Hotel de 5 stele pentru gaini! Un englez, in varsta de 31 de ani, a deschis in Helston, Cornwall, un hotel inedit care ofera gainilor si cocosilor cazare si pensiune completa. Proprietarul acestui obiectiv turistic neobisnuit, David Roberts, spune ca multe familii, care traiesc la tara, cresc gaini pentru oua, dar cand pleaca in concediu nu are cine sa le ingrijeasca. Acesta a fost motivul pentru care David a deschis hotelul in care inaripatele, in absenta proprietarilor, se plimba liber prin parcul hotelului si ciugulesc boabe de porumb si grau, de trei ori pe zi. David este cel care a facut spatiile de cazare pentru pasari, niste custi cu opt locuri, pe care le inchiriaza cu 2,75 lire sterline (13 lei) pentru fiecare loc. De mentionat ca de Craciun toate "camerele" au fost ocupate si David spera ca si de Paste sa fie la fel. "Multi oameni cauta sa evadeze din orase si se muta la tara, iar crescutul gainilor devine tot mai popular. Dar ce faci daca pleci in vacanta? Cine se ocupa de ele?", se intreaba David, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cea mai tare distractie pe plaja!Barbatii sar pe salteaua gonflabila si isi arunca prietenele in aer. Vara la mare, fetitele sunt goale si sar in sus. Asa se intampla cu blonda din imagini care se simte extrem de bine si se prapadeste de ras cand ia o gura de nisip din cauza prietenilor care o ajuta. Cei sase sar pe o saltea gonflabila si isi arunca prietena in aer. Ei se pare ca nu-i dispace deloc, anunta Cancan.

Refuzat de fete, a facut sex cu o raposata. Dupa ce a facut inchisoare pentru viol, pentru ca n-a reusit sa atraga pe cineva in patul lui, un barbat de 41 de ani a ajuns la concluzia ca actul sexual cu o persoana decedata l-ar scuti de probleme, fiindca aceasta nu l-ar putea reclama. Prin urmare, canadianul Bobby Suwarak (foto) s-a dus, intr-o noapte, in cimitirul orasului, a dezgropat o femeie decedata in urma cu cateva zile si a facut sex cu ea. Din pacate pentru el, rudele femeii au observat mormantul deranjat si au dat fuga la politie, care l-a prins pe violator, informeaza Libertatea.

A spart 5 milioane de euro la nunta! Mii de persoane au asistat luni, in Monte Carlo, Monaco, la ceremoniile spectaculoase ale mariajului unui cuplu de indieni foarte bogati: mirele pe un cal alb, escortat de un elefant, iar mireasa intr-un Rolls Royce, tot alb, potrivit canalului international de televiziune France 24. Mirii, Gaurav Assomull, om de afaceri din Bombay, si Kajal Fabiani au invitat la nunta lor circa 600 de persoane din diaspora indiana, venite din circa 40 de tari, potrivit declaratiilor lui Michel Bouquier, delegat general pentru turism din Monaco. Nunta, care a durat patru zile, a costat cinci milioane de euro, scrie Click.

A anuntat pe Facebook ca sunt jefuiti iar un prieten a sunat la politie. Un student din Georgia a folosit contul sau de Facebook pentru a anunta un jaf si astfel a salvat viata familiei sale. Baiatul de 21 de ani a mers in pod cand a vazut ca hotii au intrat in casa in care locuia si le-au legat pe bunica si sora sa mai mica. Intrucat nu avea telefonul sau vreo fereastra pe care sa iasa si sa ceara ajutor, el a scris un singur cuvant pe contul sau de Facebook, Help! Atunci prietenii sai au sunat la 911 si autoritatile au ajuns la fata locului unde au prins un hot, anunta Cancan.

Vinul din pui de soarece, foarte popular in Asia. Atunci cand vine vorba despre mancaruri si bauturi exotice se pare ca Asia detine primul loc. In China si in Coreea, de exemplu, exista vinul din pui de soareci, care este considerat o bautura vindecatoare, benefica pentru problemele de ficat si raceala. Vinul din pui de soareci este preparat prin inecarea unui numar mare de soricei in damigene pline cu vin din orez. Dar puii trebuie sa indeplineasca o conditie esentiala: nu trebuie sa fie mai mari de doua, trei zile pentru ca bautura sa nu aiba fire de blana in ea. Apoi, licoarea este depozitata timp de un an intr-un loc intunecat si uscat si abia apoi poate fi consumata. Traditia spune ca pentru a te vindeca nu este nevoie decat de un pahar din acest vin, informeaza Libertatea.

Omul fara fata. Dallas Wiens isi va putea saruta fetita din nou. 15 ore in operatie! Atat a durat interventia chirurgicala la care a fost supus, recent, Dallas Wiens, de 25 de ani, care era complet desfigurat in urma unui accident, la un spital din Boston. O echipa compusa din 30 de medici din Boston a realizat primul transplant total de fata, din SUA. Barbatul operat se numeste Dallas Wiens si fusese desfigurat dupa ce a atins cu capul o linie de inalta tensiune in timp ce lucra pe o macara, in 2008. Pana sa fie supus la interventia chirurgicala, el a trecut prin clipe de groaza. Cand il saruta fetita lui, de numai 3 ani, aproape nu simtea nimic. S-a hotarat atunci sa treaca prin incercari oricat de grele numai sa o mai poata saruta si el pe micuta. Medicii i-au facut transplant de nas, buze, piele, muschi si nervi de la un donator anonim. Dallas va ramane 3 luni in coma indusa, timp in care va mai fi supus la inca 20 de operatii, scrie Click.