A furat 260.000 de euro de la compania la care lucra pentru a intretine o prostituata. Un manager al unei companii de constructii din orasul francez Toulouse risca ani buni de inchisoare dupa ce a furat 260.000 de euro din banii firmei. El a cheltuit suma de bani pentru a intretine o prostituata bulgaroaica de care s-a indragostit. Timp de doi ani, din august 2007 si pana in iunie 2009, managerul companiei a transferat din conturile firmei in cele personale mai multe sume mari de bani, spunandu-i directorului bancii ca sotia sa nu trebuie sa afle despre aceste operatiuni. Acesta, un om cu reputatie si cariera, a acceptat sa pastreze confidentialitate totala asupra transferurilor, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

La 100 de ani, alearga 100 m garduri in 30 de secunde. I se spune "Bolt cel de aur" si este cel mai rapid mosulet din lume. Un japonez in varsta de 100 de ani a reusit performanta sa termine cursa de 100 de metri garduri in mai putin de 30 de secunde. Culmea este ca batranelul s-a apucat de atletism doar de cativa ani. Inainte, obisnuia sa-si petreaca timpul jucand go, dar cum majoritatea partenerilor de joc s-au stins din viata, s-a orientat catre sport, anunta Click.

3.600 de cupluri s-au casatorit in acelasi timp in India. Maraton de nunti in Amravati, India, unde 7.200 de femei si barbati au spus "Da", in acelasi timp, in cadrul unor ceremonii de casatorie care au avut loc in acelasi timp. Cei care au devenit sot si sotie sunt de diverse religii, dar au preferat sa se casatoreasca in grup, deoarece astfel au scazut foarte mult din costuri. 2433 de cupluri hinduse, 150 musulmane, 749 budiste, 15 crestine si 253 apartinand diverselor triburi indiene au impartit fericirea de a-si declara iubirea. Potrivit site-ului news.com.au, foarte multi dintre tineri sunt fermieri saraci, nu au bani si aleg nuntile comune pentru ca sa nu prea scoata bani din buzunar, informeaza Libertatea.

Femeile nu sunt interesate de barbatii vegetarieni, pentru ca nu sunt suficient de virili. Cercetatorul Steven Heine a realizat un studiu, conform caruia femeile nu ar fi interesate de barbatii vegetarieni, fiindca acestia isi pierd din masculinitate ca urmare a regimului alimentar bazat pe consumul de fructe si legume. "Barbatul care se abtine de la consumul de carne este vazut de femei ca un om cu principii, care isi pierde o mare parte din trasaturile masculine, fiindca acest consum de carne este un simbo al puterii, al masculinitatii sale", a marturisit Steven Heine. Un alt cercetator, Matthew Ruby, care a participat la realizarea acestui studiu, a sublinita insa ca exista si femei care prefera vegetarieni, fiindca vor sa aiba un barbat mai efeminat, scrie Cancan.

Ai manca placinte cu pamant? Dupa cutremurul devastator de la 12 ianuarie 2010, foametea domneste in Haiti. Ca sa-si umple burtile si sa nu moara de inanitie, locuitorii mananca zilnic placinte cu pamant. Haiti este un stat in care saracia a adus la exasperare locuitorii, mai ales dupa seismul de anul trecut. Ca sa nu moara de foame, acestia isi umplu burtile cu placinte cu pamant! Gospodinele le prepara dintr-un soi de argila, amestecata cu grasime si sare si le lasa sa se coaca la soare. Charlene Dumas, o tanara de numai 16 ani din suburbia Cite Soleil a capitalei Port-au-Prince, a povestit reporterilor americani ca mananca placinte cu pamant dimineata, la pranz si seara, anunta Click.

Cea mai mare orhidee din lume are 2.5 metri si a inflorit in Brazilia! Cea mai mare orhidee din lume are o inaltime de 2.5 metri si a inflorit intr-un parc national din Brasilia. Planta, care are cinci ani, are 19 tije si, cel mai probabil, unele dintre ele ar putea ajunge sa masoare chiar si 3 metri. Pe aceasta orhidee cresc 400 de flori. "Grammatophyllum speciosum, o orhidee originara din Malaysia, a inflorit in parcul national al orhideelor administrat de IBAMA. Ea detine titlul de 'cea mai mare orhidee din lume'", se precizeaza in comunicatul emis de Institutul brazilian pentru mediu, informeaza Cancan.