S-a inventat berea din branza mucegaita. Britanicii au, incepand de la Anul Nou, un nou sortiment de bere preparat din branza mucegaita, care costa 15 euro sticla. Dar nu este vorba de orice fel de branza, ci vestita branza Stilton, supranumita "regina branzelor" in Anglia. Noua bere se numeste "The Blue Brew", dar are culoarea castanei si o aroma deosebita, ne asigura producatorii din East Midlands. Are un gust "fin" mai degraba decat un gust de branza! Este preparata dintr-un amestec de zer cu "must de bere", apa si extract de orz, ulterior lasat la fermentat. Nigel White, secretar al Asociatiei producatorilor de branza Stilton, da asigurari ca "The Blue Brew" nu are miros de branza mucegaita, ci dimpotriva o aroma delicata, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

A construit o capsula care sa-l salveze de sfarsitul lumii. Un inventator rus a construit o capsula uriasa care sa-l salveze in cazul unui cataclism, in caz ca se adeveresc prezicerile potrivit carora in 2012 va veni Apocalipsa. Evgheni Ubiiko locuieste la cativa kilometri de Moscova si a construit intr-o ferma parasita o capsula-gigant, in valoare de 80.000 de dolari, cu ajutorul careia spera sa scape de sfarsitul lumii, insa daca nu va fi nevoie, inventia lui poate servi si ca sauna, anunta Libertatea.

Mini-vacuta panda costa 30.000 de dolari. Ciudatenie. Chris Jessen, un fermier din Colorado, SUA, a gasit metoda de a se imbogati de pe urma cunostintelor lui in materie de inginerie genetica. La capatul a luni de teste, Chris a reusit sa creeze o rasa noua de vaca, de mici dimensiuni si a carei blana seamana cu cea a unui urs panda. Inovatia lui Jessen a atras deja atentia investitorilor chinezi, care vor sa importe vacuta in tara lor natala, unde va fi comercializata drept animal de companie contra a 30.000 de dolari exemplarul, informeaza Cancan.

Au intrat goi si au plecat imbracati. Inghesuiala mare la intrarea in magazinul Desigual din Madrid. A doua zi, dupa Anul Nou, acest magazin de confectii a avut o promotie cu totul iesita din comun. Primii 100 de clienti, cu varste peste 18 ani, care au venit numai in lenjerie intima au fost imbracati gratuit cu hainele care li s-au potrivit. Sute de tineri au infruntat frigul, ore in sir, pentru a reusi sa patrunda in magazin ca sa apuce promotia, noteaza Click.

El e baietelul care uita sa respire. Joshua Herron are noua luni, dar inca nu a invatat sa respire ca toti oamenii, astfel incat trebuie sa fie mereu cineva cu ochii pe el, ca nu cumva sa moara. Pustiul din Victoria, Australia, nu are formata complet legatura dintre creier si sistemul respirator. Sau cel putin asa spun doctorii, negasind alta explicatie. Micutul uita, pur si simplu, sa respire, putand sa se asfixieze singur. Mai ales noaptea este o perioada dificila, deoarece parintii lui, Susie si Damien, trebuie sa stea mereu treji pentru ca nu cumva comoara lor sa moara. I-au pus un aparat cu ajutorul caruia ii monitorizeaza respiratia, iar daca timp de 20 de secunde acest lucru nu se intampla, ei sunt avertizati si trebuie sa inceapa operatiunile de resuscitare, scrie Libertatea.

Socant! A violat doua fetite de 500 de ori! Un barbat din statul american Missouri a recunoscut ca a comis peste 500 de abuzuri sexuale asupra unor copii, relateaza Fox2Now.com. Corey Brown, in varsta de 45 de ani, din orasul Lake Saint Louis, a marturisit ca a violat doua fetite de peste 500 de ori, pe parcursul a trei ani. La inceputul abuzurilor, victimele aveau 8, respectiv 9 ani. Conform politistilor care investigheaza acest caz, Brown a facut aceste marturisiri in timp ce era internat intr-un spital, unde era tratat dupa o tentativa de sinucidere. "Imi pare foarte rau ca au trecut prin asa ceva", a spus Jackie Binz, o vecina a victimelor. "Fetele erau atat de politicoase si de vesele", a adaugat ea, citata de Click.