Asa mama, asa fiica! O britanica este bunica la 29 de ani! O femeie din Marea Britanie traieste un adevarat cosmar. Dupa ce la 15 ani a devenit mama, acum, fiica sa de 14 ani este insarcinata si va aduce pe lume in curand un baietel. Britanica a devenit cea mai tanara bunica din lume si marturiseste ca spera ca fiica sa nu ii va calca pe urme si sa nu faca greselile pe care le-a facut ea in adolescenta. Cu toate acestea, femeia isi va creste cu mandrie nepotelul, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

I-o trage in curtea scolii sub ochii colegilor. Elevii din ziua de astazi sunt din ce in ce mai lipsiti de scrupule si de multe ori nu isi pot infrana dorintele sexuale. Acesta este si cazul tinerilor din imaginile de mai jos. Cei doi se iubesc pe banca din curtea scolii si doi colegi ii filmeaza, distrandu-se copios. In ciuda varstei fragede, domnisoara este cea care pofteste mai mult se pare, tipul ramanand aproape fara respiratie, anunta Click.

Un neamt de 79 de ani a murit in timp ce facea sex. Placerile sexuale i-au cauzat moartea unui pensionar neamt in varsta de 79 de ani. Acesta, tocmai primise pensia si s-a gandit sa-si ofere o bucurie, dar nu a stiut ca-i va fi si ultima. Astfel, barbatul s-a dus la un bordel, unde a platit cu 50 de euro o prostituata care urma sa ii ofere cateva dintre serviciile sale. Doar ca placerea a fost atat de intensa, incat inima neamtului nu a mai rezistat si a cedat chiar in timpul actului sexual, acesta murind la scurt timp din cauza unui atac de cord, informeaza Libertatea.

Peste 2000 de camioane blocate intr-un imens ambuteiaj din Indonezia. Peste 2.000 de camioane sunt blocate de mai bine de o satamana intr-un ambuteiaj care masoara 11 kilometri. "Sunt deja blocat aici de trei zile, iar rabdarea a inceput sa ma paraseasca. Nu mai am bani si am fost nevoit sa imi vand telefonul mobil pentru a-mi cumpara de mancare", a declarat un sofer de 35 de ani, Surono. Pentru a debloca situatia, autoritatile indoneziene au alocat trei feriboturi, scrie Cancan.

"Ham, ham, am papat inelul de logodna". Karen Woolley, o femeie din Nottinghamshire, a descoperit ca inelul sau de logodna, o bijuterie veche de peste o suta de ani, a fost inghitit de cainele ei. Karen si sotul ei au rascolit casa, in cautarea bijuteriei, inainte sa realizeze ca Barney, un catel in varsta de numai trei luni, ar putea fi cel responsabil pentru disparitia acestuia. Karen a dus cainele la spital pentru a-i face o radiografie, in urma careia a descoperit bijuteria. Imediat, ea dus animalul la veterinar, unde acesta a fost operat de urgenta. Inelul a fost inapoiat proprietarei, iar patrupedul este bine-sanatos, anunta Click.

Inghetata din lapte de mama, interzisa! La doar cateva zile dupa ce o cofetarie din Londra, Anglia, a inceput sa comercializeze inghetata din lapte de mama, aceasta a fost nevoita sa se inchida deoarece cateva zeci de persoane s-au imbolnavit de hepatita. Explicatia pentru cazurile de imbolnavire a fost data de catre medicii londonezi care au explicat ca laptele matern nu este sanatos pentru persoanele adulte, ci doar pentru bebelusi, el putand cauza diverse boli, informeaza Libertatea.