La 56 de ani, se marita pentru a noua oara. Desi are la activ opt divorturi, Pat Higgins, din oraselul britanic Longbenton, tot nu s-a lecuit de iubit. Femeia este de parere ca a dat, in sfarsit, peste partenerul de viata ideal, un barbat cu 32 de ani mai tanar, cu care si-a propus sa se marite in 2012. Britanica in varsta de 56 de ani a spulberat recordul de mariaje, stabilit cu ceva vreme in urma de renumita actrita Liz Taylor. Spre deosebire de vedeta hollywoodiana, care are la activ opt mariaje cu sapte barbati diferiti, Pat Higgins, din oraselul Longbenton, se poate lauda ca a trecut deja pe la altar de opt ori. Mai mult decat atat, femeia se pregateste ca anul viitor sa faca din nou pasul acesta, dupa ce a dat peste Mark Sanderson, un vanzator cu 32 de ani mai tanar, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

A stranutat glontul pe care-l avea in cap. Darco Sangermano, un italian de 28 de ani, a fost impuscat in cap cu glont de calibrul 22, in timp ce se plimba de Anul Nou pe strazile din Napoli, scrie Telegraph. Glontul a intrat prin partea dreapta a capului, a trecut prin spatele orbitei si a ramas fixat la nivelul narilor, dar nu a provocat daune prea mari. In urma cu cateva zile, Darco a stranutat si s-a trezit cu ditamai glontul in mana. El fusese transportat la spital pentru ca ii curgea sange din nas. Medicii au asistat surprinsi la intamplare si au confirmat miracolul, anunta Click.

Un croat si-a facut singur sicriul si l-a pus in living pe post de masuta. Giulio Codiglia, un croat de 59 de ani, are un simt al umorului de-a dreptul morbid. Acesta si-a construit singur cosciugul din sticla in care vrea sa fie ingropat si l-a pus in mijlocul livingului. Mandru de creatia sa, Codiglia l-a asezat in sufragerie pe post de masuta. Nu toti prietenii au gustat tipul sau de umor, unii fiind mai degraba socati. Mai mult, el si-a scris si necrologul, tot intr-un stil haios: "In el am scris ca am murit din cauza bauturii", marturiseste autorul, informeaza Libertatea.

Video: Un lider la maraton s-a ratacit inainte de finish si a pierdut locul intai. Un eveniment neprevazut l-a costat pe un participant la un maraton din Japonia locul intai, fiindca inainte de a trece linia de finish, barbatul s-a ratacit si pana a gasit traseul corect, un alt concurent a trecut linia de sosire inaintea lui. Natuski Terada este protagonistul acestei intamplari pe care nu o va uita niciodata, fiindca l-a costat ocuparea locului intai, dupa o cursa dificila, scrie Cancan.

El are cea mai lata limba din lume! Daniel Brosel, de 21 de ani, se lauda ca are cea mai lata limba din lume. Conform propriilor masuratori, aceasta masoara opt centimetri si este cu un milimetru mai lata decat cea a actualului detinator al recordului mondial, Jay Sloot, din Australia. "Vorbesc si sarut perfect normal. Alte detalii nu va dezvalui. Cert e ca femeile se simt extraordinar cu mine", se lauda Daniel intr-un scurt interviu acordat ziarului german "Bild", anunta Click.

"Miss Anglia" pleaca pe front. Katrina Hodge, tanara care a cucerit anul trecut titlul de "Miss Anglia", se intoarce la dragostea cea dintai, respectiv armele. Tanara in varsta de 24 de ani, caporal in armata britanica si poreclita Combat Barbie, a intors spatele lumii stralucitoare a modellingului si se pregateste intens pentru a pleca in misiune in Afganistan, informeaza Cancan.