Una din sase femei este dependenta de sex. Un studiu american arata ca nimfomania e cea mai raspandita boala a secolului 21. Sunt femei normale, care au insa dorinte ascunse. Vor sa faca sex cu oricine, oricand, oriunde. Aceasta este cea mai raspandita afectiuni printre doamnele si domnisoarele secolului 21. "Una din sase este nimfomana", acesta este rezultatul unui studiu facut in Statele Unite de organizatia "Women Research". "12% din repondentele noastre sunt dependente de filmele porno, 21% de masturbare si 16% de sex", potrivit sursei citate. Nicole Narain, una dintre femeile care a recunoscut ca este nimfomana, a fost "iepuras" Playboy. Ea a povestit pentru postul de televiziune CNN problemele carora trebuie sa le faca fata zi de zi din cauza acestei boli: "Sunt zile intregi in care nu ma dau jos din pat. Daca nu am un partener langa mine, ma masturbez. Nici nu mananc, pentru ca simt ca orgasmul este hrana mea", a povestit fosta vedeta, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O hoata din America, prinsa la furat din cauza hainelor tipatoare! O femeie din Statele Unite ale Americii care a furat bani dincasa de marcat a unui magazin a fost prinsa de politisti la scurt timp de la incident, pentru ca s-a imbracat intr-un trening albastru cu galben usor de reperat. Mai mult de atat, femeia a purtat aceleasi haine, a doua zi de la furt, fara sa se gandeasca la faptul ca poate fi identificata, in urma imaginilor inregistrate de camerele de filmat de la intrarea in magazin. Hoata a avut o metoda inedita de a opera, amenintand-l pe vanzator cu o surubelnita, i-a cerut acestuia toti banii din casa, anunta Cancan.

Pasiunea lor: jocul cu moartea! Jack Johnson, Loic Jean Albert si Travis Pastrana au devenit celebri dupa ce au demonstrat la ce nebunii poate rezista corpul uman.Unii ii considera nebuni. Ei au vrut insa sa se joace cu viata lor si au devenit celebri. Au pacalit, parca, legile fizicii cu acrobatiile lor. Unul face surfing cu ajutorul rechinilor ucigasi, altul a zburat cu un costum de liliac la cativa metri peste stancile abrupte ale muntelui, iar celalalt a sarit din avion, de la 4.000 de metri, in slipi. Cu totii au supravietuit. Ei nu sunt un exemplu pentru noi, dar sunt extrem de adulati pentru ca ceea ce au facut a socat o lume intreaga. Jack Johnson, un surfer american, in varsta de 25 de ani, a fost surprins cu o camera video, in timp ce ademenea un rechin din specia Marele Alb, cu ajutorul unei bucati de carne sangeranda. Momeala era prinsa de carligul unei undite, pentru a se agata astfel de animal si a-l folosi ca mijloc de propulsie prin apa, informeaza Click.

Cate picioare are aceasta pasare? Fotograful care a realizat aceste instantanee pe plaja a ramas socat cand a vazut exemplarul inaripat din imaginile de mai jos, intrebandu-se, firesc, ce specie de pasare poate avea atatea picioare. Explicatia a venit repede, in momentul in care de sub aripa protectoare a mamei a iesit primul pui. Pasarea isi ocrotea de frig cei patru puisori, proaspat iesiti din gaoace, tinandu-le de cald cu propriul corp, scrie Libertatea.

Traieste printre animalele salbatice. Amelia Forman, o americanca in varsta de 11 ani, duce o viata care pare desprinsa din cartile cu povesti: e prietena la catarama cu zeci de animale salbatice si, pana acum, a calatorit in toate colturile lumii. Mama ei, fotograf, a imortalizat momentele de amicitie si dragalasenie dintre pustoaica si vietuitoare din cele mai variate specii. Cati dintre noi se pot lauda ca s-au dat huta pe trompa unui elefant, au strans in brate un pui de maimuta, au dormit langa o famile de canguri ori au facut masaj unei camile? Ei bine, Amelia Forman, o americanca in varsta de 11 ani din New Jersey, are parte de astfel de experiente in fiecare zi. De cand a invatat sa mearga, pustoaica a inceput sa isi urmeze mama, de profesie fotograf, in tot felul de gradini zoologice si parcuri de distractii din lumea intreaga, anunta Cancan.

Canta superb la chitara, desi are o mana paralizata! Un tanar de 29 de ani a facut furori la versiunea thailandeza a emisiunii "Romanii au talent". Somsak Hemrun canta absolut superb la chitara, dar talentul sau consta in faptul ca face asta numai cu mana dreapta, pentru ca cea stanga ii este distrusa. Barbatul a fost lovit de o masina in anul 2001, in timp ce se plimba pe bicicleta alaturi de mama sa, care a murit din cauza impactului. De atunci, mana stanga a lui Somsak nu mai are niciun nerv si nu o poate folosi deloc, dar concurentul a vrut sa demonstreze ca poti realiza lucruri extraordinare chiar daca ai un handicap, informeaza Click.