Dupa doua saptamani de proteste, un egiptean sforaie pe... tanc. Dupa aproape doua saptamani de violente si proteste de amploare, lucrurile par sa revina la normal in Egipt. Oamenii s-au intors la munca, iar in oras a inceput curatenia generala. Linistea pare sa se astearna in Egipt, dupa zile intregi de proteste, desi presedintele Hosni Mubarak (82 de ani) pare de neclintit in hotararea sa de a renunta la putere pana la urmatoarele alegeri. Guvernul i-a indemnat, ieri, pe egipteni sa se intoarca la munca, dupa ce toate bancile, magazinele si institutiile s-au redeschis, pentru ca viata sa revina la normal, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

Francezii sunt campioni la sex cu gonflabile. Francezii stau cel mai bine din Europa la capitolul sex, dar doar cand vine vorba de amorul cu papusile gonflabile sau cu vibratoarele. Conform unui studiu "C-Date", citat de ziarul "Bild" si efectuat pe 4.450 de respondenti, din 37 de tari europene, unul din doi francezi cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani, detine o jucarie sexuala acasa. 52% din femei au propriul vibrator, in timp ce 49% din barbati au facut sex cu papusi gonflabile, relateaza Click.

O americanca mananca sapun si detergent de rufe. O adolescenta din Floria, SUA, este dependenta de sapun si detergent. Si nu pentru ca tine foarte mult la curatenie, ci pentru ca ii place gustul produselor de curatat. Tempestt Henderson (19 ani) mananca pana la cinci sapunuri de saptamana si o cutie de detergent de rufe, deoarece adora sa simta clabucii in gura, gustul dulceag al acestor produse chimice care ii distrug sanatatea, precizeaza Libertatea.

Si-a operat vaginul din cauza labiilor imense! Cazul unei femei din Marea Britanie a ajuns in atentia presei mondiale dupa ce aceasta a recurs la o operatie pentru a-si opera vaginul. Femeia s-a adresat medicilor pentru ca avea labiile de patru ori mai mari decat in mod normal, plangandu-se ca sufera de fiecare data cand face sex. Medicii i-au spus ca procedura nu este deloc complicata si ca nu are cum sa o afecteze decat intr-un mod benefic pe viitor, informeaza Click.

Un barbat a murit in timp ce incerca sa faca un gest romantic pentru iubita. Un barbat din Germania a sfarsit tragic in timp ce voia sa faca o declaratie de dragoste iubitei sale. Acesta incerca sa prinda de un pod de deasupra unei autostrazi un afis pe care erau scrise mai multe cuvinte de iubire. El voia sa-si surprinda jumatatea cu ocazia implinirii a 10 ani de relatie. Din nefericire acesta a cazut in mijlocul drumului si a fost lovit ulterior de doua vehicule. Medicii legisti au stabilit ca moartea lui a survenit in urma impactului cu solul, anunta Cancan.