S-a plimbat pe cabluri la 3.303 metri altitudine. Neinfricatul acrobat elvetian Freddy Nock, in varsta de 45 de ani, tocmai si-a dus la bun sfarsit ultima nastrusnicie. Ajutat doar de o prajina grea de 25 de kilograme, barbatul a reusit sa strabata 1.584 de metri cocotat pe cablul telecabinei din renumita statiune St. Moritz. Incercarea fostului artist de circ, devenit intre timp cascador, este cu atat mai spectaculoasa cu cat acesta a evoluat la 3.303 metri altitudine, fara sa aiba plasa dedesubt sau cabluri care sa il tina in caz ca se dezechilibra si cadea de pe "sarma". Freddy a izbutit sa parcurga aceasta incredibila distanta abia din a doua incercare. Prima a avut loc in aceeasi zi, dar a dat gres din cauza vantului puternic, care zgaltaia prea tare cablul telecabinei, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Pofta buna! Te afli la 422 de metri inaltime! Arabii au mai bifat un record: In Dubai, a fost inaugurat restaurantul aflat la cea mai mare altitudine din lume. De la 422 de metri inaltime, totul este mai proaspat si mai fastuos. Asta cred bucatarii de la restaurantul situat la cea mai mare altitudine din lume, care tocmai s-a deschis in celebrul Burj Khalifa. Cine vrea sa-i savureze produsele culinare, trebuie sa urce 122 de etaje. Restaurantul "Atmosfera" a devenit deja un concept care s-ar putea aplica unui lant de restaurante in zgarie-norii din cele mai importante metropolele. Localul, situat la etajul 122 a celei mai inalte constructii de pe Pamant a fost proiectat de Adam Tihany, cel care a semnat inclusiv proiectul hotelului One & Only din Cape Town, Republica Sud-Africana, anunta Click.

Prezervative cu efigia printului William si a logodnicei sale au fost lansate in Marea Britanie. O companie din Marea Britanie a lansat pe piata "Crown Jewels Condoms of Distinction", cutii de prezervative cu efigia cuplului regal, relateaza cotidianul thesun.co.uk. "Prezervativele regale" se vand cate trei, in cutii de culoare violet, si au pe ambalaj o fotografie a printului William si a logodnicei sale Kate Middleton. Textele imprimate pe aceste cutii ii indeamna pe utilizatorii produsului "sa se intinda pe spate si sa se gandeasca la Anglia", promitandu-le, totodata, "un curs de o calitate superioara in arta de a face dragoste". Intr-un alt text tiparit pe ambalaj, producatorii acestor prezervative afirma: "La fel ca in cazul casatoriilor regale, sexul cu persoana iubita reprezinta o ocazie de neuitat", informeaza Libertatea.

Acesta este cel mai scump pat din lume! Designerul britanic Stuart Hughes a creat, in colaborare cu compania italiana Hebanon, cel mai scump pat din lume, un obiect de mobilier demn de un seic sau de un miliardar. Pentru realizarea acestei piese, care poarta numele "Baldacchino Supreme" si costa 4,63 de milioane de euro, s-au folosit 107 kilograme de aur de 24 de carate, dar si matasuri dintre cele mai fine, scrie Cancan.

Asa arata paradisul porcilor. Incredibil, dar adevarat. O insula din Marea Caraibelor este cu adevarat paradisul porcilor. Animalele traiesc linistite, lenevesc la soare, dorm si mananca. Nu se tem de nimic! Insula Porcilor din Arhipelagul Bahamas a devenit o atractie pentru turistii din intreaga lume. Vin aici sa inoate cu animalele, care nu se tem de ei. Porcii au fost adusi pe insula, in trecut, de catre marinarii care au trecut pe acolo, in ideea ca vor constitui o buna sursa de hrana pe viitor. Navigatorii nu s-au mai intors, iar porcii au supravietuit, adaptandu-se locului. Disperati sa gaseasca hrana, ei au invatat sa inoate si, cand vad un iaht in apropiere, avanseaza in larg si fac giumbuslucuri, impresionandu-i pe cei de la bord care le arunca alimente pe saturate. Porcii se simt minunat pe insula lor, lancezesc pe plaja si dorm. Nu se tem de Ignat, nimeni nu ii taie. Se bucura cand vad oameni si inoata cu ei, anunta Click.

In Malawi nu vei mai avea voie sa tragi vanturi in public. Autoritatile din Malawi vor sa le interzica locuitorilor sa traga vanturi in public, deoarece acest obicei prostesc ii deranjeaza pe ceilalti oameni aflati in imediata apropiere. Potrivit editiei online a cotidianului Daily Mail, unii oameni se distreaza eliberand gazele urat mirositoare cand se afla pe strada, in magazine sau in mijloacele de transport in comun, astfel incat autoritatile au decis ca e bine sa inceapa sa-i pedepseasca pe vinovati. Ideea nu a fost primita foarte bine, deoarece va fi dificil sa se afle care e vinovatul, mai ales intr-un grup mai mare de oameni, pentru ca nimeni nu va recunoaste ca el sau ea a tras vanturi in public. Totusi, aceasta idee va fi discutata si exista posibilitatea sa fie aprobata, informeaza Libertatea.