A sunat disperat la politie pentru ca sotia voia sa faca sex salbatic. Un barbat de origine turca, stabilit in Germania, a sunat disperat la politie pentru ca sotia sa voia sa faca sex salbatic de foarte multe ori pe saptamana. Omul le-a povestit politistilor ca de patru ani doarme pe canapea pentru a evita sa faca sex cu sotia lui si ca acum nu a mai rezistat cerintelor ei si voia sa se odihneasca. Cei doi sunt casatoriti de 18 ani si au doi copii impreuna, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

O italianca a cerut divortul pentru ca sotul ei si-a luat mama in luna de miere. O femeie din Napoli, Italia, vrea sa divorteze la mai putin de o luna de la casatorie, pentru ca sotul ei a luat-o si pe mama sa in luna de miere petrecuta in Franta. Potrivit Agerpres, tanara mireasa, in varsta 36 de ani, a avut neplacuta surpriza ca, la doua zile de la casatorie, sa-si gaseasca soacra pe aeroportul Fiumicino din Roma, aceasta dorind sa-si insoteasca fiul si nora la Paris, in luna de miere. Se pare ca femeia nu se simtea prea bine, iar fiul sau nu a dorit sa o lase singura acasa. Dupa luna de miere petrecuta in trei, italianca s-a intors la Napoli si a cerut recent divortul, motivul fiind "legatura afectiva excesiva" dintre sot si soacra, anunta Libertatea.

Japonezii isi pun becuri in dinti. Vrei sa ai un zambet orbitor? Puneti un LED pe dinti, precum niponii. Ultima fita in Japonia este fixarea unui beculet pe dinti care lumineaza in momentul in care purtatorul zambeste. Japonezii au facut o mare pasiune pentru "iluminarea zambetului". Isi aplica pe dinti niste LED-uri, un fel de becuri de dimensiuni foarte reduse, numit si dispozitiv de protectie a gurii, care ilumineaza fata unui om cand zambeste! Amatorii de senzatii tari pot actiona asupra LED-ului printr-un computer fara fir, facandu-l sa-si schimbe culoarea, de la un verde aprins la rosu demonic, sau chiar sa clipeasca. Elevele japoneze se dau in vant dupa beculetele naravase, pe care spoturile publicitare le supranumesc "petreceri in gura". Datorita lor, medicii stomatologi care pun LED-uri pe dinti nu mai fac fata comenzilor, informeaza Click.

Vor sa incalzeasca piscina cu ajutorul caldurii degajata de un crematoriu! Edilii unui orasel din Marea Britanie vor sa incalzeasca piscina municipala folosind caldura pe care o degaja crematoriul din acelasi oras. Proiectul ecologic pe care il dezbat edilii unui orasel din Marea Britanie ar scuti primaria de 14.000 de lire sterline pe an. Multi dintre locuitori nu privesc cu ochi buni aceasta idee, ba chiar multi dintre ei s-au simtit insultati de propunere. Acest sistem este folosit de multa vreme in Scandinavia unde caldura degajata de crematorii este folosita in sistemul central de incalzire. Subiectul va fi dezbatut saptamana viitoare, scrie Cancan.

A intrat cu masina intr-o biserica pentru ca GPS-ul i-a spus asa. Tehnologia este facuta sa ne ajute, dar nu sa si gandeasca in locul nostru. Asta ar trebui sa stie un pensionar britanic, in varsta de 76 de ani, care a urmat instructiunile GPS-ului pana a intrat in zidul unei biserici, in Germania. Septuagenarul si sotia sa erau in vacanta si se indreptau catre regiunea Padurea Neagra. La un moment dat, cand se aflau intr-un sat aproape de granita cu Austria, GPS-ul le-a indicat gresit sa vireze la dreapta. Desi nu era un drum pe acolo, soferul a respectat indicatiile si a ajuns direct in zidul unei biserici, anunta Libertatea.

Cu 80 de euro iti trimiti jucaria in excursie. Unele persoane isi iau la ele cand pleaca in excursii animalul de plus preferate. In China si Japonia, acest lucru se intampla frecvent. Dar cum multi oameni nu-si mai pot permite excursii pe glob, ei pot sa isi plimbe doar ursuletii sau catelusii. O agentie din Barcelona, promite tarilor asiatice ca, in schimbul sumei de 80 de euro, va plimba jucariile in toata Spania si le vor trimite inapoi, dupa un sejur de vis, informeaza Click.

Vrea sa calatoreasca 5000 de mile in scaunul cu rotile. Un tanar imobilizat intr-un scaun cu rotile vrea sa calatoreasca din Bangladesh pana in Anglia, pentru a strange fonduri pentru persoanele cu dizabilitati. Petre Donnelly, in varsta de 24 de ani, a ramas paralizat acum 4 ani, in urma unui accident de motocicleta. Potrivit Digital Journal, tanarul va calatori 5000 de mile, in scaunul sau cu rotile, plus alte mijloace de transport auxiliare, pentru a ajunge din Bangladesh, la locuinta sa din St. Helen, Anglia. Acesta spera sa obtina prin proiectul sau, numit "Rolling Back Home", 5.000 de euro pentru a pune la dispozitia pacientilor din Centrul de Reabilitare a persoanelor Paralizate, din Dhaka, tratament medicamentos, training vocational si cateva scaune cu rotile, scrie Libertatea.