O femeie de 92 de ani si-a impuscat vecinul pentru ca a refuzat sa o sarute. O femeie in varsta de 92 de ani, din Fort McCoy, Florida - Statele Unite ale Americii, a tras mai multe focuri de arma inspre casa unui vecin care nu a vrut sa o sarute. Barbatul vizat de batrana a sunat la 112, pentru a chema politia in ajutorul lui. Oamenii legii au fost uimiti sa afle motivul supararii femeii si anume, vecinul ei, un fost politist pensionat, a refuzat sa o sarute. Batrana s-a indragostit de vecinul ei, pentru ca acesta s-a oferit sa ii duca gunoiul de mai multe ori, motiv pentru care doamna in varsta s-a indragostit si s-a dus la usa omului, spunandu-i ca nu pleaca de acolo, daca nu o saruta, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

La 3 ani, e mai greu ca taica-su. Lu Hao este cel mai gras copil din lume. El are 57 de kilograme la doar trei ani si nu vrea in ruptul capului sa slabeasca. Baiatul cantareste de cinci ori mai mult decat un copil de varsta lui, si cu 2 kg mai mult decat tatal sau, ceea ce este extrem de ingrijorator. Culmea este ca, la nastere, "micutul" a avut doar 2,6 kilograme. Dar, de la varsta de trei luni a inceput sa creasca rapid in greutate. Acum, el mananca la o masa trei boluri de orez, jumatate de pui si multe prajituri, de doua ori mai mult decat parintii lui, scrie Daily Mail. Acestia din urma nu au curajul sa ii impuna o dieta, deoarece le e frica de modul isteric in care reactioneaza atunci cand nu primeste hrana pe care o doreste, anunta Click.

Vezi cum arata costumul de baie de 1.000 de dolari cu care nu poti sa intri in apa. Un site vinde un costum de baie indraznet care nu poate fi purtat in apa. Costumul de baie semnat Herve Leger costa 1.050 de dolari bucata. Cumparatorilor le este recomandat insa, sa nu intre in apa cu costumul de baie, conform dailzmail.co.uk. Pe site-ul care vinde astfel de costume de baie scrie urmatorul advertisment: "Pentru a arata cat mai bine in costumul de baie Herve Leger va sfatuim sa nu il purtati in apa". Costumul este fabricat din polyester, nylon si spandex si dispune de fermoar si un decolteu adanc in forma de "V", informeaza Cancan.

Varianta-soc: Dumnezeu are o sotie, dar acele pasaje au fost scoase din Biblie. Un grup de teoreticieni vin cu o ipoteza socanta in teologie, explicand ca in versiunile vechi ale Bibliei, zeita fertilitatii Asherah era mentionata ca fiind sotia lui Dumnezeu, anunta prestigioasa publicatie Time. Din cauza faptului ca pasajele au fost scoase din Biblie, singurele indicii ramase in acest sens sunt cateva texte antice descoperite intr-un oras din Siria. De asemenea, inscriptii gasite pe mai multe obiecte demonstreza ca Dumnezeu (Yahweh) si Asherah erau venerati impreuna, ca un cuplu. De asemenea, in Cartea Regilor, este mentionat faptul ca aceasta zeita a fost gazduita in templul lui Yahweh, scrie Libertatea.

A sarit de la 11 metri in bazinul cu 30 cm de apa. Un american s-a aruncat intr-o piscina de copii aproape goala, de la o inaltime de 11 metri. Darren Taylor din Colorado a batut de sase ori recordul mondial la sarituri in apa. Dar nu in orice apa. Americanul sfideaza fizica si sare de la inaltime intr-o apa deloc adanca. Darren Taylor este cunoscut in toata lumea pentru tehnica sa incredibila. Este poreclit "Professor Splash" si a batut de sase ori recordul mondial la sarituri intr-o piscina de copii. Miercuri, la Trondheim, in Norvegia a reusit sa atinga un nou prag. A sarit de la 11 metri intr-o apa adanca de 30 cm si nu a patit nimic. "Incerc sa misc cat mai multa apa cand ajung jos. Durerea tine un minut, dar faima toata viata. "Fundul piscinei nu este umflat, pentru ca ar fi impotriva regulilor Guinness", a declarat Taylor, anunta Click.

Sfarsitul lumii a fost amanat pentru 2116! Doi cercetatori au refacut calculele din calendarul mayas. Fratii Bohm, doi oameni de stiinta din Germania, au reanalizat datele din calendarul mayas si au ajuns la concluzia ca sfarsitul lumii va fi in anul 2116. Cei doi sustin ca John Eric Sidney Thompson, cel care a concluzionat ca pe 21 decembrie 2012 se incheie calendarul mayas, a gresit calculele si a viciat retranscrierea acestuia in calendarul crestin. Conform noilor calcule care au luat in considerare perioadele in care orasele mayase au fost ocupate de inamici, sfarsitul lumii se amana cu 104 ani si va fi in 2116, informeaza Cancan.