Si-a donat toata averea animalelor pentru ca fiica sa nu i-a pus copilului ce nume a vrut ea. O femeie din Marea Britanie si-a donat toata averea, aproximativ 486.000 de lire sterline, unei asociatii care ajuta animalele, dupa ce s-a certat foarte tare cu fiica sa. Cele doua femei nu au picat de acord in alegerea numelui pentru nepoata britanicei, iar aceasta a decis sa nu-i mai lase nici un ban fiicei sale. Femeia nu a vrut ca nepoata sa sa se numeasca Ellen pentru ca este numele unei cumnate cu care nu s-a inteles bine, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Modelul Mona Lisei a fost de fapt ... un barbat? Cercetatorii italieni specializati in descifrarea misterelor din lumea artelor au anuntat, miercuri, ca modelul care a pozat pentru tabloul "Mona Lisa", al lui Leonardo Da Vinci, nu a fost o femeie, ci un barbat tanar. Silvano Vincenti, presedintele Comitetului national pentru valorificarea bunurilor istorice, a declarat, in fata reprezentantilor presei straine, la Roma, ca un tanar asistent al maestrului renascentist, cunoscut sub numele de "Salai", a fost modelul care a pozat pentru celebrul portret "Mona Lisa". Salai, al carui nume adevarat era Gian Giacomo Caprotti, a intrat in slujba maestrului italian pe cand avea 16 ani si a ramas alaturi de acesta timp de 25 de ani, fiind muza si modelul mai multor tablouri realizate de Leonardo da Vinci. Potrivit declaratiilor lui Silvano Vincenti, cei doi barbati intretineau o relatie "ambigua" si au fost probabil amanti, anunta Click.

S-a deschis primul muzeu erotic din Polonia. Primul muzeu erotic din Polonia va fi inaugurat, astazi, in capitala acestui stat, Varsovia. Acest muzeu a fost construit la initiativa lui Dariusz Kedziora, care si-a petrecut ultimii 20 de ani colectionand diverse obiecte erotice in timpul calatoriilor sale sau cautand alte "exponate" pe internet. Printre cele 2.000 de obiecte expuse se afla si un automat polonez de distribuire a prezervativelor, datand din 1934, singurul din generatia sa care s-a pastrat pana in zilele noastre. In acest muzeu, ce are o suprafata de 450 de metri patrati, sunt expuse obiecte peruane din ceramica, miniaturi persane si stampe erotice japoneze, informeaza Libertatea.

Un barbat a fost ucis de cocosul sau de lupta. Un barbat din SUA a fost ucis in timpul unei lupte cu cocosi. Una dintre pasari l-a injughiat in picior, iar acesta a sangerat pana la moarte. Cocosul l-a ucis pe Jose Luis Ochoa cu o lama ce ii fusese atasata de picior. Cei care erau prezenti la lupta au fugit in momentul in care au fost chemati politistii, scrie Cancan.

Un bebelus s-a nascut cu 7,54 kg! S-a nascut pe 3 februarie si a intrat in topul celor mai dolofani bebelusi din lume. Jonathan Patrick Rozzi, din Boston, a avut la nastere 7,54 de kilograme. Parintii sai pot sta linistiti: copilul este sanatos-tun, dar medicii le-au transmis acestora ca "trebuie urmarita cu atentie evolutia greutatii sale ca sa nu devina obez". Acum un an, o indonezianca a dat nastere celui mai grasun nou-nascut din lume un baiat care cantarea 8,6 kilograme, anunta Click.

Un englez este in viata datorita unui kebab. Un barbat din Marea Britanie a supravietuit desi avea gatul taiat. Barbatul a fost injunghiat si a folosit kebab-ul pe care-l avea in mana ca sa blocheze sangerarea. James Hobbs a actionat pe moment si a acoperit cu mancarea rana de 12 centimetri pana cand varul sau a gasit un prosop. El a pierdut 3 litri de sange pana au ajuns medicii la el, insa a supravietuit si s-a ales doar cu 27 de copci, informeaza Cancan.