Alegi sexul copiilor pentru 16.500 de euro! Charles Kingsland, director al celei mai mari clinici de fertilizare din Marea Britanie, specialist in fertilizare, face bani din a trimite cuplurile in Cipru pentru a alege sexul viitorilor copii. Pacientelor le sunt facute injectii pentru a controla productia de hormoni si pentru a stimula producerea de ovule. Pentru tratament e necesar ca femeia sa ramana in Cipru intre sapte si zece zile. Doritoarele platesc catre clinica respectiva 5.215 de euro daca sunt folosite ovulele proprii sau 4.355 de euro daca sunt folosite ovule donate, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Un barbat a fost ucis din cauza unui sms scris gresit. Un barbat a fost injunghiat de peste 100 de ori de catre vecinul sau, din cauza unui sms scris gresit. Josef Witkowski si-a injunghiat vecinul, dupa ce acesta ii trimisese un sms, care l-a enervat la culme. Neil Brook ii trimisese vecinului sau un mesaj pe telefonul mobil, in care scrisese cuvantul "nutter"- nebun. Se pare ca acesta dorise sa scrie "mutter"- murmur, insa dictionarul telefonului a schimbat cuvantul. Barbatul a fost acuzat de crima cu premeditare si va petrece multi ani in spatele gratiilor, relateaza Cancan.

Inventatorul Ugg-urilor si-a vandut ideea pe aproape nimic. Celebrele cizme din blana de miel, purtate de o multime de vedete si care au devenit un must-have in materie de moda, au fost "inventate" de Shane Stedman (69 ani), un australian a carei pasiune este surful. Desi toata lumea si l-ar putea imagina ca un milionar excentric, nu este nici pe departe asa. El a vandut ideea acestor incaltari unei firme din SUA pentru 10.000 de lire sterline si 3 perechi de Ugg-uri gratuite pe an. Acum profitul din vanzarea acestor cizme trece de 500 de milioane de lire sterline anual, potrivit Libertatea.

Uite cel mai scarbos dans pe care-l vei vedea vreodata. Unele persoane cred ca daca se maimutaresc in ultimul hal devin amuzante pentru cei din jur. Ba mai mult, unele persoane se si filmeaza in situatii penibile si de multe ori ajung de rasul lumii, intrucat imaginile ajung pe internet. Acesta este si cazul tipului din imaginile de mai jos care ne prezinta un dans dezgustator. Desi imaginile sunt greu de digerat, merita sa fie vizualizate pentru a invata din greselile altora, mentioneaza Click.

Cel mai lung sarut din lume, de peste 32 de ore, inregistrat in Thailanda. Sapte cupluri de indragostiti au stabilit, in Thailanda, cu ocazia sarbatorii de Sfantul Valentin, un nou record mondial pentru cel mai lung sarut din lume, care a durat peste 32 de ore. Participantii ramasi in cursa au refuzat sa se opreasca dupa stabilirea recordului. Participantii au doborat precedentul record stabilit in Germania, de 32 de ore 7 minute si 14 secunde, iar fiecare dintre cele sapte cupluri spera sa reziste pana la sfarsitul concursului, cand perechea castigatoare va fi premiata cu 2.400 de euro si un inel cu diamante, au precizat organizatorii, relateaza Cancan.

Acest tort de nunta e mai vechi de un secol. Se crede ca tortul din imagine este cel mai vechi din lume, fiind facut in urma cu 113 ani, noteaza Daily Mail. Incredibil, tortul facut in stil victorian in anul 1898 e la locul lui intr-o bucata, pastrandu-si si crapatura dobandita in timpul bombardamentelor din Al Doilea Razboi Mondial, anunta Click.