Au fost arestati pentru ca au complotat pe Facebook sa-si omoare un coleg de clasa. Patru adolescenti din Florida, de 13 si 14 ani, au fost arestati dupa ce au complotat pe Facebook ca sa-l omoare pe unul dintre colegii lor, despre care spun ca este turnator. Ei l-au banuit pe adolescent ca a anuntat politia atunci cand unul dintre ei a venit la scoala cu o arma de foc. Ulterior ei au postat pe Facebook mesaje de genul "Trebuie sa ma ajutati sa-l ucid" "Golanul acela este un om mort". Mesajele au fost gasite de mama baiatului amenintat care a alertat autoritatile. Politistii au analizat situatia si i-au retinut pe cei patru, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Prezervative pentru innebunitii dupa jocuri. Pentru cei care nu se pot desprinde de jocurile electronice nici macar in cele mai intime momente, au fost inventate prezervativele ce au pe ambalaje fotografii cu jocuri video. Un student de 21 ani, Ben Marsh, a creat prezervativele mai mult pentru amuzament, desi sunt perfect functionale. Fiecare cutie de prezervative reprezinta un joc video clasic, potrivit bitrebels.com. Astfel, daca aveti chef de joaca, puteti alege intre Sextris, Donkey Shlong, Bone Zone 2, anunta Click.

Vor sa stranga gunoiul din jurul Terrei cu o plasa. Aerospace Exploring Agency, compania japoneza de explorare a spatiului, vrea sa scape Terra de gunoiul de pe orbita cu ajutorul unei plase imense. Pe orbita Pamantului graviteaza circa 500.000 de obiecte periculoase, mai exact resturi generate de oameni in cei 50 de ani de activitate spatiala: sateliti abandonati, bucati de rachete explodate sau deseuri ale Statiei internationale. Conform cotidianului britanic The Telegraph, niponii vor sa intinda, cu ajutorul a doi sateliti, o plasa metalica de mari dimensiuni si sa stranga gunoaiele din spatiu. Aceasta plasa va aduna tot ce nu mai e folositor, dupa care va trimite mizeria spre Pamant. Cand va intra in atmosfera, plasa cu reziduuri va arde si astfel vom scapa de gunoiul spatial. Operatiunea urmeaza sa dureze 6 saptamani, informeaza Libertatea.

Au platit 230 de euro ca sa stea in inchisoare. Doi tineri din Polonia au platit 230 de euro pentru a sta doua ore in spatele gratiilor. Cei doi au vazut cum arata o celula, au gustat mancarea pregatita pentru detinuti si au discutat cu gardienii si directorul institutiei. Spre dezamagirea lor acestia nu s-au putut apropia de detinuti. Cei doi au participat si au castigat o licitatie caritabila organizata in decembrie de conducerea inchisorii. Tanara ar vrea sa lucreze ca psiholog intr-o inchisoare, scrie Cancan.

Profa a facut sex cu jumatate din echipa scolii. Antrenoarea Stacy Schuler, de la un liceu din Ohio, a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu cinci elevi. Timp de cinci luni, Stacy Schuler, de 32 de ani, i-a luat la rand pe cinci dintre elevii ei din echipa de fotbal a Liceului Mason, din statul Ohio. A facut sex cu ei in timpul orelor si chiar le-a dat intalnire la ea acasa pentru relatii intime. Actele sexuale au avut loc chiar si pe terenul de fotbal si in sala de gimnastica. In timp ce se delecta cu elevii de 15 si respectiv 16 ani, profesoara a adus si cateva sticle de alcool pentru a destinde atmosfera. Stacy Schuler a fost condamnata de un tribunal din Ohio la 81 de ani de inchisoare, fiind gasita vinovata in cele 16 capete de acuzare. Conducerea liceului a avut grija sa se dezica de fapta profesoarei sustinand ca interesul scolii este centrat pe "nevoile de educatie" ale celor 3.000 de elevi, anunta Click.

Cadavrul unui barbat, descoperit in locuinta sa, la zece ani dupa deces. Cadavrul unui rus, in varsta de 71 de ani a fost descoperit in locuinta acestuia din Moscova, la peste zece ani dupa deces. Autoritatile din Rusia au inceput o investigatie in acest caz pentru a afla cauzele care au dus la moartea barbatului si cum a fost posibil sa nu fie descoperit timp de zece ani. Desi este un caz socant, in Rusia nu este singurul de acest fel. La sfarsitul lunii ianuarie, politistii au gasit cadavrul mumificat al unei femei, la cinci ani de la decesul sau. In septembrie 2009, cadavrul mumificat al unui nou-nascut, infasurat intr-un ziar vechi de 40 de ani, a fost gasit sub podeaua unui apartament din orasul Ekaterinburg, informeaza Libertatea.

A murit dupa ce si-a injectat metadona in penis. Un barbat de origine germana, aflat in vacanta in Thailanda, a murit dupa ce si-a injectat prea multa metadona in penis. Se pare ca barbatul si-a administrat o supradoza. Din fericire partenerul sau, care nu si-a injectat la fel de mult ca el, a ajuns la spital dar este in afara oricarui pericol, scrie Cancan.

A sunat la urgente sa intrebe cat de grav este sa cultive marijuana. Robert Michelson, 21 de ani, un student american din Connecticut a sunat la 911 si a intrebat cat de grav este sa aiba o cultura de marijuana acasa. Persoana de la capatul celalalt al firului a spus ca ar putea fi arestat. Tanarul a raspuns foarte politicos "multumesc" si a inchis. Numai ca, la cateva minute s-a trezit cu politia la usa care luase urma apelului. Politia a gasit cateva plante si mai multe unelte care sunt folosite la cultivarea marijuanei pe care studentul le comandase de pe internet si pentru care a platit cateva sute de dolari, anunta Click.