E pasionat de masini! Le iubeste pe toate si isi baga penisul in tevile lor de esapament! Un pusti teribil, proaspat trecut de varsta pubertatii si care a auzit povestile prietenilor despre partidele lor de sex, se da in spectacol in timp ce este filmat cu telefonul mobil. Pasionat de masini, baiatul isi da jos pantalonii, isi introduce penisul in tevile de esapament si mimeaza o partida de sex. Fiindca o singura "partenera" nu il satisface, el trece pe la mai multe in incercarea sa de a "satisface" masinile si de a obtine el, la randul lui, placere, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Are 7 copii cu fiica vitrega. Un monstru din Germania a fost arestat dupa ce politia a descoperit ca are sapte copii cu fiica sa vitrega. Acesta avea si doua fete naturale pe care le-a obligat sa se prostitueze, dar si un fiu vitreg de care a abuzat de cand acesta avea doar patru ani. Detlef S., in varsta de 48 de ani, si-a abuzat sexual fiica vitrega ani la rand, iar in urma abuzurilor, femeia a adus pe lume opt copii dintre care unul a murit. Politia a aflat abia dupa 11 ani situatia terifianta a familiei deoarece aceasta era izolata de resul oamenilor, intr-un sat lasat in paragina. Din fericire insa una dintre fiicele barbatului a reusit sa trimita autoritatilor o scrisoare anul trecut, anunta Click.

O femeie de 61 de ani si-a nascut propriul nepot. Un caz cu adevarat uimitor a avut loc in Chicago, SUA! O femeie de 61 de ani a dat nastere propriului ei nepot. Desi suna incredibil, acest lucru chiar s-a intamplat. Kristine Casey, o americanca de 61 de ani a acceptat sa fie mama surogat pentru fiica ei, Sara Connell, care de ani buni face eforturi sa ramana insarcinata si nu reuseste. Bunica a fost inseminata artificial, iar parintii biologici ai baietului sunt chiar Sara Connell si sotul ei. Potrivit medicilor, nasterea nu a fost una usoara, operatia de cezariana pe care Kristine Casey a suferit-o fiind una destul de complicata, informeaza Libertatea.

In coma din cauza silicoanelor. Americanca de origine braziliana Sheyla Hershey, in varsta de 31 de ani, pana anul trecut posesoarea celui mai mare bust siliconat din lume, a incercat ieri sa isi ia viata cu o supradoza de medicamente. Femeia nu suporta gandul ca medicii i-au scos silicoanele in septembrie 2010, cand au constatat ca Sheyla avea o infectie cumplita in organism din cauza acestora. Incapabila sa se impace cu gandul ca a ramas fara bustul ei MMM, Hershey a inghitit un pumn de medicamente, iar acum se afla in coma, scrie Cancan.

Si-a ucis sotul cu otrava in pasta de dinti. O chimista si-a ucis sotul cu otrava radioactiva fiindca acesta voia sa o paraseasca. Nu a fost vorba despre o crima din prea multa dragoste, ci mai mult una materiala. Victima, Xiaoye Wang, 39 de ani, avea o avere estimata la doua milioane de dolari, iar sotia sa devenise obsedata de aceasta "mostenire". Astfel ca Tianle Li, 40 de ani, a furat o substanta deosebit de periculoasa, denumita "taliu", de la institutul din New Jersey, acolo unde lucra. In fiecare dimineata ii punea sotului ei cate putina otrava in pasta de dinti. Barbatul, care nu s-a simtit bine in ultimele saptamani, si-a facut mai multe investigatii medicale, dar totul parea sa fie in regula. Medicii i-au spus ca are o forma de gripa usoara, anunta Click.

Profesoara acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu trei elevi. O profesoara (41 ani) din orsul Bay City, Michigan, este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu trei dintre elevii sai, in timp ce preda ca suplinitor la Bay City Central High School. Comportamentul indecent al lui Heidi Lewis, suplinitoare la catedra de literatura britanica, a iesit la iveala, dupa declaratiile unei eleve, al carui iubit s-a laudat ca a facut sex cu o profesoara. Anchetatorii cazului au fost socati sa descopere nu un elev care a intretinut relatii sexuale cu aceasta, ci trei. Unul dintre elevi (16 ani) a dorit sa ia meditatii, dar o data ajuns la profesoara acasa, lucrurile s-au incins destul de repede, ajungand la sex. El a povestit unui coleg (17 ani) de scoala aventura, dar nu a fost crezut. Afland despre acest aspect, profa de literatura l-a pus sa-si aduca si prietenul incredul in patul lor, informeaza Libertatea.