Un fermier si-a vopsit oile in portocaliu ca sa-i descurajeze pe hoti. Fermierul John Heard a decis sa isi vopseasca toate oile in portocaliu ca sa ii opreasca pe hotii care ii decimau turma. Barbatul de 48 de ani si-a colorat toate cele 250 de oi intr-o nuanta puternica de portocaliu dupa ce a pierdut peste 200 de capete in ultimii ani, scrie The Telegraph. "Furtul oilor a devenit o mare problema dat fiind ca fiecare animal costa cate 160 de euro. M-am saturat sa pierd atat de multe", a explicat fermierul britanic. "Fiul meu James mi-a sugerat culoarea si, desi rezultatul este unul ciudat, anul acesta nu am mai pierdut niciuna", a adaugat Heard, citat de Gandul.

Faze TariFoto: Colaj foto

Si-a facut 60 de operatii estetice. O prezentatoare de televiziune din Marea Britanie a trecut prin chinuri groaznice, dupa ce a fost desfigurata cu acid. Pentru a-si reface chipul distrus, tanara a suferit 60 de interventii chirurgicale. In urma cu doi ani, Katie Piper era o blonda frumoasa cu o cariera de succes in modelling si in televiziune, in Marea Britanie. Din nefericire, tanara, acum in varsta de 28 de ani, a trecut printr-o experienta traumatizanta. A fost rapita, sechestrata si violata de iubitul ei, Danny Lynch, un tip pe care-l cunoscuse pe internet. Barbatul a pus pe cineva sa o arda cu acid. "In momentul in care mi-a fost aruncat acidul pe fata, am simtit cum pielea mi s-a topit, pur si simplu, si am avut dureri oribile la nivelul gatului, fetei si pieptului", a povestit ea. Pentru a-si reface chipul distrus, britanica a suferit 60 de operatii estetice, scrie Cancan.

Cum arata o "coada la carne" in Zimbabwe. Pentru noi imaginea unui elefant rapus de batranete este foarte trista, in timp ce pentru oamenii infometati din Zimbabwe reprezinta un miracol. Imaginea unui elefant mort induioseaza de cele mai multe ori, insa cadavrul acestuia reprezinta o sursa importanta de hrana pentru locuitorii din saracul Zimbabwe, unde sute de sateni din apropierea Parcului National Gonarezhou au luat cu asalt locul in care un elefant si-a gasit sfarsitul. Folosind macete, topoare si cutite facute din cutii de conserve, acestia au inceput sa cioparteasca cadavrul elefantului, scrie Apropo.ro.

Va deveni mama la 95 de ani. Frederic von Anhalt, in varsta de 67 de ani, sustine ca vrea sa-i ofere partenerei sale de 94 de ani o bucurie inainte sa moara. Astfel, acesta a vizitat o clinica la care a donat sperma si este in cautarea unei mame surogat. "Visul sotiei mele a fost sa avem un copil si chiar daca nu vom folosi un ovul al ei, ea va fi incantata sa afle ca am inceput aceasta procedura. Sunt foarte incantat! Sper ca Zsa Zsa sa mai ramana alaturi de noi pentru o vreme. Vreau sa vada copilul si sa il tina in brate. Va deveni mama la varsta de 95 de ani. Mereu si-a dorit sa aiba un baiat", a declarat Frederic von Anhalt, scrie Libertatea.

O girafa si o zebra, prietene la catarama. Girafa Gerald si zebra Zara au impresionat vizitatorii cu gesturile lor de tandrete. Cele doua animale si-au sprijinit capul una pe cealalta si au fost extrem de dragastoase, semn ca intre ele s-a legat o stransa prietenie. Nu doar oamenii sunt capabili de gesturi care sa te umple de emotie, ci si animalele. Drept dovada stau imaginile surprinse la gradina zoologica Noah' Ark din oraselul britanic Bristol. Vizitatorii au ramas muti de uimire in fata unei girafe si a unei zebre. Motivul este unul cat se poate de simplu: girafa Gerald si zebra Zara s-au imprietenit la catarama. Cele doua animale nu doar ca au stat la soare, ci au fost extrem de tandre una cu cealalta. La un moment dat, Zara s-a dus foarte aproape de Gerald, girafa sprijinindu-si capul pe amica ei, care a stat nemiscata, lasandu-l pe Gerald sa se odihneasca pe ea, scrie Cancan.

A supravietuit peste 24 de ore cu o sageata in cap. Max, o pisica in varsta de trei ani din SUA, a supravietuit mai mult de 24 de ore cu o sageata care i-a strapuns capul. Ea a fost operata si acum se afla la recuperare. Potrivit proprietarilor, pisica a lipsit de acasa doua zile, iar a treia zi cand au deschis usa si-au vazut anumalul de companie cu o sageata in cap. Ei au dus-o la spital de urgenta unde au operat-o, potrivit Huffington Post, preluat de Click.

Primele imagini din "Planeta Maimultelor 2": vezi cum au evoluat maimutele cu ajutorul calculatorului dupa 43 de ani de la lansarea primei pelicule. Dintre toate seriile cinematografice de la Hollywood, cel mai mult se vorbeste despre "Planeta Maimutelor 2". Asta si pentru ca acest al doilea film vine la 43 de ani de la crearea peliculei originale, in 1968. "Rise of the Planet of the Apes", asa cum se va numi viitorul film, va avea premiera pe ecrane in august 2011 si spune povestea unor maimute umanoide care pun stapanire pe San Francisco. Potrivit sursei citate, la succesul filmului original - aparut in 1968 si avandu-l pe Charlton Heston in rolul principal - a contribuit machiajul foarte elaborat. Dupa 43 de ani, maimutele sunt realizate pe calculator, dar sunt la fel de expresive si infricosatoare ca "rudele" lor din primul film "Planet of the Apes", scrie Gandul.

O trupa din Rusia canta la iPad si iPhone. Cooperative Style, o trupa tanara de rock din Kazan, este primul grup care a concertat in cateva randuri folosind iPad-uri de la Apple si iPhone-uri pe post de instrumente. Tinerii au downloadat aplicatii pentru tobe, clape si chitare si au interpretat cu ajutorul acestor gadget-uri pe scena. Au cantat cover-uri si hituri ale celor de la Nirvana. Ei spun ca publicul chiar a gustat acest gen original de interpretare, scrie Click.

Automat pentru oua in Germania. Locuitorii din orasul german Frankfurt au avut parte de o surpriza de proportii, cand au descoperit amplasate pe strazi mai multe automate pentru oua, cu gaini vii in interior. Nimeni insa nu a putut cumpara oua de la automat, acestea fiind expuse doar pentru a atrage atentia asupra protejarii animalelor de catre oameni, scrie Cancan.

Scandal erotic in campania electorala in Spania. O candidata la alegerile municipale din Ciutadella (Menorca), din Insulele Baleare, a fost obligata sa retraga un afis electoral in care aparea in sanii goi, cu motto-ul "Doua mari argumente". Acesta este sloganul lui Sole Sanchez, candidata la alegerile municipale din oraselul Ciutadella, din Menorca (Insulele Baleare). Pana aici, nimic neobisnuit, daca unul din proiectele Partidului Democratic din Ciutadella nu ar include, pe langa acest motto, o imagine in care candidata apare dezbracata, aratandu-si sanii, acoperiti partial de palmele unui barbat, scrie Click.