O copila de un an a ramas blocata intr-un seif bancar. O fetita din Atlanta, Statele Unite, a ramas blocata in seiful unei banci, dupa ce s-a aventurat inauntru si angajatii care au inchis usa nu au vazut-o. Fetita, in varsta de un an si doua luni, aproape ca era sa petreaca noaptea intr-un seif bancar, daca autoritatile nu reuseau sa gaseasca un lacatus priceput. Micuta venise in vizita la bunica sa, angajata la banca, dar pentru ca insotitorul, bunicul sau, nu a fost destul de atent, micuta a ajuns la seif si s-a ascuns inauntru, scrie Libertatea.

faze tariFoto: Colaj foto

O negresa mai musculoasa ca Tolea isi rupe pe genunchi sotul! Uite in ce hal il umileste gorila. O negresa bine facut isi invata minte sotul care a invatat ca nu e bine sa se puna cu ea atunci cand este la masa.Femeia il tranteste pe amarat la pamant si il intoarce pe toate partile in timp ce el o ameninta ca o sa o bata ca sa o invete o lectie. Barbatul este clar depasit la capitolul forta in ciuda tuturor incercarilor lui de a o pune la pamant pe negresa, scrie Cancan.

Barbatii pierd 11 ani la televizor, femeile 8 ani la cumparaturi. Iata cum isi pierde timpul omul european modern si ce activitati ii mananca cel mai mult timp din viata. Un grup de cercetatori din Anglia au realizat un studiu amplu pe 2.500 de persoane de ambele sexe, cu varste cuprinse intre 25 si 60 de ani.Sociologii britanici au descoperit recent ca un barbat sta 11 ani din viata in fata televizorului, o luna isi cauta sosetele si cheltuieste pe bautura aproximativ 2.000 de euro, relateaza Click.

Prostituatele din New York isi fac reclama pe Facebook. Prieteni cu beneficii, dar pe bani! Prostituatele newyorkeze atrag, mai nou, clienti pe Facebook, iar sociologii americani sunt de parere ca pana la sfarsitul acestui an, site-ul de socializare va deveni cel mai mare spatiu virtual de recrutare pentru locuri de munca, potrivit Libertatea.

Ia uite Grasul de plastilina! Canadianul Matt Alaeddine este cel mai gras contorsionist al planetei, informeaza Daily Mail. Barbatul de 30 de ani cantareste 180 de kilograme si reuseste sa-si puna picioarele dupa ceafa, face spagatul si isi contorsioneaza trupul in cele mai dificile ipostaze, relateaza Click!.

Sperma de armasar, o noua bautura energizanta. Ultimul "racnet" in materie de capricii culinare din Noua Zeelanda: sperma de armasar. "Bautura" este considerata o delicatesa si va fi introdusa in luna martie la un festival de mancaruri, pe post de... bautura energizanta, informeaza Libertatea.