50 de oameni s-au chinuit sa scoata o broasca testoasa de 200 kg si 100 de ani dintr-un lac. 50 de persoane s-au chinuit sa scoata dintr-un lac o broasca testoasa gigant. Animalul are 100 de ani si cantareste 200 de kilograme. Broasca a fost scoasa din lac si a fost transportata la un spital din Hanoi pentru ca s-a constatat ca are mai multe rani in zona capului, a carapacei si a picioarelor. Vietnamezii o considera un animal sacru, iar multi localnici sustin ca este de fapt o creatura mitologica din istoria locala despre care se spune ca a ajutat un rege vietnamez sa ii goneasca pe chinezi, in urma cu sase secole, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Sta in cel mai mic apartament din lume. Felice Cohen si-a vazut implinit visul de a locui in Manhattan. La banii ei, si-a permis sa inchirieze doar cel mai mic apartament din lume, cu 700$ pe luna. Felice Cohen, in varsta de 40 de ani, traieste intr-o zona exclusivista din New York, intr-un apartament care are suprafata de numai 8,3 metri patrati. Nu are bucatarie si, cand se asaza in pat, tavanul este la numai 23 de centimetri de capul ei. Baia este atat de mica, incat Felice se chinuie sa intre si sa se aseze pe toaleta. In prima noapte pe care a petrecut-o in apartamentul minuscul a suferit un atac de claustrofobie. Si totusi, pretul pare sa justifice toate chinurile prin care trece. Felice Cohen plateste 700 de dolari pe luna pentru a trai intr-o zona de lux din Manhattan, in care nivelul chiriilor se ridica la 3.000 de dolari, anunta Click.

Oribil, socant, gretos! In Scotia a plouat cu rame! Elevii unei scoli scotiene n-au mai stiut cum sa fuga mai repede la adapost cand, in timpul orei de sport - care avea loc in aer liber, a inceput o scarboasa ploaie cu rame rosii. Profesorul David Crichton povesteste, pentru postul de televiziune STV, cum la inceput s-a auzit un zgomot ciudat. Pana sa se dezmeticeasca, o gramada de cateva zeci de viermi se si formase. Initial, copiii au inceput sa rada, dar cand copiii au inceput sa caute adapost, profesorul a intrerupt ora. In cancelarie, nimeni nu i-a dat crezare profesorului, dar cand colegii sai au iesit afara, au numarat 120 de rame pe terenul de fotbal. Deocamdata, nimeni nu are o explicatie plauzibila pentru acest fenomen, cu atat mai straniou cu cat conditiile meteorologice au fost, in acea zi, relativ normale, informeaza Libertatea.

Britanicii au creat vaci care dau lapte uman! Cercetatorii din Marea Britanie au creat vaci care dau lapte care are calitatile celui uman, dezgustandu-i pe locuitorii Regatului Unit. Oamenii de stiinta britanici au modificat gentic 300 de vaci, reusind sa introduca gene umane in ADN-ul lor pentru ca acestea sa produca lapte uman, fiindca acesta din urma este foarte hranitor si contine anticorpi necesari dezvoltarii normale a bebelusilor. Ei spun ca acest lapte ar putea fi cumparat de mamele care nu pot sau nu vor sa alapteze, fiind astfel inlocuit laptele praf din alimentatia nou-nascutilor, scrie Cancan.

Simpatizantii lui Hitler au vrut sa-i ucida pe Aliati cu ciocolata! Simpatizantii lui Adolf Hitler planuiau sa ii asasineze pe liderii Aliantei folosind otrava strecurata in ciocolata, cafea si whisky, dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. In plus, liderii nazisti au elaborat un plan special, conceput pentru a crea "Al patrulea Reich", ce consta in trimiterea de agenti secreti in lumea intreaga cu scopul de a promova fara incetare filosofia nazista. Ambele planuri au fost elaborate in ultimele luni ale celui de-Al Doilea Razboi Mondial, cand Hitler era sigur deja ca va pierde razboiul si ca Aliatii vor prelua controlul asupra Europei. Aceste planuri au fost dezvaluite de agentii nazisti capturati de serviciile secrete britanice in anul 1945. Informatiile au fost dezvaluite pentru prima oara luni, cand cateva dosare apartinand MI5 au fost publicate la National Archives din Londra, anunta Click.

S-a tatuat toata, si-a pus colti de vampir si coarne pentru a atinge nemurirea. Maria Jose Cristerna a fost, categoric, cea mai spectaculoasa si mai stranie aparitie la expozitia de arta a tatuajelor, care a avut loc in orasul Monterrey, Mexic. Avocata si mama devotata a 4 copii, mexicanca si-a etalat tatuajele care-i impodobesc aproape intregul corp si a marturisit ca acestea au ajutat-o sa scape de traumele si abuzurile la care a fost supusa in familie. "Tatuajele m-au eliberat", spune Maria. Pe langa numeroasele tatuaje, Maria a apelat la numeroase schimbari drastice: si-a implantat colti ca de vampir, coarne din titan sub pielea fruntii si si-a schimbat culoarea ochilor. Pentru coarne, despre care spune ca sunt simbolul fortei ei launtrice, n-a vrut anestezie. Transformarea nu se termina insa aici. Aceasta vrea, cat de curand, si doua coarne la ceafa, informeaza Libertatea.