Hotelul londonez care iti ofera sansa sa dormi cu Printul William si Kate Middleton in acelasi pat. Un lant hotelier britanic ofera turistilor care se vor caza in Londra in timpul nuntii regale sansa sa doarma in acelasi pat cu... printul William si Kate. Clientii care vor inopta in anumite hoteluri ale lantului Premier Inn in data de 28 aprilie, vor putea dormi pe o lenjerie editie limitata care va avea trupurile celor doi printate. Probabil ca surpriza va fi una placuta pentru turisti. Din moment ce se vor afla in cea zi in Londra, este foarte probabil sa fie acolo special pentru nunta regala. Oricum, ar putea fi o miscare de marketing foarte bine gandita, scrie Cancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Doi rusi sustin ca au descoperit un extraterestru mort. Un subiect controversat si indelung dezbatut revine in atentia publicului dupa ce doua persoane din Siberia au anuntat ca au gasit cadavrul unui extraterestru. Zona Irkutsk din Siberia, Rusia, in care a fost gasit extraterestrul ar fi renumita pentru aparitia mai multor nave extraterestre, iar filmuletul postat pe YouTube a adunat peste un milion de afisari in doua zile. In materialul video poate fi observat in zapada trupul inghetat a ceea ce pare a fi un extraterestru, cum numai in filme am vazut: cu craniul mare, ochi bulbucati, iar trupul este mic si scheletic. Inregistrarea a aparut la o luna dupa ce localnicii au povestit ca au vazut lumini stralucitoare de culoare portocalie pe cer, unul dintre martori reusind sa inregistreze momentul pe telefonul mobil. Cel putin una dintre televiziunile nationale au relatat despre acest incident, sub titlul: "oaspeti nepoftiti", anunta Click.

La 82 de ani vrea sa escaladeze Everestul. Un fost ministru din Nepal vrea sa devina cel mai varstinic alpinist care a reusit sa escaladeze Everestul. Shailendra Kumar Upadhyay (82 ani), care a fost ministru de Externe si reprezentant permanent al Nepalului la ONU intre anii 1970 si 1980, vrea sa urce pe cel mai inalt varf al lumii pentru a demonstra ca si persoanele varstnice sunt capabile de asemenea performanta. "De cele mai mult ori alpinismul este asociat cu forta fizica. Cred insa ca trebuie sa ai un mental puternic pentru a reusi aceasta ascensiune. Cand am spus ca vreau sa escaladez Everestul, oamenii nu m-au crezut, insa sunt decis sa ating varful", a spus octogenarul, informeaza Libertatea.

Incredibil! Jefuia casele oamenilor cand erau plecati la inmormantari. Politistii din orasul german Munster au arestat o femeie acuzata ca jefuia case in timp ce proprietarii isi conduceau pe ultimul drum apropiatii. Hoata, in varsta de 50 de ani, isi racola victimele din rubricile de decese ale ziarelor. Oamenii legii s-au prins de modul sau de operare si au prins-o in fapt pe femeie, vinerea trecuta. Sfatul politiei pentru familiile care procedeaza astfel este sa nu mai precizeze adresa in cadrul anunturilor, scrie Cancan.

In Sparta antica homosexualitatea era obligatorie! Subiect tabu in cercurile academice pana in secolul al XX-lea, homosexualitatea in lumea antica este departe de a fi clarificata. Nu se poate afirma cu certitudine daca a fost o practica curenta in antichitate sau daca este vorba doar despre o interpretare gresita a surselor. Putine aspecte ale societatii antice au starnit polemici la fel de virulente cum au facut-o pederastia greaca respectiv homosexualitatea in genere. Dupa aparitia studiului istoricului de epoca clasica K.J. Dover, Homosexualitatea greaca, in 1978, s-a produs o avalansa de noi studii, mergand in principiu pe doua directii: o abordare diacronica, ce vizeaza relevarea unor rituri initiatice stravechi care sa cuprinda ca etapa pederastia, dar sursele sunt sarace, si o abordare sincronica, care se concentreaza asupra secolelor V-IV i.Hr., cand era o parte integranta a vietii sociale din cetatile grecesti, anunta Click.

La 100 de ani s-a facut actrita. Bisera Stanceva, o bulgaroaica in varsta de 100 de ani, este cea mai batrana actrita debutanta, dupa ce a interpretat primul sau rol intr-un scurtmetraj care va fi prezentat la editia din acest an a Festivalului de la Cannes. Pelicula prezinta povestea a doi batrani de 100 de ani care au ramas singurii locuitori din satul lor. La finalul proiectiei, prestatia actritei a fost indelung aplaudata, iar Stanceva s-a comportat ca o adevarata vedeta. Regizorul filmului a vorbit despre actrita centenara ca despre o profesionista si a spus ca nu s-a simtit deloc in prestatia sa ca isi joaca primul ei rol. Filmul ar putea fi un adevarat succes, mai ales ca premiera a adunat deja foarte multi curiosi la Teatrul din Smolian, unde a rulat, informeaza Libertatea.

Nu a mai iesit de doi ani din casa. La 20 de ani, britanica Jemma Pixie Hixon ar putea umple sali intregi gratie vocii sale, insa nu o poate face. Trebuie sa se multumeasca sa fie superstar doar pe internet, pentru ca sufera de agorafobie (frica de spatii deschise), motiv pentru care sta inchisa in casa de doi ani si inregistreaza melodiile in dormitorul sau. Englezoaica Jemma Pixie Hixon, in varsta de 20 de ani, nu este doar o tanara frumoasa, ci si extrem de talentata, avand o voce dumnezeiasca. Tanara din oraselul Malvern se bucura de mare succes, insa doar pe internet. Nu sustine concerte din cauza unei fobii de care sufera si din pricina careia sta baricadata in casa. Jemma este agorafobica (n.r. - se teme sa iasa in public si ii este frica de spatiile deschise). Pentru ca a fost inzestrata cu un glas superb si muzica este marea ei pasiune, britanica a inregistrat mai multe melodii in dormitorul personal si a postat filmarile pe internet, scrie Cancan.

Ce moldovean! Un bogatas din Chisinau si-a imbracat masina cu foita aurie. In Republica Moldova, tara considerata polul saraciei din Europa, unde salariul mediu pe economie este 180 de euro, un stab basarabean si-a vopsit masina exact ca si cum ar fi placata cu aur. Este vorba despre un BMW X5, surprins de fotografi amatori in mai multe locuri din Chisinau. Cum nu se stie inca cine este proprietarul, numele lui se vehiculeaza doar pe mai multe site-uri din Moldova. Atractie-soc pe strazile din capitala Republicii Moldova. Un BMW X5, care arata ca si cum ar fi placat cu aur si care are numere de Chisinau, a fost pozat de mai multi fotografi amatori. Potrivit specialistilor, substanta aurie care acopera autoturismul nu este insa aur veritabil, anunta Click.