Circ cu sange, taieturi si cutite infipte in corp. Circus Mundus Absurdus este cel mai ciudat circ din intreaga lume, avand in vedere ca membrii sunt renumiti la nivel mondial pentru felul in care se automutileaza pe scena. Spectacolul lor este foarte apreciat mai ales la evenimentele pentru artisti tatoo sau pentru motociclisti care au loc in strainatate. Membrii circului isi baga tot felul de cutite, cuie si obiecte de metal direct in corp sangerand practic in fata publicului. Imaginile sunt de-a dreptul socante uneori, iar cei cu stomacul sensibil sunt sfatuiti sa le priveasca. Spectacolul celor de la Circus Mundus Absurdus este inca in mare voga si se organizeaza uneori turnee de nivel mondial, scrie Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Casa-popic, lovita a paisprezecea oara. Casa-popic din Pitesti isi merita, se pare, pe deplin, titulatura, deoarece imobilul cu pricina a fost ieri izbit, pentru a paisprezecea oara in ultimele doua luni, de un nou sofer ghinionist. Imobilul in care locuiesc pitestenii Dumitra Bunea si Marian Rusu ii atrage ca un magnet pe soferii care nu cunosc zona. Chiar daca drumul e uscat, masinile derapeaza pe asfaltul cu o compozitie ciudata, care face ca soferii mai grabiti sa piarda controlul volanului si sa se propteasca in gardul sau chiar in zidul casei de la numarul 15 de pe strada Smeurei. Asa s-a intamplat si ieri la pranz, cand soferul unei limuzine n-a adaptat viteza si s-a oprit in gradina casei-popic, trecand prin gard. Deja obisnuiti cu tamponarile, proprietarii s-au apucat de reparatii, pentru a paisprezecea oara in ultimele doua luni, dupa ce soferul ghinionist le-a platit pe loc daunele provocate, scrie Cancan.

Cobra a murit dupa ce a muscat-o de san. Fotomodelul Orit Fox a suferit un soc cand a fost atacata in timp ce incerca sa sarute animalul. Fotomodelul Orit Fox a fost cat pe ce sa faca infarct cand a fost muscata de san de o cobra pe care a vrut s-o sarute. Sarpele s-a intoxicat cu silicon si a murit! Blondina, fotomodel si actrita care se lauda ca are cei mai mai sani din Israel, s-a dovedit mai tare decat o cobra. Mai precis, implanturile ei cu silicon i-au venit de hac sarpelui, potrivit site-ului olandez Gva. Orit se juca nepasatoare cu cobra in timpul unui show tv, cand s-a petrecut incidentul. A tot pupat-o, dar cand a vrut s-o sarute patimas, fiara s-a enervat si a muscat-o fulgerator de sanul stang, scrie Click.

Primul numar din revista Spiderman, 1,1 milioane de dolari. Un exemplar al revistei americane de benzi desenate Marvel in care Spider-Man si-a facut prima aparitie, in anul 1962, a fost vandut printr-o licitatie online pentru suma de 1,1 milioane de dolari, au anuntat organizatorii. Acest exemplar, aflat intr-o stare buna si care costa 12 centi in anul in care a aparut, il avea pe coperta pe Spider-Man. Suma obtinuta este a doua ca importanta din istoria vanzarilor la licitatie a revistelor de benzi desenate. Recordul de 1,5 milioane de dolari a fost stabilit in anul 2010, de un exemplar din 1938 in care a debutat un alt personaj legendar, Superman, a reamintit intr-un comunicat Stephen Fishler, fondatorul site-ului de licitatii online ComicConnect.com, scrie Click.

Zidit de viu intr-un WC. Un constantean a fost zidit de viu intr-o toaleta publica din Constanta. Asta dupa ce autoritatile au decis sa sigileze un focar de infectie din oras turnand beton peste subsolul infestat al closetului, fara sa stie ca acolo se afla un om al strazii. Trecatorii din zona in care se afla toaleta au auzit strigatele disperate de sub pamant si au chemat imediat politia. Agentii au incercat sa inlature placa de beton de sute de kilograme, dar nu au reusit, asa ca au chemat pompierii, care au lucrat mai bine de o ora ca sa ajunga la prizonierul betoanelor, care urla in continuu ca se sufoca. Barbatul a fost dus la spital pentru ingrijiri, dar la scurt timp s-a intors pe strazi, fara sa acuze probleme de sanatate, scrie Cancan.

Rusoaica, facuta "posta" de doi amici. Fata, imbatata cu atentie in prelabil, a fost supusa la perversiuni de amicii ei de pahar care s-au filmat in culmea fericirii. O pozitie mai incomoda nu gaseau cei doi pentru rusoaica facuta "posta". Au pus-o capra si i-au oferit "placeri" nebanuite celei ce si-a dorit o experienta unica, un sex in trei. Aceasta n-a protestat deloc, cooperand din plin la schimbarile de pozitie, scrie Click.

La doar cinci ani, copiii invata cum se face sex. Desene explicite cu actul sexual si mame si tati care fac dragoste, acestea sunt noile povesti care ii vor delecta pe micutii din Marea Britanie din clasele pregatitoare, informeaza Daily Mail. Probleme actuale privind prostitutia si pozitii de sex, sunt capitole care fac parte deja din programa de invatamant propusa Ministerului de resort. "Manualele de sex pentru ciclul primar de invatamant" se adreseaza grupelor de copii cu varste cuprinse intre 5 si 11 ani. In aceste carti, copiii isi imbunatatesc limbajul afland ce inseamna: masturbare, orgasm, penis, vagin, sperma, prostituata si chiar erectie. In cazul in care au dificultati in intelegerea adultilor de acelasi sex care se saruta pe strada, copiii afla din manual ce inseamna sa fii homosexual, scrie Click.