La doar 3 ani, si-a scapat tatal de la moarte sunand la Salvare. Un copil de 3 ani din Oregon, SUA, si-a scapat, zilele trecute, tatal de la moarte, dupa ce a constientizat pericolul in care acesta se afla si a sunat imediat la Salvare. Micutul, care a observat ca parintele sau s-a ranit la bratul stang cu o dalta si ca pierde mult sange, a telefonat la numarul de urgenta 911 si le-a explicat medicilor situatia cu mult calm. Acestia au intervenit prompt si au salvat viata barbatului, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Un calugar shaolin a zambit dupa ce a fost lovit puternic in testicule! Calugarul shaolin s-a prezentat la concursul televizat China's Got Talent, afirmand ca are abilitatea de a rezista unui sut puternic intre picioare. Yong Hsueh este un practicant al unei arte martiale rare, cunoscuta ca "steel crotch Kung Fu". "Steel crotch Kung fu este o arta straveche, cu radacini care vin din China straveche. Este o practica ce intareste si protejeaza organele genitale masculine astfel incat sansele de a fi ranit intr-o batalie sa fie scazute", a spus calugarul, citat de Cancan.

Ea s-a nascut cu doua vagine! O tanara de 26 de ani din Anglia sufera o adevarata drama. Hazel si-a dat seama in adolescenta ca este diferita de toate prietenele sale, pentru ca niciuna dintre ele nu avea probleme cu menstruatia. Cativa ani mai tarziu, primul ei iubit i-a spus ca este o ciudata si a refuzat sa o mai vada, ceea ce a determinat-o sa ajunga la ginecolog, unde a aflat ca are 2 vagine, doua utere si doua coluri uterine, informeaza Click!.

O fetita de opt ii da sfaturi presedintelui egiptean pentru a pune capat haosului. Juju, o fetita in varsta de doar opt ani, ii ofera cateva sfaturi presedintelui egiptean Hosni Mubarak, pentru a incerca sa calmeze spiritele in tara sa, unde protestele a mii de oameni au creat un adevarat haos. Micuta ii recomanda lui Mubarak sa emita o lege prin care egiptenilor sa li se dea dreptul la vot, precizeaza Libertatea.

O gama de bauturi racoritoare cu aroma de marijuana, lansata in SUA. O companie americana a anuntat ca va lansa pe piata o bautura cu aroma de marijuana. Potrivit producatorilor, sucul ii va face pe consumatori euforici si foarte comunicativi. Produsul contine extract de lamaie, portocale si frunze de coca si va fi lansat in luna februarie, iar pretul pentru o astfel de bautura va fi cuprins intre 10 si 15 dolari. Aceasta licoare se va vinde numai in magazinele autorizate, relateaza Cancan.

Va vine sa credeti ca e barbat? Unul dintre cele mai tari modele la ora actuala, bosniacul de 20 de ani Andrej Pejic, a devenit, in ultimele zile, un subiect extrem de comentat, dupa ce a aparut in cadrul prezentarii de moda a lui Jean Paul Gaultier. Andrej a defilat si in haine de barbat, si in cele de femeie, socand audienta. El face parte din noul val de modele "femiman" (barbati care poseda trasaturi feminine accentuate), noteaza Libertatea.