Razvan Lucescu vede luminita de la capatul tunelului si cere un stadion plin la Piatra Neamt... din patriotism.

Foto:

"Nu este vorba de demisia mea, de un om. Este vorba de un patriotism pe care trebuie sa-l avem, dar care lipseste cu desavarsire uneori. Am vazut cum scandau bosniacii la 0-1 numele tarii lor. Asa ma astept si la noi, pentru ca echipa ramane a tarii, indiferent de situatie. Sansele noastre raman intacte, pentru ca vom juca meciurile importante acasa. Avem nevoie de sprijinul publicului. Indiferent de interese. Atata timp cat sunt sanse, eu merg pana la capat", a declarat Razvan Lucescu. (Prosport)

"Ce meci decisiv a fost in Bosnia? In continuare suntem cu sanse foarte mari la calificare. Nu este vorba despre demisia mea, este vorba de o echipa, nu doar de un om. Florescu a crescut foarte mult in ultimul an", a precizat Razvan Lucescu inainte de partida cu Luxemburg (marti, 20.45, Piatra Neamt).(HotNews.ro)

Scandal imens intre Prunea si Becali! "In loc sa fii la puscarie, vii la emisiuni" / "In 1994, veneai si ne puneai in pahare"

Victor Becali si Florin Prunea au avut un schimb taios de replici in cadrul unei emisiuni de televiziune. Impresarul i-a reprosat oficialului de la Astra faptul ca a nenorocit arbitrajul din Romania. "Infractorule, ai spulberat visul unei natiuni! Trebuie sa fii la puscarie, nu in emisiuni! Ai nenorocit arbitrajul, hotule! Infractorule, la puscarie cu tine!", a atacat Victor Becali la Gsp TV. Replica lui Florin Prunea a fost in ton cu acuzele. "Pe vremea aia veneai si ne puneai in pahare. Ne schimbai bateriile la masina. Ne mai aduceai o branza, ne mai puneai un pahar de vin. Cereai voie ca sa intri la noi in hotel. Trebuia sa te speli inainte sa vii sa vorbesti cu noi!", a spus Prunea. (Prosport)