Cel mai gras barbat din lume vrea sa faca sex cu doua femei in acelasi timp. Paul Mason, barbatul care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai gras om din lume, vrea sa faca sex cu doua femei in acelasi timp. Trudie, o mama care a suferit aceleasi probleme de greutate, si Lorraine Marsch, o asistenta sociala, sunt cele doua femei pe care Mason si le doreste in pat. "Prima l-a ajutat cu sfaturi sa slabeasca, iar a doua are grija de el permanent. El ii trimite biletele de amor lui Trudie si trandafiri lui Lorraine", a spus o alta asistenta, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

O statuie in memoria caracatitei Paul va fi ridicata in Germania. O statuie inalta de 1,8 metri va fi ridicata in memoria caracatitei Paul, in fata acvariului Sea Life Center din orasul german Oberhausen, unde a locuit acest octopod cu abilitati de "prezicator". Directorii acvariului german in care a locuit caracatita Paul au anuntat ca intentioneaza sa construiasca un "imens spatiu memorial" in onoarea octopodului devenit o veritabila "vedeta" in timpul Cupei Mondiale de fotbal din 2010. Purtatorul de cuvant al acvariului din Oberhausen a anuntat cu aceasta ocazie ca statuia inalta de 1,8 metri va deveni in scurt timp un obiectiv turistic de succes. In varful statuii va fi expusa o sculptura in forma de caracatita, ale carei tentacule inconjoara o minge de fotbal. In acelasi complex memorial va fi expusa si o urna aurie care contine cenusa caracatitei Paul, anunta Click.

Concurs de lupte intre paianjeni in Filipine. Filipinezii au o competitie transformata in traditie, care este rar intalnita prin alte locuri: luptele intre paianjeni. Crescatorii de arahnide s-au adunat zilele acestea in Marikina, un oras din nordul tarii, pentru a dovedi de ce sunt in stare paianjenii pe care ii cresc. Acestia au fost pusi sa se lupte pe un fir de panza creat chiar de ei, informeaza Libertatea.

La un pas de inec! Au vrut sa traverseze un rau pe papusi gonflabile. Un cuplu de tineri a vrut sa traverseze raul Yarra din Melbourne, Australia, cu ajutorul a doua papusi gonflabile. Politia a fost alertata de mai multi martori care i-au vazut pe cei doi zbatandu-se in apa. Fata isi scapase papusa si a fost la un pas de inec. Politia a ramas extrem de uimita cand martorii au sunat dupa ajutor si au povestit ce s-a intamplat. Cuplul in varsta de 19 ani a fost transportat la spital insa nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, scrie Cancan.

Victoria Alvarez este Miss Fund 2011. La numai 19 ani, Victoria Alvarez a fost aleasa Miss Fund 2011. Concursul a avut loc pe plaja Grande din Mar del Plata, Argentina. Victoria a reusit sa le invinga pe toate celelalte 12 finaliste, pe locurile urmatoare situandu-se Katerina Walter (18 ani) si Veronica Avila (23 de ani). Din juriu au facut parte surferi din intreaga lume, care s-au dovedit foarte exigenti. Numerosi turisti de pe plaja au urmarit competitia, incantati de posterioarele fetelor. Ei le-au sustinut cu aplauze, indeosebi pe castigatoarea Victoria, anunta Click.

Un oras din Ungaria a fost invadat de bufnite. Peste saizeci de bufnite au invadat pomii si acoperisurile caselor unui oras din estul Ungariei. Este prima data cand un numar atat de mare se aduna intr-un singur loc. Zecile de bufnite care si-au facut aparitia in centrul orasul Turkeve fac parte dintr-o specie foarte rar intalnita pe teritoriul Ungariei. "Este exceptional ca un numar atat de mare al acestor bufnite s-a adunat intr-o zona locuita de oameni. Am vorbit cu experti internationali care spun ca asa ceva nu s-a mai intamplat in niciun alt loc pana acum. Bufnitele pot intra in orase daca vremea este foarte rea sau daca este zapada, dar de obicei raman la periferie. Un numar atat de mare in centrul orasului este exceptional", a declarat un ornitolog. Pasarile au atras un numar mare de oameni de stiinta dornici sa le studieze. Acestia vor sa afle motivele pentru care o specie intalnita predominant in Rusia si Scandinavia a aparut in estul Ungariei, informeaza Cancan.