Traieste 60 de zile numai cu bere! Ce poate fi mai frumos pentru un barbat decat o cura cu bere! Innebunit dupa licoarea din hamei, J. Wilson, din Iowa, are un singur regret de cand a inceput cura: nu se mai suie la volan. Americanul de 38 de ani a inceput ieri regimul exclusiv cu bere. Timp de 60 de zile el va "posti" cu alcool si nu va pune nimic altceva in gura. El vrea sa slabeasca 15 kilograme si este convins ca va reusi, informeaza Chicago Tribune. "Ideea de a supravietui numai cu bere mi-a venit in urma cu doi ani. Am fost intr-o excursie in Europa si am aflat ca la o manastire din Germania, calugarii posteau tinand regim de bere. Ei nu mancau absolut nimic in perioada postului si bagau in ei doar apa cu bere", a declarat americanul de 38 de ani, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Un hot s-a speriat de proprietara casei pe care o jefuia si a sunat la politie. Un barbat din Portland a sunat la politie dupa ce a intrat prin efractie in casa unei femei si a fost prins de proprietara. Speriat ca a fost surprins de proprietara, individul s-a inchis in baie si a sunat la 911. Pe de alta parte, femeia a anuntat si ea autoritatile, politia sosind astfel rapid la fata locului si retinandu-l pe Thimothy Chapek. Se pare ca tanarul cu probleme psihice abia fusese eliberat dintr-o inchisoare din Washington, cu doar cateva ore sa intre in casa femeii. Barbatul a declarat autoritatilor ca a fost rapit si ca nu se pune problema sa fi intrat cu forta in incinta, anunta Cancan.

Asa putem scapa de Apocalipsa din 2012! "Lumea plutitoare" construita de catre angajatii firmei de arhitectura Remistudio din Rusia, in colaborare cu o companie de design si inginerie din Germania, a fost conceputa pentru a adaposti aproximativ 10.000 de oameni pentru o perioada de cel putin trei luni, scapandu-i astfel de Apocalipsa preconiza pentru anul 2012. Arhitectii au proiectat constructia botezata Ark Hotel, dupa celebra Arca a lui Noe, ca un asezamant care poate fi folosit atat pe uscat, cat si pe apa, rezistent celor mai nefavorabile conditii meteo datorita materialului folosit pentru exterior. Constructia, care foloseste panouri solare pentru energie si aduna apa de ploaie pentru a le oferi locuitorilor apa in cazul in care rezervele nu sunt suficiente, rezista fara probleme cutremurelor, inundatiilor si incendiilor, dupa cum spun cei care au proiectat-o, informeaza Libertatea.

Omul a avut in trecut penis cu ghimpi. In urma cu mii de ani, creierul omului a devenit mai mare, iar penisul sau si-a pierdut acei ghimpi carnosi prezenti la cimpanzei si la alte mamifere. Acest lucru s-a intamplat in urma pierderii unor secvente de ADN de-a lungul evolutiei sale, informeaza revista britanica Nature. Astfel de transformari au favorizat formarea cuplurilor monogame si au dus la formarea omului, scrie Click.

A fost construita masina care poate fi condusa cu puterea gandului! Cercetatorii de la Freie Universitat din Berlin au creat un sistem de manevrarea a automobilelor doar cu puterea gandurilor. Sistemul se bazeaza pe utilizarea unor senzori care masoara impulsurile electrice ale creierului traducandu-le in directii precum "stanga", "dreapta" sau comenzi ca "accelereaza", "franeaza". Sistemul a fost deja testat in laborator, fiind miscat un cub virtual de pe calculator cu ajutorul gandului. Senzorii, fiind apoi montati pe o masina care a functionat cu ajutorul comenzilor emise de puterea gandurilor, experimentul avand loc pe un aeroport. Singura problema a fost faptul ca a existat o oarecare intarziere intre comanda creierului si reactia autoturismului, anunta Cancan.

Video: A vrut sa-si invete copilul sa zboare, dar era cat pe ce sa-l omoare! Un barbat a vrut sa-si amuze fiica in varsta de cativa anisori si a facut o "gluma" cam nesarata. Tatal si-a asezat fata pe o saltea si a vrut sa o "invete" sa zboare. Fetita a fost proiectata in sus si la "aterizare" a dat cu capul de marginea patului, informeaza Click.

Au gasit legendarul oras Atlantida? Orasul antic, considerat un mit, se localiza la nord de Cadiz, care se afla pe coasta de sud a Spaniei, sustin oamenii de stiinta din Statele Unite. Acestia spun ca Atlantida a fost inghitita de ape, in urma unui tsunami devastator. Specialistii s-au folosit de fotografii ale satelitilor, de un radar de adancime si mai multe aparate subacvatice in ultimii doi ani si au descoperit orasul antic ingropat in mal. In plus, cercetatorii americani spun ca au descoperit si ramasite ale oraselor antice din Spania, care au fost construite, cel mai probabil, de supravietuitorii tsunamiului care a distrus Atlantida, scrie Libertatea.