Un britanic are o colectie de 240 de femei gonflabile. Are 60 de ani si este cel mai fericit om din lume. Britanicul Bob Gibbins a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a cheltuit 100.000 de euro pe o colectie de 240 de femei... gonflabile. "Sunt un Hugh Hefner al gonflabilelor. Mi-am facut casa un paradis al celor mai cuminti femei din lume: femeile gonflabile", a declarat Gibbins. Desi e casatorit si tata a doi copii, britanicul nu s-a lasat pana nu si-a vazut visul cu ochii. "Am cel mai mare harem din lume: 240 de femei si o nevasta. L-am depasit pe japonezul care se lauda cu o colectie de doar 100 de femei", a declarat Bob Gibbins, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Muschetar la 92 de ani! Vezi cel mai batran scrimer din lume. In copilarie, britanicului Dennis Willcock, din Devon, ii placea la nebunie sa citeasca despre peripetiile celor trei muschetari ai lui Alexandre Dumas si visa cu ochii deschisi sa devina demnul urmas al unuia dintre acestia. Pe la 28 de ani s-a apucat de scrima, iar, acum, la 92, continua sa participe la competitii de gen, fie ele nationale ori internationale. Recent, bunicutul a intrat in Cartea Recordurilor drept cel mai batran scrimer din lume, spre mandria copiilor si nepotilor sai. Cel mai recent concurs la care a luat parte s-a desfasurat saptamana trecuta la Gloucester, cand Dennis a invins fara prea mari batai de cap un adversar cu 40 de ani mai tanar, anunta Cancan.

Video: Un obiect neobisnuit a fost gasit pe plaja din Bournemouth, Marea Britanie. Un obiect imens, in forma de ou, a fost adus de mare si aruncat pe plaja din Bournemouth, in Marea Britanie. Pana in prezent nu s-a descoperit ce este, de fapt, iar presa straina l-a asemanat cu unul dintre ouale extraterestrilor din pelicula "Alien", informeaza Libertatea.

La cumparaturi in pielea goala. Fotograful de origine franceza Erica Simone si-a socat admiratorii dupa ce a pozat ea insasi goala in timp ce facea cumparaturi. Nascuta in Paris, Erica a declarat ca a facut acest gest in numele artei si ca nu ii este deloc rusine cu corpul ei. "Este frumos sa pozezi nud si in timpul sedintei foto am fost complimentata de nenumarate ori cu priviri pofticioase venite din partea barbatilor", a declarat ea, scrie Click.

Factura uriasa la cablu! Un barbat are de plata 16,4 milioane de dolari. Un barbat din Ohio a avut un soc cand i-a venit factura la cablu. El se poate numi regele cablului TV dupa ce a constatat ca are de plata 16,5 milioane de dolari. "Tot ceea ce vreau este sa ma uit la March Madness" a spus barbatul care in mod normal are un abonament tv care il costa 80 de dolari pe luna. Din fericire pentru el, totul a fost o eroare a unuia dintre angajati care a tastat gresit suma datorata, anunta Cancan.

Si-a intors picioarele la spate si a mers 20 de metri. Americanul Moses Lanham e cunoscut sub numele de "Dl Elastic", pentru ca isi roteste complet membrele inferioare. Daca l-ai vedea pe strada in mod sigur ai avea un gol in stomac. Insa pentru "Dl. Elastic" sucitul picioarelor la spate este "un mod de relaxare" si chiar amuzament. Barbatul de 49 de ani spera la un titlu in Cartea Recordurilor Guinness dupa ce a reusit sa mearga in viteza cu picioarele la spate. Moses Lanham este singurul om din lume care isi rasuceste picioarele la 120 de grade. Barbatul povesteste intr-un interviu acordat AOL News ca nu simte nici un fel de durere cand isi suceste picioarele. Ba din contra, "atunci cand isi tine membrele orientate la spate este mult mai relaxat", informeaza Libertatea.