O pensionara de 75 de ani din Georgia a lasat trei tari fara conexiune la internet. O pensionara de 75 de ani risca trei ani de inchisoare dupa ce a lasat trei tari fara internet pentru mai multe ore la sfarsitul lunii trecute. Georgia, Armenia si Azerbaidjan sunt tarile deconectate de la internet din cauza femeii care sapa dupa cupru pe langa cablurile optice. Femeia, originara din Georgia, sapa dupa cupru in orasul Ksani, in apropierea cablurilor de internet apartinand companiei georgiene, Railway Telecom. Compania era provider de internet atat pentru Georgia, cat si Armenia si Azerbaidjan. Pana de internet a durat cateva ore, in seara de 28 martie, iar conexiunea a fost reparata abia la miezul noptii, scrie Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

La 55 de ani are 52 de operatii. Cindy Jackson este femeia cu cele mai multe operatii estetice din lume, respectiv 52. Nicio particica a trupului ei nu a ramas nemodificata, dar efortul a meritat, americanca aratand cu 30 de ani mai tanara decat varsta reala pe care o are: 55 de ani. Pentru a-si modifica aspectul, a cheltuit 100.000 de dolari. Cine o vede pe strada pe Cindy Jackson nu banuieste ca aceasta este de mult trecuta de prima tinerete. Este o blonda voluptuoasa, cu forme perfecte si un chip angelic, dupa care toata lumea intoarce capul. Nimeni nu i-ar da mai mult de 25 de ani, desi, in realitate, americanca, rezidenta la Londra, are 55 de ani. Frumusetea ei nu este insa una naturala, Cindy fiind complet refacuta din bisturiu. De altfel, este femeia cu cele mai multe operatii estetice din lume, respectiv 52, scrie Cancan.

O adolescenta si-a antrenat vaca sa sara garduri precum un cal. Dupa ce parintii au refuzat sa ii cumpere un cal, o adolescenta din Germania si-a indreptat atentia spre vaca Luna. Tanara Regina si-a antrenat timp de doi ani animalul, iar acum vaca se comporta foarte asemanator unui cal: poarta sa, raspunde la comenzi si sare gardurile precum un cal antrenat pentru asa ceva. Regina Mayer a inceput sa o trateze pe Luna ca pe un cal in urma cu doi ani, cand parintii sai i-au spus ca nu ii vor cumpara un cal. Fata si-a antrenat vaca zi de zi si in 6 luni a reusit sa puna saua pe animal. Mayer a apelat si la serviciile lui Anne Wiltafsky, specialist in animale care crede ca vacile au aceleasi capacitati ca si caii, insa nu sunt "explorate", scrie Gandul.

Cine este Viorel, cel care nu violeaza cum trebuie. "Nu m-a violat cum trebuie, ca nu spuneam la nimeni" e declaratia uluitoare care l-a facut celebru pe un viceprimar din Prahova, acuzat ca a violat o batrana de 65 de ani. Deoarece, Viorel este viceprimarul comunei Pacureti, el este obligat sa-si declare averea. Viorel Deaconu are un teren de 1000 de metri patrati, in posesia caruia a intrat din momentul cand a ajuns viceprimar. Cu o asemenea mosie, probabil ca Viorel, om insurat si cu copii, este vazut ca o partida buna printre localnicele din Pacureti. Pe admiratoarele mai in varsta sau pe cele nostalgice, viceprimarul le poate plimba cu o Dacia 1300, fabricata in 1975. El mai detine si o Dacia Solenza. Integral in Click.

Cea mai usoara metoda sa "sifonezi" un Porsche de 440.000 de dolari - incerci sa il urci pe o platforma. Plus: Un tanc incearca sa copieze metoda. Un american a incercat sa improvizeze o rampa pentru a-si urca masina, un Porsche Carrera GT de 440.000 de dolari, pe o platforma. Vezi mai jos ce a iesit cand bolidul s-a urcat pe cele doua scanduri de lemn. Imaginile de mai sus nu sunt unicat. O soferita a fost ajutata de prietenii ei sa isi urce masina, Honda Civic, intr-un camion. Din pacate, ea nu a reusit sa nimereasca rampa si a fost acuzata de prietenii ei ca a tras de volan, scrie Gandul.

Un bulgar care locuieste intr-o garsoniera a primit o factura de 9,5 milioane de euro la energia electrica. Un bulgar care locuieste singur intr-o garsoniera de 49 de metri patrati din Sofia a primit o factura-record la energia electrica: 9,5 milioane de euro. Luni a fost ziua de nastere a lui Ivan Iliev, iar "cadoul" oferit de compania E.on a fost o factura de 19 milioane de leva (9,5 milioane de euro). In instiintarea care insotea factura, Iliev era avertizat ca ii va fi sistata energia electrica in cazul in care nu va plati suma integral, scrie Gandul.

Un bebelus beat face senzatie pe internet. Un filmulet cu un bebelus care participa la un dineu cu papusi si care pare foarte chitit sa se imbete a facut furori pe internet. Pustiul goleste toate paharele de la mese, in care s-ar fi aflat bauturi alcoolice, in special cocteiluri, si din cand in cand se mai infrupta si din mancarea manechinilor. Pe fetita o cheama Helmi Hellrand, traieste in Suedia si este personajul principal al clipului de un minut, realizat de tatal sau, regizorul Johannes Nyholm. Micuta pare tare distrata astfel incat ai avea impresia ca aburii alcoolului care s-ar fi aflat in pahare i-au urcat la cap, scrie Libertatea.

Prea beat ca sa observe ca mai are doar trei roti la masina. Un barbat a condus 6 kilometri fara sa realizeze ca-i lipseste o roata. Un barbat de 29 de ani a fost oprit de politie pe motiv ca masina pe care o conducea avea doar trei roti. Andrew Mackay se intorcea de la o petrecere si consumase prea mult alcool ca sa poata observa ca ii lipseste o roata. Patrula de politie a observat ca masina apasa mult mai greu spre partea dreapta si ca se produc scantei la contactul cu carosabilul. Cand a fost tras pe dreapta, acestia i-au calculat alcoolemia lui Mackay si au realizat ca nivelul de alcool din sangele sau depasea de trei ori limita legala. Politistii sustin ca a condus mai bine de 6 kilometri fara o roata, scrie Gandul.