Ce joc pervers! O femeie legata la ochi baga mana in boxerii barbatilor, incercand sa-si recunoasca iubitul dupa dimensiunea penisului. O femeie se lasa legata la ochi in cadrul unui joc filmat, astfel ea trebuie sa isi recunoasca iubitul dupa marimea si grosimea penisului, verificandu-le barbatia catorva participanti la acest joc. Din nefericire pentru ea si iubitul ei, femeia nu isi da seama care este barbatul cu care are o relatie, ceea ce il determina pe acesta sa spuna ca este frustrat si dezamagit, scrie Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

A invatat cainele si hamsterul sa se dea pe placa. Sub bagheta dresorului Brian Cottrill, animalele sale fac spectacol intr-un orasel californian. Un barbat petrece cat e ziua de lunga alaturi de animalele sale pe care le invata echilibristica. Brian Cottrill este mostenitorul unei averi de un milion de dolari, care-i permite sa se ocupe din plin de pasiunile sale. Printre acestea, cea mai de pret este dresajul animalelor, fie ele caini, mate, soareci sau porumbei. "Hai, mucosule, nu mai chitai atat si fii atent la mine ca nu e greu!", scrie Click.

Trasul de fiare e pentru fraieri! Un colos plin de muschi face genuflexiuni cu doi prieteni atarnati de bara. Un culturist rus si-a demonstrat puterea prin ridicarea de la sol a doi barbati asezati pe o bara. In loc sa traga de fiarele de care sunt atasate zeci de kilograme, in mod normal, un culturist rus le-a demonstrat adversarilor lui ca el poate mai mult de atat. Astfel ca i-a pus pe alti doi culturisti sa se sprijine in maini pe bara pe care el a ridicat-i deasupra capului. Gestul culturistului e demn de Cartea Recordurilor, scrie Cancan.

Uite-asa ies chinezii la agatat pe strada. Cu siguranta orice om ar intoarce capul daca ar observa un seaman care calatoreste in acest fel. Ei bine, profitand de acest fapt, barbatul din imagine a iesit la agatat pe strazile din provincia Liaoning. Mare succes nu a avut, dar metoda prin care a ales sa petreaca o zi din viata este inedita. Necunoscutul este lucrator la compania de electricitate, scrie Click.

Cel mai penal betiv! I-a ars casa si s-a facut muci, uite cat de praf poate sa vorbeasca. Un barbat caruia i-a ars casa si-a baut mintile de suparare si de-abia poate sa vorbeasca. Individul din imagini este extrem de suparat ca a ramas pe drumuri, asa ca si-a inecat amarul in bautura. De-abia articuleaza cuvintele si le explica jurnalistilor ca se afla in casa impreuna cu parintii lui, in momentul aparitiei primelor flacari, iar faptul ca a scapat cu viata din aceasta tragediei se datoreaza inteligentei sale, nicidecum norocului. "Dintr-o data am vazut cum imi trece viata prin fata ochilor, am locuit in casa aia de cand ma stiu. Nu cred ca am avut noroc ca am scapat cu viata din incendiu, s-a intamplat pentru ca am fost foarte destept", povesteste cu greu barbatul, citat de Cancan.

Cea mai mare avalansa pe care ai vazut-o vreodata... nu e din filme. O avalansa controlata in Caucazul de Nord, pe Muntele Cheget, pare a fi una dintre cele mai mari care au putut fi vazute vreodata, in conditiile in care cei care au fost prinsi de un astfel de eveniment nu prea au avut cum sa filmeze, fiind preocupati sa isi salveze pielea, daca asa ceva era posibil. Alunecarea zapezii este impresionanta, iar imediat dupa explozie pare ca totul este in regula, dar in cateva clipe o mare de zapada coboara amenintator cu o viteza incredibila. Spectatorii privesc dintr-o zona sigura, dar alunecarea de zapada este atat de infricosatoare incat oamenii par ca nu prea tin la viata din moment ce au preferat sa stea pe loc pentru a admira privelistea. Spre norocul lor, nimic nu scapa de sub control, iar avalansa urmeaza traseul stabilit, scrie Cancan.