Pun magneti la contoare ca sa "stea" apa. Ladislau Hevesi, presedintele Uniunii Asociatiei Administratorilor din Arad, a precizat ca intr-un bloc de 120 de apartamente, 52 de proprietari au fost suspectati ca fenteaza consumul. "Magnetul are rolul de a incetini invartirea axului. De asemenea, odata ajunse pe bancul fabricii de reparatii, au fost descoperite contoare cu axul care mai avea doar doi dinti intregi. Restul de patru dinti fusesera piliti, tot pentru inregistrarea unui consum mai mic de apa calda si apa rece", a precizat Hevesi, citat de Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Plajele Floridei, amenintate de 100.000 de rechini. Pilotul unui elicopter, Steve Irwin, a ramas mut de uimire cand a observat ca peste 100.000 de rechini inotau nestingheriti la doar 90 de metri de plajele insorite ale Floridei, punand astfel in pericol turistii. Steve, expert in tehnologie marina, survola oceanul la o inaltime de aproximativ 100 de metri, cand a reusit sa vada in apele limpezi uimitoarea scena. Astfel, fara sa stea pe ganduri, barbatul de 50 de ani s-a apucat sa filmele "monstrii maritimi" cu ajutorul telefonului mobil, scrie Libertatea.

Louie e purcelusul care se crede caine. Va mai amintiti de Babe, purcelul din filmul cu acelasi nume care se visa oaie? Ei bine, daca pelicula era doar o poveste de la Hollywood, aflati ca intr-un comitat din Marea Britanie traieste un mic grohaitor care are comportament de... catel. Mai mult, Louie este fan infocat al concursurilor sportive pentru caini. Alearga cu viteza prin tunele, sare cu usurinta peste obstacole si nu are probleme la slalom, iar aceste "calitati" il fac un membru valoros al unei echipe de caini sportivi, scrie National.

O batrana de 90 de ani strabate 100 de kilometri pe zi in amintirea fiului mort. O femeie de 90 de ani din Dej vine zilnic la Cluj pentru a revedea locul unde si-a zarit ultima data copilul, rapus de boala. De sapte ani, in fiecare zi, Maria Capalna strabate cu trenul cei 114 de kilometri de la Dej la Cluj-Napoca si inapoi, pentru a-si aminti de baiatul ei. "Vin aici in fiecare zi, pentru ca asa-mi aduc aminte de baiatul meu. Aici am ultima amintire cu el in viata. Acesta este locul din care am luat taxiul pana la spitalul de pe strada Clinicilor, unde a si murit", plange batranica, scrie Adevarul.

Reclama Yves Saint Laurent interzisa pentru ca simuleaza consumul de droguri. O reclama TV pentru parfumul Belle D'Opium al casei de moda si parfumuri Yves Saint Laurent (YSL) a fost interzisa in Marea Britanie, deoarece simula consumul de droguri. Autoritatea care reglementeaza continuturile publicitare din Marea Britanie, a interzis spotul TV al parfumului Belle D'Opium, reprezentantii institutiei considerand ca modelul din reclama simuleaza consumul de droguri, relateaza Mediafax. Protagonista reclamei apare dansand in ritmurile unei tobe, inainte sa cada pe podea, intr-o pozitie sexy. Sloganul reclamei este "I am your addiction, I am Belle D'Opium. The new fragrance by Yves Saint Laurant", scrie Click.

A dat navala peste Papa Benedict. In cadrul audientei generale pe care a tinut-o Papa Benedict al XVI-lea, un pusti de origine braziliana, in varsta de sase ani, a reusit sa incalce protocolul de la Vatican. Micutul i-a fentat pe agentii de securitate si a zbughit-o din multime direct pe scena unde se aflau Suveranul Pontif si ceilalti prelati. Desi gestul baietelul i-a pus pe jar pe agenti, situatia s-a calmat imediat. Papa Benedict al XVI-lea i-a zambit larg indraznetului pusti, a schimbat cateva cuvinte cu el, l-a binecuvantat si apoi l-a trimis la locul lui, scrie Cancan.

A vrut sa trimita un catel intr-un colet postal. O femeie din Minneapolis, SUA, a vrut sa trimita un catelus prin posta, intr-o cutie ermetic inchisa, care nu i-ar fi permis animalului nici sa respire. La un moment dat, coletul femeii a inceput sa se miste si din interior se auzeau niste sunete stranii. Presupunand ca acolo trebuie sa fie un animalut sau vreo jucarie cu baterii, angajatii postei au deschis imediat coletul si au descoperit inauntru un catelus de toata frumusetea, scrie Libertatea.