Uite cum si-a luat bataie o minora de la o mahalagioaica la "Next top Model". Lucia, de 23 de ani a trecut peste maturitatea care ar fi trebuit sa o caracterizeze si s-a luat la bataie cu Emma, in varsta de 16 ani. Dupa ce i-a turnat un bidon cu apa in cap Emmei, adolescenta a ripostat, toata cearta degenerand intr-o bataie intre cele doua aspirante la titlul reality show-ului "Next top model". Fetele s-au tras de par si si-au impartit picioare si palme, dupa ce in prealabil s-au jignit ca la usa cortului. "Creierul tau e stafida. Sunt prea draguta pentru tine!", a punctat Emma. "Fa-ma sa-mi fie dor de tine! Sa-ti vezi de lungul nasului si sa nu-ti uiti rangul! Poate iti f*t una de zbori pe-aici! Fac scandal ca esti un copil prost", a rabufnit Lucia, citata de Cancan.

faze tariFoto: Colaj foto

A facut doua miliarde de dolari din sex. Li Wei s-a culcat cu zeci de politicieni influenti, fortandu-i sa o umple de bani. Caz socant in China. Li Wei, o femeie fara scrupule, a facut o avere estimata la 2 miliarde $ in schimbul favorurilor sexuale. Amantii, potentati chinezi, au platit scump distractia cu ea. Povestea frumoasei Li Wei (48 de ani), o vietnameza cu origini franceze, care a facut avere datorita relatiilor sexuale pe care le intretinea cu oameni de afaceri si politicieni cu functii importante din China, uimeste lumea, potrivit "El Mundo". Ea a reusit sa devina miliardara, detinand 20 de firme prospere, dupa ce, in tinerete, vindea tigari. Imbracata mereu sexy, Li este o femeie cu inaltimea de 1,65 metri, supranumita "masina fara sentimente". A fugit din Vietnam impreuna cu tatal sau, cand avea numai 7 ani, din cauza razboiului. In adolescenta, s-a folosit prima oara de farmecele ei pentru a obtine permise de sedere false in provincia Yunnan, scrie Click.

Au identificat un hot pe baza unei pungi cu urina. Un suedez care a jefuit o banca a fost identificat dupa ce s-au facut testele ADN ale unui sac cu urina lasat la fata locului. Barbatul in varsta de 27 de ani si un complice au ramas blocati timp de 3 zile in seiful unei banci pe care doreau sa o jefuiasca. Dupa respectivul week-end in care au supravietuit doar cu fulgi de porumb si apa, cei doi au fost nevoiti sa isi faca necesitatile in pungi de plastic gasite prin banca. Barbatii au jefuit 140 de seifuri pline cu bijuterii si bani, pentru ca la prima ora a diminetii de luni sa ii arunce o punga plina cu urina in fata bodyguardului venit la lucru, prin aceasta diversiune cei doi scapand din incinta pe care o jefuisera, scrie Cancan.

A lins-o ca pe acadea, in fata calatorilor din autobuz. Tinerii din ziua de astazi sunt fascinati de sex, avand in vedere ca pe internet apar din ce in ce mai des videoclipuri virale in care cupluri total anonime fac sex in zone cat se poate de publice. Acesta este si cazul cuplului din imaginile de mai jos care a fost filmat in timp ce domnisoara ii oferea partenerului ei un sex oral de toata frumusetea. Partea cea mai tare este ca cei doi se aflau in autobuz si erau filmati, scrie Click.

Uite cum traverseaza pe sfoara o cascada uriasa doar ca sa poata merge la pescuit. Un tanar tranverseaza pe sfoara apa involburata pentru a avea cu ce sa isi hraneasca familia. Disperarea pentru supravietuire a facut dintr-un tanar sa conceapa un sistem rudimentar de traversare a unei cascade. Barbatul merge pe o sfoara cu ajutorul unor papuci cu talpa mai lata, iar de o alta sfoara aflata la inaltimea capului se tine pentru a se echilibra. Dupa ce a ajuns pe partea cealalta, barbatul a scos plasa cu pesti, transportul cu hrana spre familia lui fiind acelasi, scrie Cancan.

La 17 ani, e mai mic decat un bebe de 6 luni. Junrey Balawing din Zamboanga del Norte, Filipine, are numai 55 de centimetri, la varsta de 17 ani. El vrea sa fie recunoscut oficial drept cel mai mic om din lume. Si asta, deoarece masoara cu 12 centimetri mai putin decat nepalezul Khagendra Thapa Magar, in varsta de 18 ani, care figureaza deja in Cartea Recordurilor ca cel mai mic pamantean. Bawing nu a mai crescut dupa ce a implinit varsta de un an, nu poate sa mearga bine si nu poate sta mult timp in picioare. Un purtator de cuvat de la Cartea Recordurilor a confirmat ca situatia filipinezului va fi investigata, scrie Click.

Cel mai tare jucator de fotbal american! Cum arunca el mingea printre picioare nu o face nimeni! Un jucator de fotbal american a reusit sa impresioneze milioane de oameni dupa ce a postat pe internet filmari cu abilitatea sa. Crescut cu mingea de fotbal american in mana, un sportiv a reusit sa-si dezvolte un alt gen de abilitate cu ajutorul balonului oval. Jucatorul are o dexteritate incredibila si printre picioare, cu capul in jos, reuseste sa trimita balonul in orice tinta, fie ea mobila. Barbatul a reusit sa stranga milioane de vizualizari cu clipurile postate pe internet, scrie Cancan.

Vrei sa-ti impresionezi prietenii? Ia-ti o drujba si invata sa deschizi berea cu ea. Uite cum deschide berea un padurar. Un barbat deschide cu maiestrie doua beri cu ajutorul unui utilaj care se manuieste foarte dificil. Barbatul are abilitatea de a atinge foarte putin capacul berii cu "dintii" drujbei, insa fara sa ciobeasca in vreun fel sticla, astfel incat sa se poata bea fara probleme din recipient fara a exista riscul de a te taia, scrie Cancan.