La Tripoli se ingroapa mortii pe plaja. Sfarsitul dictaturii colonelului Muammar al Gaddafi este din ce in ce mai aproape, daca e sa ne luam dupa informatiile furnizate de presa internationala, citand surse de la Tripoli. Insa liderul libian nu are de gand sa paraseasca puterea fara a face o baie de sange mai intai. 10.000 de oameni au murit deja, informeaza Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

E demonstrat: Culturistii chiar le au mici! Un dermatolog englez pensionat, deci cu mult timp liber, a analizat volumul genital" al culturistilor, din fotografii, comparandu-l apoi, cu cele similare ale unor dansatori si manechini. Mama lui Arnold Schwarzenegger era convinsa ca fiul sau este gay, unica explicatie plauzibila pe care femeia o gasea pentru toate fotografiile barbatilor musculosi in chiloti de pe peretii camerei tanarului Arnold, scrie Libertatea.

Salvata de la moarte de pizza. O pensionara de 82 de ani, din Tennessee, este astazi in viata datorita unui mic moft culinar pe care si-l satisface de mai bine de trei ani si jumatate in fiecare dimineata, si anume sa-si comande pizza din acelasi loc, la aceeasi ora. De mai bine de trei ani si jumatate, octogenara Jean Wilson isi incepe ziua cu acelasi mic dejun: o pizza mare cu ardei si doua doze de cola dietetica, comandate telefonic la un fast-food din Tennessee. Cand, trei zile la rand, bunicuta in varsta de 82 de ani nu a mai sunat la restaurant, Susan Guy, angajata care se ocupa de preluarea comenzilor, a intrat in panica, potrivit Cancan.

Homosexualii si lesbienele se pot cununa legal si in Hawaii. Si in Hawaii au fost legalizate uniunile civile intre persoanele de acelasi sex, insa acestea inca nu au primit si dreptul de casatorie. Statul american Hawaii a legalizat uniunile civile pentru homosexuali si lesbiene, care au acum celeasi drepturi si indatoriri ca si cuplurile de heterosexuali, transmite Libertatea.

1.000 $ aparatul care iti slabeste catelul. Pentru a scapa de kilogramele in plus si pentru a fi in forma, si cateii trebuie pusi sa faca exercitii. Un studiu a aratat ca stapanii isi hranesc animalele exagerat si nu ii plimba destul. 50% din patrupedele din America sunt supraponderale. Ca atare, posesorul de catei poate achizitiona, contra 1.000 de dolari, o banda de alergat special creata pentru prietenii necuvantatori, relateaza Click.