Americanii danseaza la bara pe muzica religioasa. Intr-o tara in care obezitatea este o problema majora pentru cea mai mare parte a populatiei, asa cum se intampla in Statele Unite, a aparut un nou si, ce-i drept, controversat regim de slabit. Ciudatul regim, care poarta numele "Pole Fitness for Jesus" (Fitness la bara pentru Iisus) este rodul imaginatiei unei foste stripteuse, pe nume Crystal Deans. Potrivit propriilor spuse, cand femeia a simtit ca munca in baruri de noapte nu o mai imbogatea nici material, nici spiritual, aceasta a intors foia, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

16 fete au cantat la sticlute si despre maciuca lui Mihai. Un ansamblu transilvanean a primit aprecieri din partea juriului pentru felul in care au cantat la niste sticlute pline cu apa. Pe langa acest aspect, fetele din "Transilvania voces' au mai impresionat si cu vocea lor dar si cu textul "maciuca lui Mihai". Andi a ramas surprins de existenta unui cantec cu maciuca lui Mihai. "Sa-l cante 16 fete, nu mai am cuvinte". Ele au mers in semifinale, scrie Click.

Oamenii lui Gaddafi, pusi sa manance si sa sarute caini morti. Razboiul din Libia nu se da doar intre fortele aliate si oamenii de incredere a dictatorului Muammar al Gaddafi ci si intre acestia din urma si rebelii care au pornit practic revolutia. Si atunci cand in mana rebelilor cad mercenarii lui Gaddafi, acestia sunt aspru pedepsiti, dupa cum se vede intr-un filmulet postat pe internet. Mercenarii sunt pusi sa stea in genunchi, sa sarute un caine mort, iar apoi sunt obligati sa manance dintr-un alt patruped mort pentru a scapa cu viata, scrie Libertatea.ro.

Record incredibil in Noua Zeelanda! Sta pe dovleac ca pe canapea. Neozeelandeza Ella Gordon-Scapens este cea mai tanara participanta la competitia dovlecilor uriasi, care are loc in fiecare an in orasul ei natal, Tauranga. Micuta in varsta de doar opt ani s-a inscris in concurs cu un bostan crescut chiar la ea in gradina si care are 392,8 kilograme. Potrivit organizatorilor competitiei, dovleacul pe care copila obisnuieste sa stea comod, la fel ca pe o canapea, este cel mai mare care a participat vreodata la eveniment, avand toate sansele sa intre si in Cartea Recordurilor, scrie Cancan.

O oaie a nascut un miel cu cap de caine. O oaie a nascut un miel cu corp de oaie si cu cap de catelus. Cel putin asa afirma stapanul animalului, un cioban chinez. Liu spune ca a gasit ciudata creatura pe pasune, imediat dupa ce oaia ii daduse nastere. "Pasteam oile cand am vazut o oaie cum isi linge puiul nou nascut. Mielul era inca ud", spune acesta citat de metro.co.uk. "Cand m-am apropiat sa vad mielul, am ramas socat pentru ca arata ca o incrucisare dintre caine si oaie", mai spune Liu, scrie Click.

Recent, un american din North Carolina a filmat o aratare despre care spune ca e BigFoot. Thomas Byers se afla la volanul automobilului personal pe 22 martie, cand prin fata masinii a trecut un om-maimuta. O aratare imensa, ca o maimuta, dar care se deplasa in doua picioare. Americanul a filmat repede intreaga scena si ulterior a postat filmuletul pe internet, spunand ca l-a filmat pe Bigfoot, scrie Libertatea.ro

Un tanar de 23 de ani a mancat lame si si-a infipt ace in obraji. Un tanar de 23 de ani a impresionat juriul si publicul de la Romanii au talent, dupa ce a mestecat lame. Ciprian Ciupe, un sudor in varsta de 23 de ani a mestecat lame si si-a infipt ace de seringa in obraji. Chiar daca juriul a fost la inceput sceptic si scarbit de prestatia tanarului, acesta a fost votat pentru semi-finala, scrie Cancan.