Yoga pentru bebelusi: o femeie rasuceste un bebelus pe toate partile, de maini si picioare. Un filmulet publicat pe Internet a starnit indignarea in randul parintilor - in video apare o femeie care aparent rasuceste un bebelus pe toate partile, tinandu-l de maini si de glezne. Filmuletul in care Lena Fokina contorsioneaza rapid corpul bebelusului, tinandu-l de brate si de picioare, i-a scandalizat pe parinti, care vor acum sa afle daca imaginile sunt adevarate sau au fost falsificate, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Facem sex daca iti speli masina la noi. Surorile columbiene Valerie si Melanie Rios au intrat in afaceri. Ele au deschis o spalatorie auto in Bogota si s-au imbogatit rapid dupa ce si-au vrajit clientii cu ideea lor pusa in practica. Planul dupa care merge spalatoria e urmatorul. In timpul in care masina ii este spalata, proprietarul ei beneficiaza de o partida de amor cu o angajata. "Mi se pare mult mai interesant decat sa stai sa tragi jumatate de ora de o cafea", a spus Melanie, mandra de afacerea ei. Pentru o astfel de experienta, clientul plateste doar 25 de dolari, scrie Click!.

Un cercetator de la Harvard: "Nu exista viata extraterestra!". Un astrofizician de la Harvard contrazice ideea vietii extraterestre sustinand ca pe celelalte planete conditiile de viata ar fi prea ostile. Dupa ce a analizat peste 500 de planete, dr. Howard Smith, cercetator de la Harvard, a concluzionat ca suntem singuri in Univers. "Am descoperit ca planetele din afara sistemului nostru solar sunt foarte diferite de Terra. Sunt ostile formelor de viata", a spus dr. Howrd Smith. Acesta spune ca orbitele planetelor analizate sunt eliptice ceea ce creaza variatii uriase in ce priveste temperatura, informeaza Cancan.

O femeie din Spania mananca perne din burete. Incredibil! O femeie din Spania are o pasiune mai putin obisnuita: se hraneste mancand buretele din pernele canapelelor. Adele, in varsta de 30 de ani, este din Barcelona si a descoperit ca mancarea ei preferata este buretele din compozitia pernelor canapelelor si a scaunelor. Femeia a devenit dependenta de materialul din spuma in urma cu cativa ani, dupa ce parintii ei au divortat. De atunci, Adele a mancat 7 perne si doua scaune, anunta Libertatea.

Un sarut patimas pe gat a paralizat-o! O femeie din Noua Zeelanda a paralizat, in urma unui infarct survenit dupa ce partenerul ei a sarutat-o patimas pe gat in timpul unei partide de amor. Femeia, in varsta de 34 de ani, a ajuns la spitalul Middlemore, din Aukland. Acolo, doctorii au constatat ca nu isi poate misca bratul si piciorul stang si au suspectat ca a suferit un atac de cord. Investigatiile medicale nu au reusit sa identifice o cauza pentru producerea acestuia. Ulterior, doctorii au remarcat o urma pe gatul pacientei, asemenea celei care ramane in urma unei usoare muscaturi, relateaza Click!.

Belgienii ameninta ca nu se mai barbieresc pana nu au un guvern! Un realizator TV si un actor indeamna barbatii din Belgia sa nu se mai barbiereasca pana cand politicienii nu vor forma un guvern. Cei doi au anuntat in cadrul unei aparitii televizate ca nu se mai barbieresc pana cand nu se va forma un guvern si incita ca si ceilalti belgieni sa preia modelul lor. "Am decis sa nu ne mai barbierim pana cand Belgia nu va avea guvern. Lasati-va barba sa creasca si vom avea o Belgie unita. Si paroasa", a spus unul dintre barbati, citat de Cancan.