A aflat ca sotul ei... e femeie. Tanara Minati Khatua, in varsta de 26 de ani, a avut parte de o surpriza neplacuta cand, la un an de la casatorie, a intrat in baie peste cel pe care il credea barbatul ei. Minati a fost socata sa descopere ca, de fapt, se maritase cu o femeie. Pare o poveste desprinsa dintr-un roman sau dintr-un film, dar ce i s-a intamplat indiencei Minati Khatua, in varsta de 26 de ani, este cat se poate de adevarat. La un an de la casatoria cu Sitakant Routray, in varsta de 28 de ani, Minati a descoperit ca acela pe care il credea sotul ei era, de fapt, o femeie. "Am intrat in baie peste el si atunci am avut un soc. Barbatul meu nu era barbat, ci era exact ca mine", le-a povestit Khatua politistilor care au deschis o ancheta in acest caz. Mireasa inselata, care la nunta a primit drept zestre o masina, bijuterii de aur si 500 de euro, a mai marturisit si ca a inceput sa aiba suspiciuni in legatura cu Sitakant, deoarece acesta refuza in mod sistematic sa faca sex cu ea. Femeia a decis sa-i urmareasca fiecare miscare si astfel a descoperit secretul celui alaturi de care visa sa-si petreaca restul zilelor, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A prins-o tati facand sex oral colegei de clasa! Ce sa te mai faci cu adolescentii din ziua de azi, cand multi dintre ei isi incep viata sexuala de la varste fragede. Daca unii fac sex in clasa, ori in toaleta unitatii de invatamant, altii cad prada hormonilor acasa. Asa s-a intamplat si cu cele doua tinere din imaginile de mai jos, care, plictisite de atata studiu, au cazut prada poftelor carnale si si-au consumat prima lor experienta lesbi. Speriate sa nu fie prinse de tatal bagacios, "vrabiutele" fac miscari destul de rapide, trecand de la mangaieri tandre, la saruturi patimase, si satisfacere orala intr-un interval de timp destul de scurt. Cele doua reusesc sa imbine utilul cu placutul, chiar evita sa fie prinse in fapt de cateva ori, numai ca si in acest caz "peretii au avut ochi si urechi". Banuind ca fetita lui scumpa si draga, face si "altceva" in afara de a sta cu burta pe carte, tatal a montat o camera ascunsa in dormitor. Si bine a facut, pentru ca experienta celor doua tinere, ajunsa pe internet prin bunavointa unui vecin ce avea acces la inregistrare, a facut sute de mii de afisari in cateva zile de la postare, anunta Click.

A facut sex oral in altar cu o enoriasa de 12 ani. Un pastor de 40 de ani din SUA a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare dupa ce a facut sex in altar cu o enoriasa de 12 ani. Timothy E. Parker a fost surprins de enoriasii bisericii luterane in fapt si a fost reclamat la politie. Ancheta a stabilit ca el a ademenit-o pe fetita si i-a cerut sa-i faca sex oral. Politia a stabilit ca barbatul nu este la prima abatere de acest gen dar nu au putut demonstra acest lucru, informeaza Cancan.

Despagubita cu 20.000 euro dupa ce a alunecat pe o frunza de salata. O femeie de 72 de ani a alunecat in 2006 pe o frunza de salata intr-un magazin Carrefour dintr-o localitate din apropierea Marsiliei. In cadere, a suferit o dubla fractura de femur. Tribunalul din Montpellier a condamnat grupul Carrefour la o despagubire de 20.000 euro, a anuntat avocatul reclamantei. Tribunalul a considerat, in cursul procesului din 13 decembrie, ca magazinul se face vinovat de accidentul femeii, care a ramas cu o invaliditate de 10%. Carrefour urmeaza sa plateasca 20.000 euro, din care 15.000 euro drept despagubire acordata reclamantei. "Este un proces exemplar si care ar trebui sa fie obisnuit", a spus avocatul femeii, care a justificat marimea despagubirii prin "gravitatea ranilor, durata spitalizarii si a recuperarii, suferintele indurate si prejudiciul moral". "Gravitatea ranilor si reactia magazinului, care a refuzat orice despagubire la inceput, ne-a facut sa intentam proces", adauga avocatul, scrie Libertatea.

Local de lux pentru cainii bogati. In sfarsit pot gusta si cateii din bucatele specifice sarbatorilor, intr-un loc luxos, creat doar pentru ei. Primul restaurant destinat exclusiv patrupedelor si-a deschis portile, la Londra, dar se va inchide dupa sarbatori. Pentru 70 de lire sterline, cateii sunt tratati regeste si stapanii lor pot uita de ei si se pot distra alaturi de prieteni, in clubul preferat. Meniul oferit animalelor ii face sa inghita in sec si pe cei mai mari gurmanzi: Dimineata cainii au parte de placinte cu branza si pui, la pranz - copane de curcan si boabe de porumb, iar seara sunt delectati cu o supa plina cu legume. In tot acest timp, cateii sunt supravegheati de ingrijitori si nutritionisti-veterinari, anunta Click.

O femeie a dat in judecata Google pentru ca a postat o fotografie cu chilotii ei. O femeie din Japonia a dat in judecata Google pentru ca a postat o fotografie cu chilotii ei pe Google's Street View. Fotografii Google au surprins o imagine cu aceasta cand isi intindea rufele la uscat. Femeia sustine ca imaginile au facut-o sa se rusineze in public. Se pare ca publicarea acestor fotografii au facut ca ea sa fie concediata. Imaginea a fost scoasa imediat ce procesul a inceput, informeaza Cancan.