Un cal pur sange se respecta si se spala pe dinti dupa fiecare masa. Pana si caii simt nevoia sa se spele pe dinti. Armasarul din imagini adora sa isi spele dantura dupa fiecare masa, iar stapanii lui stiu asta, asa ca ii satisfac pofta de fiecare data. Singurul inconvenient este ca improsca apa in jurul lui si trebuie sa stai la distanta de el, in momentul igienei dentare, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ziua bancher, noaptea Superman. Un bancher din Birmingham, Marea Britanie, isi pune noaptea masca de Zorro, ca sa-si acopere ochii, se imbraca intr-un tricou cu steagul national si vaneaza infractorii. Inspirat de eroul din filmul "Kick Ass", un britanic care ziua lucreaza ca bancher, se deghizeaza noaptea in Superman pentru a veghea asupra linistii de pe strazile din orasul sau, Birmingham. El isi spune "The Statesman" (Omul statului), ca supererou, fiindca noaptea se considera un fel de ambasador sau diplomat care are de transmis un mesaj celor rai. Justitiarul a explicat ca, ziua, lucreaza ca bancher, in slujba oamenilor bogati, iar, noaptea, s-a hotarat sa-si dedice eforturile tuturor, scapandu-i de raufacatori. Eroul poarta masca, fiindca nu vrea ca cineva sa-i afle adevarata identitate. Nici macar iubitei lui nu i-a spus cu ce se ocupa. In fiecare noapte ii zice ca se duce sa joace poker cu prietenii, anunta Click.

A ajuns la 103 ani si nu a facut sex niciodata. Gladys Gough, 103 ani, sustine ca longevitatea sa se datoreaza faptului ca nu a facut niciodata sex. Batranica din Marea Britanie care, zilele trecute, a implinit 103 ani a vorbit cu jurnalistii de la Daily Mail si le-a dezvaluit care este secretul varstei inaintate la care a ajuns fara sa aiba probleme majore de sanatate. "Nu am facut niciodata sex si am avut mereu grija sa imi iau masa de seara", le-a marturisit batranica jurnalistilor. Ea a adaugat ca distractiile ei au presupus calatorii in toata lumea, informeaza Libertatea.

O piata din Thailanda e situata pe o cale ferata! Uite cum trece trenul peste legume si fructe. Problema spatiului se pare ca este acuta in Thailanda unde comerciantii de fructe si legume au decis sa-si intinda tarabele pe mijlocul unei linii de cale ferata. Oamenii isi vad de treaba si isi vand marfa, pentru care se pare ca au cumparatori, iar cand trece trenul ei se feresc pentru a nu fi calcati. Bineinteles ca se mai intampla si accidente dar doar cu fructele care stau in calea garniturilor de tren, scrie Cancan.

Mata care toarce mai tare ca avionul. Sunetul produs de Smokey are 92 de decibeli, la fel ca un Boeing 737 la aterizare. Daca stai la 1,5 metri distanta de pisica, nivelul este de 80 de decibeli, precum cel al unei masini care trece la 7,5 metri de tine. Majoritatea pisicilor produc circa 25 de decibeli atunci cand torc, anunta Click.

Vaduva neagra exista! Are 79 de ani, este acuzata ca si-a ucis cei cinci soti si este libera. O batranica de 79 de ani este acuzata ca in ultimii 50 de ani si-a omorat cei cinci soti. Cu toate acestea ea este inca in libertate. Betty Neumar a fost pusa sub acuzare pentru crima prima data in 2008 pentru moartea ultimului sot. Atunci ea a stat in inchisoare cateva luni si apoi a fost eliberata pe cautiune. Din 2008 pana in prezent ea a fost acuzata si pentru mortile celorlalti patru soti. Toti barbatii cu care a fost casatorita au sfarsit tragic. Patru au fost impuscati si unul otravit cu arsenic. Fratele ultimului sot al batranei a fost cel care a adus in atentia politiei detalii incriminatorii. Acesta este grav bolnav si crede ca nu va trai pana in ziua in care cumnata lui va fi pedepsita pentru crime, informeaza Cancan.