Dezmat! Studentele din SUA fac sex de 50 de ori pe saptamana. Ai zice ca avem de-a face cu un poligon de tragere si nu cu o universitate! O studenta din SUA sustine ca face sex si de 50 de ori pe saptamana. Asta da pofta de viata! O studenta de 18 ani sustine ca-i place foarte mult la facultate fiindca aici gaseste "o multime de baieti atragatori si penisuri mari". "Imi plac baietii pentru ca sunt hot si au penisuri. Imi plac penisurile groase, daca sunt doar lungi sunt ca niste creioane", marturiseste tanara. "Daca am un prieten stabil fac sex de 20, de 40 sau chiar si 50 de ori pe saptamana. Daca n-am, atunci fac sex de 10 ori pe saptamana. Dar depinde si ce chef am", a mai spus studenta, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-au inghesuit sa vada casa cu susu-n jos. Sute de germani au vrut sa vada cum ar arata lumea pe dos. Au mers in numar mare in oraselul Bispingen, din nordul tarii, unde au participat la inaugurarea unei casute cu susu-n jos. Cea mai mare surpriza au avut-o in sufragerie, unde de podeaua devenita tavan atarna falnic un fotoliu, langa care se odihnea, lipit cu superglue, un copil, anunta Cancan.

O fetita de 12 ani a nascut in timpul unei excursii desi nu stia ca e gravida. O excursie scolara s-a transformat intr-o aventura zilele trecute, dupa ce una dintre eleve, in varsta de 12 ani, a nascut. Potrivit editiei online a cotidianului De Telegraaf, tanara nu stia ca este insarcinata, iar in ziua in care a nascut se afla cu colegii de clasa in excursie si se plangea de dureri abdominale. Deoarece i se facea din ce in ce mai rau, profesorii insotitori au chemat o amulanta, iar la scurt timp dupa ce a ajuns la spital, minora a adus pe lume o fetita sanatoasa. Parintii tinerei mamici au fost socati cand au aflat vestea, deoarece nici unul dintre ei nu presupunea ca micuta ar fi insarcinata. In prezent si mama si copilul sunt sanatosi, iar profesorii incearca sa afle ce s-a intamplat si daca tatal nou-nascutei este tot elev la aceeasi institutie de invatamant, informeaza Libertatea.

L-a inregistrat pe hotul care i-a furat laptopul si l-a facut de ras pe Youtube. Greseala unui tanar hot american a fost ca si-a ales gresit victima: un expert in informatica. Acesta nu a reclamat furtul la Politie, dar a accesat laptopul de la distanta, inregistrandu-l pe infractor cand isi "etala" talentele de dansator si a urcat video-ul pe Youtube. Sa fure laptopul unui student de 18 ani, expert informatic, a fost cea mai mare prostie pe care o putea face un hot din Massachusetts (S.U.A.). Tanarul, ramas fara laptop, nu a facut plangere la politie, ci a decis sa se razbune altfel pe infractor, scrie Click.

"Miss Puscarie" e o criminala de 19 ani. O tanara in varsta de 19 ani a fost incoronata "Miss Puscarie" in Brazilia. Rebecca Rhaysa Suelen Guedes se afla l-a inchisoarea din Pernambuco din decembrie anul trecut, cand a fost arestata pentru o crima pe care, insa, ea sustine ca nu a comis-o. Brazilianca a invins alte 11 delincvente de la centre de detentie din toata tara. Finalistele au fost selectate dintr-un total de 90 de femei, luandu-se in considerare cultura generala, comportamentul in inchisoare si, bineinteles, aspectul fizic, anunta Cancan.

Au aparut briosele cu imaginea printului William si a logodnicei lui. Pregatirile sunt in toi pentru nunta regala din Marea Britanie dintre printul William si frumoasa lui logodnica Kate Middleton. Astfel, comerciantii care vor sa faca cat mai multi bani de pe urma fastuosului eveniment, au pus la vanzare diverse obiecte cu imaginea celor doi, iar recent au aparut pe piata si briose imprimate cu imaginea printului si a lui Kate, din momentul in care acestia si-au anuntat logodna. Nunta va avea loc pe 29 aprilie, informeaza Libertatea.

Face mancare pentru 140 de catei. Un fost bucatar chinez a "infiat" 140 de catei abandonati pe care i-a adus in casa lui. Doar mancarea acestora il costa pe Li Zongwen 5.000 de iuani, (530 de euro) lunar. Cainele este cel mai bun prieten al omului, dar cum se descurca omul care are 140 de prieteni care latra? Aceasta e intrebarea celor care il cunosc pe Li. "Nu pot sa spun ca e usor. Liniste nu am nici macar o ora din cele 24. 140 de suflete nu pot dormi in acelasi timp. Dar ma simt fericit ca i-am cules de pe strazi si ca acum sunt in siguranta", a raspuns Li. Barbatul de 59 de ani este ajutat cu donatii de iubitorii de animale pentru a face fata cheltuielilor necesare pentru intretinerea patrupedelor adoptate, scrie Click.