I-a provocat un mega orgasm prin hipnoza. Daca fiecare femeie ar avea alaturi de ea un barbat ca cel din imaginile de mai jos probabil ca lumea ar fi fost un loc mult mai bun. Ne permitem sa presupunem acest lucru dupa ce am vazut cum "maestrul" in arta hipnozei din filmulet a reusit sa-i provoace uneia dintre femeile care a venit sa il vada un orgasm foarte puternic fara sa o atinga. Se pare ca tehnica folosita de "magician" nu este atat de necunoscuta pe cat ar parea, oamenii de stiinta admitand ca in anumite conditii, hipnotizarea erotica are rezultatele dorite si uneori chiar mai mult, are si finalizare, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

O pisica in criza de identitate! S-a pus de paza in locul unui rotweiller. Fotograful canadian Alla Lifchits se afla intr-o calatorie la Richards bay, in Africa de Sud, cand a surprins o imagine inedita. In spatele unui grad pe care era atarnat un semn care infatisa un caine rotweiller, pentru a atrage atentia nepoftitilor sa nu incalce proprietatea cu pricina, se afla o pisica de culoare neagra. Aflata probabil intr-o criza de identitate, felina s-a pus de paza fix sub semnul cu pricina. Desi fotograful a stat destul de mult in zona, in curtea in care se presupunea ca este de paza un rotweiller nu a aparut niciun caine, pisica ocupandu-se linistita de serviciul de paza in locul patrupedului, anunta Cancan.

Casa din "Singur acasa", de vanzare pentru 2.400.000 de dolari. Casa din Chicago, SUA, in care a fost filmata celebra comedie "Singur acasa", in 1990, cu actorul Macaulay Culkin, a fost scoasa la vanzare pentru 2,4 milioane de dolari. Vila in stil georgian din anii '20 are patru camere, o sufragerie de dimensiuni mari si un dormitor in pod, locul unde personajul interpretat de Macauley Culkin, Kevin, punea la cale planul de atac in "razboiul" cu hotii care incercau sa-i sparga casa, informeaza Libertatea.

A sarit cu motocicleta de la 4.000 de metri. In Chile a avut loc una din cele mai uimitoare cascadorii din istorie. Parasutistul Julio Munoz, in varsta de 37 de ani, a sarit cu motocicleta de la 4.000 de metri altitudine in Muntii Anzi. Dupa o cadere in gol de 1.000 de metri, parasuta i s-a deschis si, in urma unui zbor impresionant, surprins de camerele de filmare, tanarul a ajuns teafar la sol. Motocicleta si echipamentele necesare au fost transportate cu elicoperul pana la locul de start. Operatiunea a costat 106.000 de dolari, scrie Click.

Au facut cea mai mica rulota din lume. O companie din Marea Britanie a realizat cea mai mica rulota din lume, care poate fi tractata de un scuter. Qtvan a fost creata de Environmental Transport Association si costa 6.200 de euro. Rulota masoara doi metri lungime si 75 de centimetri latime, fiind vanduta impreuna cu un scuter. Vehiculul poate atinge o viteza maxima de 9,6 kilometri pe ora. Inedita rulota, care gratie dimensiunilor ei, poate incapea lejer printre rafturile din hipermarketuri, este dotata cu un televizor LCD de 19'', radio si ceas cu alarma. De asemenea, in interior exista un pat pentru o persoana. Si pentru a te simti ca acasa in cea mai mica rulota din lume, aceasta mai dispune, tot in interior, de rafturi pentru carti, o minibucatarie si un dulapior, anunta Cancan.

Video: Si-a invatat ursul sa conduca motocicleta. De data aceasta va prezentam imagini cu un urs care pare un pic chinuit de stapanul sau avand in vedere ca este pus sa conduca o motocicleta. Animalul, nu numai ca trebuie sa isi mentina echilibrul de unul singur in timp ce merge in cerc, dar trebuie sa si duca in spate pe unul din amicii stapanului sau. Cu speranta ca va veti exprima opinia in legatura cu imaginile de mai jos, vi-l prezentam pe "Mos Martin Motociclistul", informeaza Click.

Vezi cum danseaza o babuta ca Michael Jackson. Femeia a participat al emisiunea Chinezii au talent, unde l-a imitat pe Michael Jackson. Concurenta in varsta de 65 de ani a facut o demonstratie spectaculoasa de dans. Femeia s-a miscat spectaculos si a facut cativa dintre pasii celebrii ai lui Michael Jackson, scrie Cancan.