Femeia fara oase! Intra sa-ti imaginezi cam cum se descurca in pat. Tanara din filmul de mai jos pare a nu avea oase, este atat de flexibila, incat se poate impacheta fara nicio problema, aducandu-si picioarele si mainile in pozitii de neimaginat. Femeia-sarpe se unduieste ca si cand nu ar avea niciun oscior. Cu siguranta barbatul ei este cel mai satisfacut si fericit din lume, cu asa exemplar langa el. Fiecare miscare uimeste prin extraordinara elasticitate a femeii, scrie Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

Un american are doua inimi. Tyson Smith, 36 de ani, a suferit de insuficienta cardiaca, insa fiind prea slab pentru a avea parte de un transplant de inima traditional, medicii i-au mai atasat o inima. Chirurgii de la Centrul Universitar San Diego din Statele Unite ale Americii i-au lasat inima lui Tyson Smith la locul sau si i-au mai implantat una de la un donator, in partea dreapta, sudandu-le apoi impreuna, relateaza Click.

Uite ce fund perfect rotund are o benzinarita din Spania! O tanara din Spania este privita cu insistenta de barbatii care vor sa faca plinul la statia la care aceasta lucreaza de ceva timp. Sa fie strategie de PR sau fata pur si simplu nu isi da seama ca fundul ei trezeste pofte de pozitii sexuale care mai de care mai indecente, toate avand in prim-plan fundul ei mult prea obraznic, relateaza Cancan.

S-a ingrasat 142 kg intr-un an! Georgia Davis a devenit cea mai grasa adolescenta din Marea Britanie, dupa ce a ajuns sa cantareasca 256 de kilograme, la numai 17 ani. Acum un an, tanara reusise sa ajunga la 114 kilograme dupa ce a fost intr-o clinica pentru slabit, in SUA. De atunci, insa, ea nu si-a putut tine greutatea sub control si s-a ingrasat si mai mult, potrivit Click.

Un pusti de 14 ani orb merge pe role si se joaca pe calculator pentru ca "vede" cu urechile. Un adolescent in varsta de 14 ani, din Statele Unite ale Americii, a umit intreaga lume din cauza faptului ca este complet orb si "vede" cu ajutorul urechilor sale, ceea ce il ajuta sa aiba un comportament normal. Copilul s-a nascut normal, dar a fost diagnosticat cu cancer la ochi, iar medicii au fost nevoiti sa ii indeparteze globii oculari. Mama lui i-a spus ca nu mai are cum sa vada, dar inca mai are nasul, urechile si toate celelalte simturi. De atunci, adolescentul "vede" cu ajutorul urechilor si poate face absolut tot ce isi doreste, informeaza Cancan.