Britanicii vor lansa in curand tancurile invizibile. Cercetatorii militari britanici planuiesc dezvoltarea unei armate de tancuri "invizibile", gata de a fi folosite pe campul de lupta peste cinci ani. Tancurile vor beneficia de noua tehnologie, "e-camouflage", care genereaza o forma de vopsea electronica, redand vehicolului culoarea mediului in care se va afla, relateaza telegraph.co.uk. Dispozitivele sofisticate vor avea atasate senzori ultra-sensibili si vor proiecta imaginea de fundal pe suprafata exterioara a tancului, acesta confundandu-se cu mediul, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Un urs a patruns intr-o scoala din Rusia. Un urs, ranit se pare de vanatori, a patruns intr-o scoala din tinutul Primorie, din Orientul Indepartat al Rusiei, si a fost impuscat de un politist, au anuntat duminica autoritatile, citate de RIA Novosti. Conform sursei citate, incidentul a avut loc vineri, iar politistul a deschis focul asupra ursului in momentul in care acesta l-a atacat si i-a sfasiat hainele. Din fericire, nici un copil nu a fost ranit. Cadavrul animalului a fost donat unei academii agricole locale, unde va fi examinat. "Animalul a devenit agresiv, asa ca n-am avut de ales si a trebuit sa-l impusc. Vestea buna este ca nimeni din sat nu a fost ranit", a marturisit politistul, scrie Libertatea.

Lacrimile femeilor scad apetitul sexual al barbatilor. Potrivit cercetatorilor israelieni, o femeie care plange scade puternic libidoul unui barbat. Cercetatorii recomanda reprezentantelor sexului frumos sa nu planga niciodata in fata partenerilor lor, daca vor sa-i cucereasca si sa-i pastreze. Noul lor studiu a dovedit ca femeile care plang scad apetitul sexual al barbatilor. In acest scop, zeci de barbati au fost supusi la o experienta. Li s-au aratat mai multe fotografii in care erau prezentate femei care plangeau cu adevarat si femei care simulau plansul, mentioneaza Click.

Asa arata dupa ce a alergat 42 de km la -35 grade C! Zeci de cetateni rusi destoinici si rezistenti la ger s-au intrecut, recent, in cadrul unui maraton (42 km) in Siberia. La o temperatura de -35 de grade Celsius, barbatii, imbracati doar in treninguri si avand manusi si caciuli, au alergat ore bune prin frigul siberian. Cel care a castigat cursa a ajuns la linia de sosire cu fata amortita si aproape degerata, iar o parte din chip era acoperit de gheata, potrivit Libertatea.

Politista care-si face nevoile in public. Bizar. O sculptura ce reprezinta o politista cu pantalonii in vine, care face pipi in public, a starnit vii controverse in Germania. Opera de arta, care este creatia artistului Marcel Waldorf, in varsta de 27 de ani, este considerata o ofensa la adresa femeilor care fac parte din politia locala, scrie Cancan.

Chipul lui Elvis facut din ciocolata si devorat de fani. La 76 de ani de la nasterea regelui Rock'n Roll-ului, Valentin Mogoasa, cunoscut ca "Elvis de la Mioveni", a pregatit fanilor un tort tridimensional infatisand capul lui Elvis Presley. Pe 8 ianuarie 1935, in Tupelo, un mic orasel din statul american Mississippi, se nastea cel care avea avea sa devina, peste ani, regele Rock'n Roll-ului, idolul a milioane de fani din intreaga lume. Sambata, Presley ar fi implinit, daca ar mai fi trait, 76 de ani, iar data nu putea fi trecuta cu vederea de "Elvis de la Mioveni". Valentin Mogoasa le-a pregatit celor veniti la clubul sau surprize peste surprize, anunta Click!.