Ucrainienii dreseaza o caracatita pentru ca aceasta sa ii ia locul celebrului Paul. Celebra caracatita Paul, care a ghicit invingatoarea de la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud, va avea un succesor.

faze tariFoto: Colaj foto

Ucrainienii au inceput sa dreseze o alta caracatita, pentru ca aceasta sa deprinda "secretele" lui Paul si sa poata face previziuni. Pavlik va fi testata pentru prima oara pe 4 aprilie, cand va fi nevoita sa anunte ce echipa se va califica in fazele superioare ale Champions League, scrie Cancan.

Bunicuta orgasmica. Desi multi dintre noi preferam sa nu ni-i imaginam pe parintii nostri facand sex - cu atat mai putin pe bunici! - iata si exceptia de la regula. Doua surori nonconformiste si-au suprins mama in varsta de 79 de ani cu un cadou mai putin conventional. Fetele i-au facut cadou un vibrator. Femeia a tinut vibratorul in dulap 2 ani de zile, refuzand sa-l foloseasca de frica sa nu se accidenteze. Pana intr-o zi cand si-a facut curaj, scrie TotulRedus.ro.

Harta mondiala a marimii penisului. Site-ul targetmap.com a realizat o harta inedita, anume harta mondiala a marimii penisului. Conform acestuia cei mai dotati barbati din lume sunt cei din Congo cu o medie de 17,9 centimetri, pe ultimul loc aflandu-se sud coreeni cu o medie de 9,6 centimetri. Podiumul clasamentului este completat de barbatii din Ecuador cu o medie de 17,7 centimetri si cei din Ghana cu 17,3. Romania inregistreaza o medie de doar 12,7 centimetri aflandu-se pe locul 99 in lume, scrie B1.ro.

Uite ce smecherii stie sa faca un pusti de 12 ani cu o minge. Johnny Sullivan are doar 12 ani dar stie sa faca lucruri incredibile cu o minge de fotbal american. Pustiul din Iowa loveste balonul mai ceva ca un profesionist, reusind sa faca "smecherii" care te fac sa crezi ca sunt trucaje, scrie Cancan.

Leoaica Shiba si-a pazit iubitul pana in ultima clipa. Leoaica Shiba si leul Juma traiau nedespartiti de 21 de ani. Dragoste pana la capat. Dupa 21 de ani de convietuire, leoaica Shiba l-a ingrijit pe partenerul ei muribund, Juma, pana ce a fost eutanasiat la Gradina Zoologica din Pittsburgh. O uimitoare poveste de iubire la o gradina zoologica din SUA. Leoaica Shiba l-a vegheat pe leul Juma, pana ce si-a dat sufletul, dupa ce peste doua decenii au trait fericiti impreuna, scrie Click.

O femeie goala, salvata de pe o stanca, dupa ce s-a ratacit in drum spre o plaja de nudisti. O femeie goala pusca a avut nevoie de ajutorul salvamontistilor dupa ce a ramas blocata pe o stanca, in timp ce incerca sa ajunga pe o plaja de nudisti, in California, anunta DailyMail. Femeia, in varsta de 27 de ani, a ajuns intr-o zona de unde nu se mai putea nici urca inapoi, si nici cobori spre plaja. Dupa aproximativ 15 minute, o persoana a vazut-o pe tanara aflata in dificultate si a sunat salvatorii, scrie Libertatea.

S-a blocat curcanu'n drum. Un curcan salbatic a dat mari batai de cap soferilor aflati in trafic pe Longwood Avenue din orasul american Boston. Pasarea s-a tot invartit pe sosea, printre masini, facand imposibila circulatia. Traficul a fost decongestionat doar dupa venirea unui agent de circulatie care, cu chiu cu vai, a reusit sa-l determine pe curcan sa traverseze strada, scrie Cancan.

O catelusa surda, abandonata de stapan, invata limbajul semnelor. O catelusa din Marea Britanie, care a fost abandonata de stapan atunci cand acesta si-a dat seama ca nu aude, si-a gasit o noua familie, care acum o invata limbajul semnelor. Patrupedul a ajuns la un adapost pentru caini, iar personalul s-a ingrijit imediat de acesta, stiind ca nu poate auzi si ca va avea nevoie de un dresaj special. Din fericire, o familie de surdo-muti s-a indragostit intr-o clipa de catelusa si au adoptat-o, iar acum o invata sa comunice si sa asculte comenzile prin semne, scrie Libertatea.