui, chiar ii pasa. Astfel, dupa teste indelungate, Mosul si-a gasit noul "ajutor". Exista o singura problema: cum se va sui pe cos, anunta Click.

Video: Au facut sex in metrou ca sa nu se plictiseasca intre statii. Doi austrieci au facut sex in metroul din Viena sub ochii celorlalti calatori pentru ca se plictiseau intre statii. Scenele fierbinti dintre cei doi iubiti par desprinse dintr-un film XXX si au fost inregistrate de pasageri, unii dintre ei veniti din celelalte vagoane pentru spectacol, cu telefoanele mobile. Un purtator de cuvant al metroului vienez a rasuflat usurat dupa ce a vazut imaginile, precizand ca ramane la latitudinea procuraturii daca va lua vreo masura. "Din fericire, nimeni nu s-a simtit deranjat", a spus acesta, informeaza Cancan.