Cea mai "nenorocita" moldoveanca! E beata moarta, a facut praf o masina de politie dar musca airbag-ul si danseaza! O modoveanca suparata ca de ziua ei nu a fost sunata de niciun barbat a intrat in masina Politiei Rutiere. Printre piesele rusesti date la maxim, rontait din airbag si injuraturi, fata a recunoscut ca vina ii apartine. "Am baut o bere de dimineata si am intrat intr-o politie rutiera. Eu sunt vinovata! Am baut ca am implinit 29 de ani ieri si nu m-a sunat nicio p..a", a declarat soferita turmentata, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

O femeie a postat un clip cu fiica sa goala, pentru a-i gasi pretendent. O femeie din Beijing a postat un clip cu fiica sa de 26 de ani, goala in dus, pentru a-i gasi un iubit. Gestul a avut si un mare efect: potrivit TheStar.com, peste 1.5 milioane de oameni au vazut deja clipul, pe 5 site-uri matrimoniale. Clipul, aparut prima oara pe site-ul Ku6, o prezinta pe tanara in dus, mama sa intreband-o: "Vezi ca ai crescut si totusi ai nevoie de mine sa te spal pe spate? Incerc sa-ti gasesc un potential sot. Cum ai vrea sa fie, spune trasaturile cu voce tare!", potrivit Antena 3.

Martisoare moderne - Lame de ras si cercei din tastatura. S-a dus vremea trifoilor, fluturasilor si cosarilor. Acum la moda sunt martisoarele Emo sau cele ecologice. La Muzeul Taranului, expozantii au venit cu obiecte care mai de care mai traznite. Radu Popovici vrea sa fie in pas cu moda. Vede pe strada tot mai multi adolescenti rebeli, de aici i-a venit ideea sa faca un ban pe spinarea lor. A scos pe piata martisoarele Emo: o banala lama de ras cu un snur s-a transformat intr-unul dintre cel mai ravnite cadouri pentru 1 Martie, scrie Click.

Masina de curatat zapada a daramat o casa. O familie din comuna Mioarele, Arges, a vazut moartea cu ochii, zilele trecute, dupa ce un utilaj care curata zapada a derapat si a intrat in casa lor. Peretii locuintei au cedat sub greutatea autovehiculului, dar, din fericire, nimeni nu a fost ranit. Pentru repararea casei, familia pagubita va primi banii din asigurarea masinii, scrie Libertatea.

Cel mai mic computer din lume are doar un milimetru patrat. Cercetatorii de la Universitatea din Michigan au motive de bucurie. Tocmai au finalizat realizarea celui mai mic computer din lume, care masoara doar un milimetru patrat. Dispozitivul, care, in ciuda dimensiunilor reduse, include un microprocesor, un senzor de presiune, memorie, baterie, o celula solara si radio cu antena, are un scop medical bine definit: se adreseaza persoanelor care sufera de glaucom, scrie Cancan.

Inghetata din lapte matern, la un restaurant din Londra. Un restaurant din Londra a inclus in oferta sa inghetata din lapte uman, sustinand ca este un produs organic si neconventional. Specialitatea numita "Baby Gaga" poate fi cumparata, de vineri, la pretul de 14 lire sterline (23 de euro) pe portie, de la gelateria londoneza Icecreamists din Covent Garden, informeaza Mediafax. Fondatorul localului, Matt O'Connor, are incredere in abordarea sa asupra "miracolului maternitatii" si va comercializa inghetata la pretul de 14 lire sterline (23 de euro) pe portie, scrie Click.

Omul, cel mai urat mirositor dintre mamifere. Stim ca in lume se fac multe studii inutile, dar acesta nu e unul din ele, desi pare ciudat sa compari mirosul omului cu al bovinelor, de exemplu. Oamenii de stiinta cerceteaza mirosul raspandit de corpul uman pentru importanta pe care o are acesta in atragerea tantarilor si a altor insecte care transmit boli grave, precum malaria, febra dengue sau febra galbena. Conform specialistilor citati de MSN News, exista cel putin doua specii de tantari care sunt atrase de mirosul corpului uman. Daca ar putea afla ce anume din mirosul nostru le place atat de mult, oamenii de stiinta ar putea preveni raspandirea bolilor transmise prin vectori, scrie Libertatea.